קניית רכב הדגמה

ddss21

New member
קניית רכב הדגמה

אני עומד לפני רכישת רכב מהיבואן, שנת 2014 עם 10000 קילומטר אשר שימש כרכב הדגמה, ונמכר בהנחה של 10% ממחיר המחירון.האם זו עיסקה משתלמת? האם חיוני לקחת את הרכב לבדיקה כאשר ישנה עוד אחריות יבואן של כשנתיים וחצי?אשמח לקרוא חוות דעת

haimgds

Member
עם 10000 קילומטר בפחות משנה?

נשמע כמו רכב השליחויות של הסוכנות שנטחן היטב, בדוק מהו מחיר המחירון (הרשמי) לרכב הזה (עם קיזוז הנסועה והזמן על הכביש) ומנקודה זו תבקש הנחה ו/או שידרוגים.
איזה רכב זה?

ddss21

New member
יונדאי i35

הרכב עלה במרץ על הכביש, ממוצע של 1500 קילומטר לחודש. האם זה כל כך הרבה?לפי לוי יצחק, מגיע לי 10% הנחה , וזה מה שקיבלתי. האוטו נראה לי כמו חדש...אבל אני לא מבין גדול.יש טעם בבדיקה?

haimgds

Member
רצויה מאוד בדיקה, לכל מקרה.

-הרכב לא נמכר בהנחה של 10% ממחיר המחירון, זהו מחיר המחירון שלו. לא קיבלת שום הנחה.
-ממוצע של 1500 קילומטר לחודש זה קרוב לממוצע לרכב משפחתי רגיל אך גדול הרבה מהמצופה מרכב הדגמה, מדובר על כ 70 ק"מ ליום עבודה. אולי הוא ניתן לאחד מהעובדים כרכב צמוד...
-כל רכב ממגרש/ליסינג/יבואן "נראה" כחדש, הפוליש-ווקס והספרי צמיגים זה לא מה שאמור לעניין אותך אלא פלסטיקים שבורים, קירקושים בדשבורד וכו'.
-בפעם הבאה שאתה נכנס לשם קח איתך חבר/קרוב משפחה שמבין או רכש כבר מספר מכוניות בעבר.
בהצלחה.

החלפת?
היות שלא סיפקו תאריך הייצור בעת ההזמנה, מעניין אותי מה תאריך הייצור?

haimgds

Member
ל KIA PICANTO 100, כן החלפתי.

ורשמתי את כל הפרטים בהודעה האחרונה של השירשור.

haimgds

Member
כמובן שהייתי מעדיף חדש יותר.

אך צמיג "הכי חדש" שנתקלתי בו (ולא רק למידה שלי) הוא בין 3 חודשים כך שאני מניח שאני יכול להיות מרוצה.

אל תשכח שהמשלוח באונייה אורך זמן

פעם נתקלתי בצמיג שיוצר כ8 שבועות טרם לכך, אבל זה נדיר...
&nbsp

מספר 2

רק לשם הדיון וההשוואה: האם אתה זוכר את צמיגיך טרם ההחלפה? עד כמה יש דמיון ברמת השחיקה של הדופן / VS הסולייה בין הצמיגים שלך לצמיגים שהעליתי את תמונתם בעמוד הזה בשרשור שקראתי לו "שחיקת סולייה"?

haimgds

Member
כמעט ואין.

על הפירלי בני ה 6 נשאר הרבה בשר, הרכב היה עם 50K ק"מ בלבד ובנוסף בעל הרכב לא "קרע" אותו אע"פ הפוטנציאל... (הגיוני ברכב של טיפה פחות מחצי מיליון ש"ח לדעתי)
מה שכן, הצמיגים התייבשו כהוגן, כשרכשנו את הרכב ידעתי כי הם אמורים להתחלף בקרוב אך המתנתי עם זה. כנראה שמספר (קטן) של נסיעות מאתגרות שביצעתי עליהם חשפו את ההתישנות שלהם. ד"א, בדקתי שוב את אותה מדרכה שחשדתי בה כי גרמה לנזק בדופן הצמיג ולא מצאתי דבר יוצא דופן, כנראה שזה לא היה משם.

זאת אינה הנחה ממש

ה-(10%-) האלו הם בדיוק מחיר המחירון של רכב עם נסועה כזו.אז היכן ההמתנה המדוברת? למה שתקנה מהם את המכונית?

susita7

New member
לדעתי זה רכב משומש לכל דבר

לפי מה נקבעה הנחה של 10%. אם אני קונה היום רכב חדש ומוכר אותו מחר כבר יורד לי יותר מ10%. על אחת כמה וכמה שהרכב נסע 10000 ק"מ בזמן הזה עם אינספור נהגים שניסו אותו בכל מיני מצבים... זו דעתי האישית.

חן 1111

Active member
ההנחה היא לא ממחיר של רכב חדש.

היא ממחיר המחירון של רכב כזה בדיוק.

ddss21

New member
הייתי היום בכלמוביל

הסבירו לי שבמחירון של לוי יצחק מופיע שרכב הדגמה צריך להפחית 10% מהמחיר.הרכב שהוצע לי עולה חדש כ130000₪ , פחות 10% פחות הנחה נוספת הוצע לי ב110000₪כמו כן הוסבר לי שכל נסיעה ברכב ההדגמה מחוייבת שיהיה נציג של כלמוביל באוטו והרכב אינו בשימוש של עובדי החברה.האם עיסקה כדאית? איפה אני יכול ״ליפול״?

prizman

New member
כמה עולה רכב כזה חדש זה לא מעניין.

תבדוק כמה עולה רכב כזה משומש ועליו לדעתי תדרוש הנחה של 15% לפחות.
הסכום צריך לצאת נמוך יותר.
הסכנה הגדולה ביותר היא שלא תצליח למכור את הרכב הזה הלאה. זכור שנסעו עליו
יותר ממאה נהגים, קרוב יותר ל 200. אני לא הייתי קונה אותו ממך.

עדירמר

New member
מכירת רכב הדגמה

וכשמגיע זמנו של הנ"ל, או שלבעליו סתם מתחשק להתחדש במשהו אחר, פונה זה האחרון לאחת מחברות השכרת הרכב, ומבצע עסקת טרייד אין.

והם ישמחו מאד לקחת הרכב ממנו.

the annonymous

New member
אם הרכב כבר עם רישוי אז אתה היד השנייה

והיד הראשונה היא חברה. האוטו כבר שווה 22% פחות במחירון.

קשה לי להאמין שעובדי החברה לא השתמשו בו...

נתקלתי כבר במקרים לא מעטים בהם פגשתי עובדי סוכנויות רכב המשתמשים ברכבים כאלו , לרבות רכבי 4X4 שקרעו להם את הצורה...
זה לא אומר שהרכב הזה אינו טוב או תקין , ולא תוכל להינות ממנו.... הכול שאלה של מחיר.
באם ההוזלה / הנחה אינה משמעותית , וותר על העסקה... יש לי הרגשה שהם ירוצו אחריך...
בהצלחה.

נציג של כלמוביל...

אם זה נכון אז בהנחה שהנציג באמת איכפתי זה אולי מונע נזק...
השאלה אם זה נכון

למעלה