קניית רולרבליידס

JazzBek

New member
קניית רולרבליידס

היי אנשים. החלטתי לקנות רולרבליידס ... נכנסתי לאתר של מגה ספורט ... המחירים בשמיים !! אצטרך לחפש מקומות אחרים בסביבת אשדוד כדי לקנות.. אך אולח תוכלו לעזור לי על איזה מאפיינים להסתכל כשאני קונה? האם קנייה ב 200-300 שקל זה בזבוז כסף וחובה לקנות ב 600 -700 ומעלה ?!?! אני ממש ממש רק עכשיו מתחילה ללמוד ... אולי תוכךו להמליץ על משהו? תודה

הנתן

New member
לא מומלץ בכלל לקנות רולר זול

600-700 שקל זה לרולר בסיסי. רולר מצויין אבל עדיין, רק בסיסי.

JazzBek

New member
תודה

באמת עזרתם ... מה שנשאר זה לחסוך, לקנות וללמוד .. קלי קלות :) תודה

forestdevil

New member
אבל למה?? זה לא לקפוץ מעל הפופיק?

תשובה: לא. רולר זול, כמשמעו, הוא זול. הוא חתיכת מגף שמחוברים אליו כמה גלגלים, לא המגף ולא הגלגלים איכותיים. מעבר לנסיעה קשה ולא נעימה (בשל איכות הגלגלים הירודה) גם המגף שווה ל*** ועשוי מאוד להכאיב לרגל, דבר שרק יגרום להניח אותו בצד ולא לנסות יותר. קנייה נכונה גם תיתן לך רולר איכותי לזמן ארוך, וגם באופן פסיכולוגי, תקשה עלייך להניח אותם בצד ולא למצות את הרכישה. בהצלחה, אור.

yoman321

New member
אני דווקא לא ../images/Emo4.gif

רולר טובים קונים כדי להינות מהם! לא כדי להגיד "השקעתי המון כסף אז עכשיו אני חייב לנצל את זה"
אנחנו לא פולנים!
ד"א רולר פיטנס ב 600-700 שקל זה לא רולרס "מצוינים" אבל הם לא רעים רולר פיטנס מהדגמים האחרונים בד"כ מתקרב יותר לאיזור ה900-1000 שקל רולר לשימושים אחרים יכול להגיע גם ל 3000 שקל לנעל מקצועית וגם צריך לדאוג לייבא אותו לבד

RieM

New member
ולכן ממש בשביל זה יש

הדרכות "חינם אין כסף" בספורטק.
ולאחר שתלמדי להחליק, תצברי קצת פרקטיקה ובעיקר תדעי לעצור - תוזמני להצטרף אלינו !

JazzBek

New member
איפה?

ואיך לקבל מידע איפה ומתי... אתה מכיר משהו בסביבת אשדוד?

נתן.ל

New member
יש ממש היום

בספורטק תל אביב בשעה 20:00 בהדרכת יניב. אשדוד היא לא מעצמה של רולר, עדיף להגיע לתל אביב.

JazzBek

New member
קום כדאי לקנות

רולרבליידס .. ואז כבר נברר איפה זה ה ספורטק :) תודה

oferweisglass

New member
אל תשכחי לקנות מגינים!!!

זה חשוב מאוד להוסיף כסף גם למגינים במיוחד מגיני ידיים לא לזלזל ולא להתקמצן בהצלחה!

מהי המידה שאת צריכה?

אוכל להציע לך את הרולר שלי, יד שניה שבקושי השתמשו בו. רולר איכותי במחיר זול יחסית קרן

forestdevil

New member
אם קרן מציעה... לוקחים!

אני יודע שכמעט כל מה שקרן תציע לי יד שנייה, אני לוקח בלי להניד עפעף.

למעלה