קניית קסדה עסק ביש...

bubi24

New member
קניית קסדה עסק ביש...

שלום , יש לי רישיון בערך שבועיים , יומיים אח"כ מצאתי אופנוע ( סופר דיוק 2001 )במחיר מציאה . בקיצור הכל הלך חלק כמו חמאה הרישיון הקניה לצערי אני לא מצליחה למצוא קסדה נורמלית שלא תרושש אותי . אנא המליצו לי על קסדה איכותית ( אם אפשר ) במחיר זול .. הכי זול הייתי באופנועית ובעוד מס´ חניות בת"א המחירים שם אסטרונומים איני יכולה להרשות לעצמי לקנות קסדה ב - 1600 ש"ח . בתודה bubi

אממ........

אראי ושואי באמת נחשבות כטובות ביותר (לפחות יש להם שם כזה) ובהתאם המחיר....אני אישית רוכב עם אראי, אבל זה ממש לא חובה..... ישנן דווקא באופנועית קסדות מתוצרת HJC, שהן קסדות טובות למדי, ועומדות בכמה תקנים מחמירים, והן גם לא יקרות בצורה היסטרית - את יכולה להשיג דגם בהחלט טוב במחיר של פחות מ-1000 ש"ח, אם אני זוכר טוב...שווה לך לבדוק אופציה זאת.... באביזריון ישנן קסדות של AGV, שגם הן טובות למדי, וזולות יותר משואי ואראי, אבל לא זוכר כל כך מחירים.... בכל מקרה, בקסדה - אל תתפשרי!!!!! ותקני קסדה טובה, ולא את הקסדות שיעלו לך 400 ש"ח, ובמיוחד ובשום פנים ואופן קסדת חצי

amir_z

New member
Shark XRS?

אני תכננתי לקנות ARAI ב 2000~ ש"ח ובשאפס ברחוב צ´לנוב הוא שכנע אותי לקנות Shark XRS שהייתה משנה שעברה ולכן בהנחה מרשימה סה"כ יצא בערך 700 שח ולטענתו זה באותה רמה של ה Shoei ב 1800 שהתלבטתי לגביה

קסדת שואי

ראיתי לפני יומיים באבי הונדה (תל אביב דרך פתח תקווה) קסדת שואי (פשוטה יחסית) במחיר של 1150 שח. אני מניח שניתן לקבל קצת הנחה על המחיר אך לא יודע "כמה נמוך" תגיעי. האם זה נכנס לתקציב שלך? שואי נחשבות קסדות מעולות והדגם היה מהפשוטים שלהם, נדמה לי RX-R מיץ פטל

lancer

New member
קסדות

ראשית כמעט לא ניתן למצוא קסדות טובות בפחות מ 800 ש"ח ואחרות פשוט אסור לקנות. יש כמה פירמות טובות ופחות יקרות מאראי ושואי, דיינז למשל שבמבחני ריסוק קיבלה ציונים מעולים אם כי עדיין מדובר בקסדה יקרה. שארק שגם היא קסדה מצויינת ונמכרת במחירים זולים מהשאר. חשוב להקפיד שהקסדה נושאת תקן מוכר אירופאי או אמריקאי עשוייה מחומרים מורכבים ולא פלסטיק או תערובות פלסטיק. עדיף שיהיה מנגנון המעיף את המשקף במקרה תאונה. חשוב מאוד התאמה לראש, קסדה לא מתאימה לא שווה כלום. התאמה פרושה שהקסדה מכסה את כל הפנים עד אמצע העורף ומתחת לסנטר כאשר הראש מאוזן, קסדה חדשה אמורה ללחוץ קלות במצח באוזניים אח"כ היא מתרחבת ושהיא לא נעה כשמסובבים את הראש. צריך להקפיד על מנגנון סגירה נוח ואמין, קיים בכל הדגמים האיכותיים. ואם זה יקר מתפשרים על דוגמאת הצביעה, גם הקסדות היקרות נמכרות במחיר סביר בצבע אחיד וחלק.

ofnik

New member
מצטרף לאמיר ז. על השארק- זכיתי בכזו

בהגרלה שערכה רשת מטרו- ואני ממש ממש מרוצה-נוחה ושקטה יש להם מבצעי הנחות-אני לא בטוח אם רק לחברי מועדון-תבדקי במטרו ואם כן-שווה לך לעשות גם כרטיס מועדון-כי יש עוד הנחות ואם תרצי לראות את הקסדה היום (וגם אם לא)-בואי למפגש ברח יגיע כפיים ת"א ב22.30 ותקבלי תשובות

איילR

New member
KIWI K600 לא רעה...

קצת יותר מ800 ש"ח בצביעה חלקה באבזריון.

למעלה