קניית ציוד

jumperso

New member
קניית ציוד

אני לפני טיול לניו זילנד - בשלב קניית הציוד. רציתי לדעת לגבי קנייה באינטרנט אם זה יכול לצאת משתלם אחרי מכס ומשלוח ואם מישהו מכיר את האוהלים של EUREKA הדגם 2XTA APEX. ובנוסף אם יש למישהו המלצה על תרמיל ה- NORTHFACE CRESTONE 75

HelloweeN

New member
קניה באינטרנט

אם זה מאתר בחו"ל, בד"כ ארה"ב, יכול לצאת לך יותר זול. ההצעה הכי טובה שלי זה לך לחנויות מטיילים בישראל, תמדוד, תשאל, תברר, תרשום דגמים, ותחפש את אותם הדגמים בחו"ל באינטרנט. ככה אם יש לך הצעה אטרקטיבית ומשתלמת תוכל להזמין ללא חשש, ולא לקבל חתול בשק. בקשר לתיקים של NORTHFACE, אני באופן אישי לא הייתי ממליץ. שמעתי הרבה גובות לא טובות על התיקים שלהם: מערכת גב לא נוחה, קרעים בתיק, בלאי מואץ וכד'. ככה שאני באופן אישי לא הייתי הולך על תרמילים שלהם. כל שאר הציוד אגב הוא מעולה ואיכותי מאוד.

sela v

New member
קנייה מחו"ל

אם מקבלים ציוד מחו"ל, כדאי לברר במכס כמה מיסים תשלמו על המוצר, וחשוב לזכור, שתשלום המס הוא גם על דמי המשלוח ואם יש ביטוח גם עליו. אם מקבלים ציוד לא בדואר אלא בחברות שילוח כמו DHL או FEDEX, יש עוד כל מיני עמלות של שחרור מהמכס. דרך אגב אם נוסעים לניו זילנד, למה לא לקנות את הציוד שם?

בניו זילנד הציוד לא זול

באיכות מעולה, אבל לא זול בכלל. יש מבצעים שווים, למשל ברשת "קטמנדו", אבל אם מגיעים בלי פריטים בסיסיים (אוהל מי שצריך, שק"ש, נעליים) אז אי אפשר לחכות למבצע. לא ממליצה לדחות קניית ציוד לניו זילנד. כן ממליצה לעשות השלמות. סביב חג המולד למשל יש אחלה מבצע בקטמנדו, אני קניתי שם המון פריטים קטנים (גזייה, סט סירים, ביגוד תרמי וכד'). בנוסף - כן ממליצה לקנות בניו זילנד פריטים זולים שאין צורך לסחוב מהארץ. לדוגמא ציוד לקמפינג - אוהל זול וכבד, מזרון מתנפח וכד'. המלצה אחרונה - בקווינסאון יש חנות בשם SMALL PLANET, לפני כמה חודשים עבד שם בחור ישראלי נחמד שעשה לנו הנחה על שקי שינה, חוץ מזה היו שם שק"שים סינתטיים טובים במחיר טוב, שזה די נדיר כי בדר"כ בניו זילנד מוכרים בעיקר שק"ש מנוצות, שהוא יקר מאוד (אומרים ששווה את הכסף).

למעלה