קניית ציוד

hammer27

New member
קניית ציוד

שלום חבר´ה..אכן זה אני, הבחור שאוהב אותכם:)))) פחות או יותר הבנתי את הקטע הטכני.. ביומים הקרובים אני הולך לרכוש ציוד... ככה... אני רוצה לקלוט לרוב את ערוצי אירופה בעיקר פולין אוקראינה ורוסיה ממספר לווינים..שבביל זה צלחת ממונעת, כגון סיריוס, אסטרא יאמל וכו. בשלב הראשון אני אקלוט ערוצים בחינם אך מאחר וזה ההובי שלי אני לוקח בחשבון שייתכן ואני אשתמש בכרטיס המג´יק וסמארט כארד, אני אפילו לא שולל רכישת צורבים... חבר´ה הטכנאים..איזה ציוד אתם ממליצים לקנות? האם צלחת 155 עד 175 מספיק טובה? כי קיבלתי הצעת מחיר, אני גם מתלבט בקשר לרכישה של מפענח, טופפילד או אקוסטאר, או משהו אחר..רק שיכיל שני סי איי, שיפקח את המנוע כלומר יכיל פוזישינר ויעבוד עם מג´יק, לא שולל אפשרות של דיסק קשיח מובנה...שאלה אליכם חברה..תמליצו לי על משהו ותתנו לי אם יש לכם כתובות וטלפונים של המשווקים ללא התקנה המון תודה לכולם

geostant

New member
יש לך קצת בעיה...

ASTRA זה KU ו-YAMAL זה C BAND זה לא הולך ביחד. אני הייתי הולך על TOPFIELD, אני מורצה מהם אבל מעולם לא בדקתי את הדגם שכולל POSITIONER. צלחת 175
אולי 180
אני הייתי הולך על 1.8 מ´ (180)

hammer27

New member
תשובה

גבר אני גם נדהמתי כששמעתי...אבל היא לא עגולה לגמרי...אלה המידות שלה, זה משהו אוריגינלי איטלקי מחברת בי-סט שיושבת בניר צבי אני רוצה את טופפילד 4000 אבל אומרים בחנות שאין לו פוזישינר ודגם שכן יש לו , לא מכיל את מה שאני רוצה אז נשאר רק אקוסטאר:))) אני מתלבט בכל אופן אני יודע שיש לי בעיה, לכן אני מתכוון לשים את שני אל אנ בי באותה צלחת... אני אבדוק האם יש סוויץ במכשיר לפיקוח על שניהם...או שאני מדבר שטויות? תענה לי כי אני לא מתמצא..כך אמרו לי חברים בעבודה... אולי לקנות נוקיא 9902 החדש..אבל זה נורא יקר

geostant

New member
מממ...

1) מכיר את B SAT הצלחת היא PRIME FOCUS או OFF SET ? אם הצלחת היא OFF SET אז זה באמת לא עגול סימטרי, זה בצורת ביצה אם זה PRIME FOCUS אל תקנה מהם כי אז הם שיקרו לך, כי PRIME היא עגולה סימטרית ויותר עמוקה מצלחת OFF. 2) לשם 2 LNB ? אפשר... אבל מוריד את הביצועים חזק, לא ממליץ לך בכלל. 3) נוקיה יקר ולא הכי מצדיק את המחיר שלו. מצטער שאני מקצר, פשוט יש לי כמה עניינים דחופים, אם אתה רוצה פנה אלי במסרים (דרך תפוז)

למעלה