קניית ציוד ואביזרים

קניית ציוד ואביזרים

אני רוצה להביא לידיעת חברי האגודה, שבדרום אפריקה באזור ג´והנסבורג יש חנות לציוד רחיפה, עם אפשרות לקנות דברים ולקבל אותם בדואר. החנות שייכת ל-Laura Nelson, בעלת בי"ס לרחיפה וטייסת ותיקה מאוד בספורט (התחילה בגלשנים לפני 20 שנה). אני מכיר אותה היטב, ויכול להמליץ עליה. בן זוגה, Ulf, הוא בן הזוג שלי לטיסות בדרום אפריקה. יש לה כמה מצרכים שהם אטרקטיביים במיוחד: סרבלי טיסה, למשל. ממלאים ושולחים טופס עם המידות, והם מיצרים עבורנו סרבל במידה המתאימה, מכל בד וגזרה שנבחר. כך אפשר להזמין סרבל קיצי מכותנה, דבר שאין לנו אפשרות להשיג בשום מקום אחר בעולם. מחיר סרבל 750 רנד (כ-70$). זול! דבר נוסף שהיא מוכרת זה כיסוי פלסטיק שקוף לכל סוגי הווריומטר וה-GPS. זה מומלץ מאוד כדי למנוע שריטות ונזק אחר. המחיר 110 רנד (10$). נעלים מיוחדות לרחיפה נמכרים שם בסביבות 170 $, אם כי הסטוק נגמר והם מחקים למשלוח חדש עם מחירים מעודכנית. כיסויים נגד השמש 22$, ותיקים גדולים לדחוף בהם את המצנח בלי לקפל 50 $. מי שמעונין : Laura Nelson Tel: (27) 011-609-1678 Fax: (27) 011-452-1654 Cell: 082-678-1392 P O Box 8587 Edenglen 1613 South Africa e-mail: [email protected] homepage: http://www.funwings.com דבר נוסף: מי שצריך בטריה לרדיו, אפשר לקנות אצל [email protected] איתמר

למעלה