קניית ציוד אישי?

meirg2

New member
קניית ציוד אישי?

רציתי לדעת לאחר כמה צניחות אפשר ליקנות מצנח?ואיזה?

The Sheriff

New member
אפשר לקנות צתנח בלי קשר לצניחות

אבל מומלץ מאיזור הצניחה ה- 50, אז אתה פחות או יותר יודע אם אתה נשאר בספורט או לא, זה גם איזור הצניחות שאתה יכול לרדת בגודל החופה לחופה שתתאים לך (עוד פעם, זה מאוד אינדיבידואלי !!) אני לא מכיר אותך (משקל, גובהה, כשרון) אבל בד"כ מתחילים מ- 170 אם תתן יותר פרטים, נוכל לעזור לך יותר... בהצלחה

meirg2

New member
תודה!

תודה קודם כל. המישקל שלי 64 קילו הגובה 172 ס"מ ואני מעוניין לילמוד את כל הסיגנונות של הצניחה

shklele

New member
אני ממש לא גורם מוסמך, אבל

נראה לי שעקרונית אחרי הקורס. אך אולי אני טועה ורק אחרי קבלת רשיון A. בכל אופן, צודק ידידי ששווה לחכות ולראות האם אתה "נתפס". אני קניתי את שלי סביב הקפיצה ה25-30. תן עוד פרטים. בכל אופן, למיטב ידיעתי יחס משקל (ליברות) לשטח חופה (רגל מרובע) אצל מתחילים מומלץ שלא יעבור את 1.0. אם אתה רוצה להעמיק, להלן כתבה טובה לעיון: http://www.dropzone.com/cgi-bin/safety/detail_page.cgi?ID=545

meirg2

New member
אבל?

יש מצנחים מיוחדים להתחלה או שזה לא משנה?ואים כן עד כמה צניחות הוא יכול לשמש לי?

shklele

New member
בוא ניקח מקרה קלאסי ונסגור ת'שירשור

אתה בפאק 5. נניח שתקנה בערך בצניחה ה20 - 25. סביר להניח שתקנה משהו משומש (עדיף מאשר חדש, בטח ובטח למתחיל) סביב גודל 150 מקסימום 170 (תתייעץ במועדון עם בלי המקצוע הרלוונטיים). נורמלי שתמצה את הריג/גודל חופה סביב ה200 צניחות עליו. חופה ממוצעת יד שנייה עשויה להיות בעלת 1 עד 600 פתיחות (ממוצע 200-300 ליד ראשונה). רוב הציוד הפרטי אם לא כולו (בארץ) מבוסס על חופות 9 - 7 בתים עם מצנחון פתיחה מבוסס קיליין או באנג'י (לא הקפיץ ה@#$^ מהקורס). קיצר, תתייעץ עם מישהו מהמועדון - רצוי ריגר ותראה מה אתה רוצה, מה אתה צריך ומה אתה יכול. פשטייסט?

Sabre Runner

New member
סתם תיקון...

אומרים "זי פרשטייהן?" אם הבנתי נכון למה התכוונת. סתם כי אני לומד גרמנית.

ערןןןן

New member
וואלק אתה

מה אתה בא לעשות עלינו פוזות פה עם הגרמנית שלך? verkaufen eurer DT! ממצב חוצמזה?

ערןןןן

New member
תיקון

Verkauf schon dein DT

braunies

New member
הכי טוב יידיש ../images/Emo3.gif

מדהים באיזה מהירות, השירשורים פה מחליפים נושא... אובר, איח פשטיי און דוס איז ויחטיק..

skycutter

New member
נישט צובידערפען!!

"שלא נזדקק", כמו שאמר לוי אשכול על מטוסי הקרב של צה"ל, הצנחנים היידים אומרים על הרזרבי שלהם

shivekroi

New member
אם כבר משנים נושא...

ומשוחחים בגרמנית, אצוטט משפט מסרט שצפיתי בו אתמול: "אווו, או דאס איס גוט!!!" אגב הוא היה סרט בגרמנית. רועי

CUT II CUT

New member
עדיף חדש במיחוד עם אתה לא נשארבענין

כך אלו שכן נשארים יהנו מריג טוב עם מעט צניחות ומחיר אטקטיבי
(ותקנה גם ציוד היקפי טוב !!! סתאאאאם, תקשיב למה שהחבר'ה אמרו לך...

למעלה