קניית נגן חדש

בוזו

New member
קניית נגן חדש

אהלן לכולם אני בודק כרגע אפשרות לקנות נגן MP3 חדש, אחרי שהישן שלי (iRiver H10 הישן אבל טוב) נהרס טוטאלית. בינתיים אני לא ממהר, ואני מחפש את הנגן שיעמוד בדרישות שלי. iRiver קצת מאכזבים בזמן האחרון, כך שלמרות שהייתי מאוד מרוצה מהנגן הקודם שלי, אני פוזל לחברות אחרות, בעיקר iAudio. זה מה שאני מחפש בנגן שלי: - זיכרון פלאש, לא דיסק-קשיח - מינימום 16gb (יש כמה נגנים עם 32gb, אני נותן להם ייתרון גדול) - חריץ להרחבת הזיכרון זה פלוס רציני - רדיו - סוללה חזקה (20 שעות אודיו לפחות נראה לי דרישה סבירה לחלוטין היום) - אפשרות להקלטת רדיו ודיבור - ללא צורך בתוכנה (UMS), כמו בנגן H10 דברים נוספים שאני אשמח אם יהיו: - תמיכה בפורמט ogg - ניגון וידאו - נגינת שירים ללא הפסקה באמצע (gapless), למרות שלפי הבירור שעשיתי בזמנו זה די נדיר בנגנים - משחקים זהו
מאוד מפורט אני חושב, כדי שאני לא אפול עם נגן שלא אהיה מרוצה. כרגע נגדיר את העסק כ־money is not an issue, אני חושב שסביבות 1200 יספיקו לעסק. וכמובן מאוד חשוב - חברה רצינית (iriver, iaudio, creative...). אשמח להמלצות, גם על נגנים שעוד לא יצאו ואמורים לצאת בקרוב. תודה.

tweeg

New member
תגובה

א.מאיפה הכינוי שלך מוכר לי? ב. d2-משחקים,16 אבל עם הרחבה,רדיו,סוללה,הקלטה,וידאו,ogg, zen-הרחבה,32,רדיו,וידאו,סוללה(פחות חזקה),הקלטה לפי פורומים,לשניהם אין gapless,אם כן לרוקבוקס של הd2 יש בכללי הd2 עונה על הכל חוץ מהנפח נגננים שעוד לא בארץ: הזן מוזיאק הזן x fi הs9

בוזו

New member
אהלן טוויג ../images/Emo13.gif

כתבתי פה פעם לא מעט כנראה בגלל זה אתה זוכר אותי. אגב, אני חושב שגם בפעם האחרונה שיצא לי לכתוב כאן שאלת מאיפה הכינוי מוכר לך בכל מקרה, מסכי מגע קצת מדאיגים אותי, אבל אם זה הכיוון כרגע אז כנראה שאין ברירה. שיחקתי קצת עם ה־D2, ולא ממש התלהבתי מהממשק משתמש. אולי זה היה בגלל שהתעסקתי איתו 2 דקות, אבל התרשמות ראשונה לא מדהימה. השאר אני רואה שעוד לא יצאו, אז לפי התרשמות באינטרנט: ה־zen mozaic מגיע בנפח של עד 8gb, והוא נראה לי מאוד מצועצע. ירד מהפרק מבחינתי ה־x-fi נראה נחמד, אם כי הוא לא תומך ב־ogg (כמו כל נגני קריאטיב למיטב זכרוני, אולי אני טועה). S9 נראה טוב, אבל לא הבנתי אם הוא באמת פלאש, ובאיזה נפחים הוא מגיע. יש לך מידע? כרגע אני נוטה לכיוון של iAudio, גם בגלל שהם ידועים בשחרור firmware לנגנים שלהם אחרי שהם נמצאים בשוק הרבה זמן. מה מצב התמיכה בתגים בעברית בנגנים של iAudio ו־Creative?

tweeg

New member
חחח

אני עדיין חושב שאתה מוכר לי מפ' אחר,אבל אני לא אתחיל עם ניימדרופינג א.לd2 יש כמה ui,לא בטוח שכולם זהים למקורי(שסביר להניח שראית) אני מניח שמישהו עם המכשיר יפרט על זה ב.מסכי מגע לא אמורים להדאיג אותך (שוב הדוגמא הקבועה שלי:מיקרוסופט מתכננת את הos הבאה שלה על מסכי מגע,הווינדוס 7) ג. s9-לא כתוב(או כתוב בקוראנית) אני מאמין שהוא פלאש ב8,16,ואולי 32 מוזיאק ירד אקס פי ירד ד.לd2 עיברית מלאה,לקראיטיב אין שום עיברית(רק רוקבוקס) אני לא חושב שקראיטיב תומכים בogg אז זה משאיר את הd2 ,ואולי כמה נגנים שאין בארץ ואני פחות מכיר(סמסונג,טרקסטור,טושיבה) Samsung YP-P2 קיים במידה קלושה בארץ,מגיע ל16,מסך 3 (היחיד לפי הסינון של abi)

בוזו

New member
סרטים? סרטי dvd? בוני אתרים?

אלה העיקריים, אבל בחודשים האחרונים אני בקושי כותב. אם ככה, וכמו שחשבתי, אני נשאר עם iRiver (שבעתיד הקרוב לא מוציאים משהו מעניין מספיק לצערי), או שאני נודד ל־iAudio. בינתיים אני משאיר את S9 כאופציה, נראה בשבועות הקרובים לאן זה מתקדם ומה המחירים שוב תודה טוויג, שיהיה אחלה סופ"ש.

tweeg

New member
בסרטים הייתי כמה פעמים

בוני אתרים ממש טיפה עד שהוא יצא,יגיע לארץ וכו' יקח זמן קח בחשבון שיש לו מסך 3.3(?) שזה די גדול לנגן כיס למה הורדת את הסמסונג? שיהייה לך גם אחלה סופ"ש

or121210

New member
מה זה ui ?

ונראה לי שה-S9 זמין רק בקוריאה וביפן , לא זמין בארצות הברית (בטח שלא בישראל)

בוזו

New member
UI זה ממשק משתמש

ה־S9 לא זמין כרגע בשום מקום, רק הכריזו עליו. אבל הוא אמור לצאת גם בארה"ב ובאירופה (וישראל).

יאיר B

New member
ועוד שניים: של אחותי וההורים שלא רשומים...

ל-eee אי אפשר לקרא מחשב נייד, זה בקושי מחשבון

uriler

New member
לא סתם אתה מתנהל בפורום ניידים ../images/Emo3.gif

אתה לבד יכול להחזיק את הפורום
(
)

למעלה