קניית מקרר

קניית מקרר

אני צריך מקרר לדירה ודי מהר, מחפש משהו קטן -בעיקר במחיר.
מכיוון שאני קצר בזמן ותכלס גם אם אני אלך לכל החנויות במרכז אקיש על הדלת של המקרר , אבעט בגלגל במקצועיות אין לי מושג איך בודקים מקרר לפני קניה .
אז חושב על לקנות דרך האינטרנט, הבעיה זה למצא אתר שיהיה גם זול אבל גם אמין.
יש למישהו ניסיון בקניות מוצרים " גדולים" מהאינטרנט בארץ?

נכנסתי לאיזשהו אתר שנראה עם מחירים ממש זולים יחסית אבל הביקורות שם נעות בצורה מחשידה בין מעולות לרוץ לקנות עכשיו שם לבין גרועות ביותר בסגנון לא להתקרב עם מקל לייזר.

מודע לאפשרות של קניית או קבלת יד שניה- מעדיף לקנות חדש.

זה לא באמת משנה

אם זה באינטרט או שהלכת לחנות ובחרת מקרר כמו שבוחרים עגבניה תוך כדי ליטוף עדין. בשני המקרים יכולים להתחמק מלספק לך את הסחורה וזה שליטפת את המקרר לפני שניה, ממש לא עוזר, בשני המקרים החנות יכולה להתחמק מאחריות, או למכור לך מקרר בעייתי או מקולקל.
כשאתה מסתכל על ביקורות באינטרנט תנסה לראות אם יש דברים שחוזרים על עצמם מבחינת תלונות, ואם כן איזה תלונות חוזרות, או בקיצור מה הבעיה העיקרית שאנשים מתלוננים עליה ולפי זה תחליט טם המקום נראה לך. בנוסף, מן הסתם, זו לא החנות היחידה עליי אדמות אין סיבה להידבק לחנות אחת כאילו שרק היא קיימת ואם לא תקנה משם אז כבר לא תקנה בכלל. ראש פתוח.

im mitzi

New member
מסכימה ומוסיפה

הייתי גם מחלקת את התגובות לשתיים:
1. על הדגם של המקרר
2. על החנות האינטרנטית
הייתי עושה גם השוואה בזאפ ורואה שם תגובות על החנויות
ככה ניתן להבין אם יש תגובות שליליות ולמה.

בדיוק בגלל תאוריית העגבניה הזאת לא אכפת לי לקנות דרך האינטרנ

בקיצור אני אנסה לרחרח קצת לגבי החנות ואשמור על ראש פתוח

תודה בכל מקרה .

בתור קונה באינטרנט ולא באינטרנט יש לך הגנות צרכניות

אם תיפול, במקרה הצורך תצטרך להפעיל אותן, או לפחות לאיים להפעיל אותן מול החנות ואם אתה משלם באשראי יש הגנות שחברת האשראי מספקת. בכל מקרה, זה לא שזורקים אותך למים בלי מצופים.

נגיד את זה ככה

אם תרכוש מקרר של חברה מוכרת וידועה שברשת ישנן המלצות על שירות הלקוחות שלה, הסבירות שיהיו תקלות ובעיות נמוכה יחסית.
&nbsp
אפשר לאתר גם מקררים זולים אצל חברות מוכרות, במיוחד אם אתה מחפש מקרר קטן יחסית, כשלצד זאת אני ממליצה לשים לב גם לדירוג האנרגטי, זה משהו שיכול לעלות לך ביוקר בחשבון החשמל, ועדיף לשלם קצת יותר בהתחלה, מאשר תוספת לחשבון החשמל מדי חודש.

BloodyRose

New member
הביקורות בזאפ הן *בד"כ* מאוד אמינות

גם על החנויות וגם על המוצרים.

אני קניתי מקרר, מכונת כביסה ועוד כמה מוצרי חשמל קטנים יותר בעקבות שיטוטים בזאפ - עד כה לא התאכזבתי.
כמובן שצריך לקחת כל ביקורת בערבון מוגבל, אבל לרוב אפשר להצליח לסנן את האמינות והעוזרות

בנתיים הכניסה לדירה טיפה נדחתה

אז באמת יש לי זמן יותר לעשות סקר שוק ולמצא אתר אמין
וזאפ הוא בהחלט לרוב ידידו הטוב של הרוכש.

תודה על העצות.

למעלה