קניית מצנח

Itay izhaki

New member
קניית מצנח

שלום לכולם! אני לקראת סיום קורס וכפי שזה נראה עכשיו אני מתכוון לרכוש מצנח יד שנייה. היכן ניתן למצוא מצנחים למכירה ( פרט לאלו המפרסמים בפורום) ומהם הקריטריונים החשובים שיש לבדוק בעת קנייה? אשמח לתשובות...

jerryman

New member
there are plenty

you can try in the supermarket near your house.!!??? just joking of course in general used rigs are only to find in clubs boutique or riggers or in forums you can try overseas forums as well but you won't be able to have the rig checked i hope this answers your question yoram

statler

New member
יש לי יש לי

מצנח משהו משהו למתחילים תתקשר ולא תצטער דרור 0524832772

זיידוש

New member
homeless.co.il

כאילו, זה לא שתמצא שם מצנחים - פשוט, שם אתה תמצא את עצמך עוד שנה...כשתהיה עמוק בספורט
איפה: 1)פה בפורום (בטח קיבלת כבר כמה מסרים), במועדונים, פה לאוזן... 2)בגדול, תפיץ את השמועה שאתה מחפש - זו קהילה קטנה, אתה כבר תמצא מי מוכר 3) בחו"ל - באינטרנט או במועדונים קריטריונים: מהחשוב יותר לפחות 1) מאושר ע"י ריגר - עדיף אפילו מאסטר ריגר 2) מאושר ע"י ריגר 3) מאושר ע"י הריגרים של שני המועדונים בארץ 4) מתאים לרמתך (גודל חופה ראשית ורזרבית) 5) מתאים לך פיזית (גודל) 6) נוח (אבל נוח באמת. לא רק שיהיה יותר נוח ממצנחי מועדון- זו לא חוכמה. נוח באמת) 7) מחיר סביר. לגיל הרכיבים של הריג יש משמעות רבה (לסייפרס מהדור הישן יש אורך חיים של 12 שנים, חופה אחרי מאות צניחות צריכה מיתרים חדשים וכו) 8) סחירות. חלק מהציוד הנמכר היום בארץ במחירים נמוכים יחסית הינו ציוד טוב - אך לא "אהוד". כלומר, ברגע שתקנה אותו ערכו ירד מאוד. מכיוון שיש סיכוי סביר שבשלב זה או אחר תרצה להחליף ציוד - זו נקודה להתייחסות. לשאול הרבה. הרבה! כל מי שאתה פוגש שמבין משהו - שאל אותו על ציוד. תבחר ריג שאתה חושב על לקנות - ותתחיל לחקור. מי היצרן, מה טוב, מה פחות....ברגע שתתמקד על משהו- יהיה יותר קל לענות ספציפי.

למעלה