קניית מצלמה

ssh11

New member
קניית מצלמה

שלום, אני חדש כאן. אני שחר ואני בן 15.5 אני מעוניין בקניית מצלמה דיגיטלית. תקציב בין 2000-3000. אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים, אודה לו. -שאלות נוספות- - רציתי דעות על hp 935 -וכן דעות על sony dsc v1 בתודה מראש שחר

אולימפוס c4000 והמלצה:לקרוא את

שלושת המאמרים ששיבצתי בטאגליינס - מלמעלה - לגבי קניית מצלמה דיגיטלית ומה צריך לקחת בחשבון.יש שם כמה נקודות חשובות.

גדיש

New member
תוסיף קצת ו...

תוסיף עוד איזה 150 ש"ח ותקנה כבר מצלמה "מכובדת", כפי שממליצים פה האנשים בפורום... רצ"ב לינקים ביי

idohal

New member
תשובה

1. לא ממליץ על HP. 2.הסוני רחוקה מאוד מתחום התקציב אם אתה מתכוון לקנות בארץ. 3. מאחר ושאלת על HP935 אני יכול להניח שאתה רוצה טווח זום גדול יותר מאשר ה - C4000 ולכן ההצעה שלי היא OLYMPUS C740 שמחירה כ- 2500 ש"ח וביתרת הכסף תוכל לקנות כרטיס זיכרון בנפח סביר.

ספארקוס

New member
אולימפוס מקצועיים!

יש להם אחלה מצלמות והאיכויות של התמונות ברמה גבוהה. קל ונוח לשימוש.

גון בי

New member
זה לא מה שאני שמעתי

אני דווקא ראיתי תגובה של אחד הקונים של המצלמה הזאת ספיציפית של אולימפוס והוא טען שהאיכות תמונה שלה לא ברמה של ניקון או של קנון (מצלמות מאותה המשפחה)

ssh11

New member
תודה...אבל...

אבא שלי נוסע לחו"ל. אולי מישהו יכול להעריך לי את מחירה של ה- dsc v1 של סוני.. בחו"ל או בדיוטי פרי? - אולימפוס c-50... יש דעות??? תודה!

koby329

New member
מה אתם אומריםעל nikon 4300?

היא זולה יחסית (2300 ש"ח בערך)

Givald

New member
יש לי את הC50

אני מרוצה ממנה באופן כללי, אם כי חשבתי מספר פעמים להחליף, והסיבה העיקרית שלא החלפתי כי לא מצאתי תחילף טוב יותר ובכזה גודל! בברכה שמוליק

ssh11

New member
אז...

שווה לקנות את ה-c-50? מה היתרונות? חסרונות? תודה, שחר

idohal

New member
מחירה של הסוני הוא $630 בחנות B&H

שהיא איננה מהזולות אבל בטוחה לקנייה. אם הנסיעה לארה"ב וקנייב מקום אפשר להשיגה אפילו במחיר נמוך יותר. אם תמצא את המצלמה בנתב"ג היא לבטח תהיה יקרה יותר. האולימפוס C50 מצלמה מצוינת אבל היא אינה מקבילה לסוני אלא ה C5050 ובכל מקרה הייתי בוחר בסוני בגלל האופטיקה המצוינת.

koby329

New member
NIKON 4300?

מה אתם אומרים על המצלמה הזו? מישהו יודע אם גם למצלמות אחרות יש מארזי צלילה המותאמים למצלמה?? אם כן לאיזה מצלמות??

למעלה