קניית מערכת תופים

yoavsey

New member
קניית מערכת תופים

אני רוצה לקנות את המערכת TD9KX של רולנד אבל אני לא יודע איפה אני יכול לקנות אותה (אני גר בירושלים)

tass11

New member
ממליץ לך לקנות ביד 2 יש המון מציאות

תוכל לחסוך המון כסף
מבחינת אמינות אין כמעט תקלות
אתה מוזמן לפנות אשמח לסייע לך

itay zac

New member
דיאז כלי נגינה בראשון לציון. הכי זולים.

חפש בזאפ.

sausageme

New member
ממש לא!

הם resellerים ולא יבואנים. הם ייקחו עליך עמלה.
לך לחלילית (היבואן הרשמי) ותתמקח.

itay zac

New member
במה שאתה לא מבין עדיף שתשתוק ואל תטעה

נכון שדיאז הם לא יבואנים. אבל על איזה עמלה אתה מדבר ולמה אתה אומר 'ממש לא' לזה שהמחיר שהם ייתנו הוא יותר זול?
נכון שהם ירוויחו פחות, והחופש שלהם להוזיל במחיר הוא קטן יותר, אבל בתוצאה הסופית המחיר יותר זול.
למה? חלילית היא לא דיאז. חלילית היא יותר גדולה, יותר עובדים ויותר הוצאות ולכן המחיר הסופי יהיה גבוהה.
דיאז לעומת זאת חנות יותר קטנה עם הרבה פחות הוצאות, והרווח העיקרי שלה הוא מפסנתרים, גם אם הם יעשו רווח קטן יותר מחלילית עלייך, עדיין זה יוצא להם משתלם.
אתה מוזמן לנסות ולראות.

sausageme

New member
קודם כל, בוא ננהל את זה בצורה תרבותית

זה שראית בזאפ שזה הכי זול, לא אומר שתוכל לקנות בחלילית ביותר זול והנה למה.

נניח ש-TD12 עולה 10,000 ש"ח לחלילית לייבא.
חלילית מעלים את המחיר, נניח ב-1000 ש"ח כדי לשלם עם השכירות, חשמל, משכורות למוכרנים. כלומר, TD12 עולה ל-11,000 ש"ח.
על המחיר הזה הם יכולים לשחק. הם מציעים באתר שלהם מחיר של 15,000 ואם אתה שוכב עם הבעלים, תוכל לקבל במחיר העלות של חלילית (11,000)

בא דיאז, ומקבלים את ה-TD ב-11,000. גם להם יש לשלם שכירות, חשמל, משכורות. ומעלים את זה ל-11,500 כמחיר עלות (לדיאז).
כי כמו שאמרת, העלות שלהם נמוכה יותר (פחות עובדים וכו')

כדי להיות תחרותיים, הם מציעים בזאפ מחיר מחירון של של 14,500 (יותר זול מחלילית!)
ואז אתה צודק, מחיר המחירון של דיאז נמוך יותר. אבל אף אחד לא קונה במחיר מחירון!

אתה בתור לקוח, יכול להוריד את חלילית מ-15000 ל-11000. את דיאז, אתה יכול להוריד מ-14500 ל-11500 מקסימום.

אלה חוקים פשוטים של כלכלה. אני בטוח שחלילית ודיאז לא מפסידים מהמכירות שלהם. דיאז לא יכולים למכור בפחות מ-11000 בטוח (כי זה מה שהם משלמים)
אלא אם הם רוצים לממן את החלק של חלילית בעסקה

itay zac

New member
החשבונות שלך לא נכונים

חלילית לא ימכרו לך בחיים במחיר עלות (כמובן שכולל את ההוצאות שלהם). אתה צריך להבין שלמשל אם היית עובד שם, או בכל חנות אחרת, הרבה זמן, ואתה היית מבקש בתור עובד לקנות את המוצר, אז במקרה הזה היית משלם את המחיר עלות.
החנות לא תמכור לך שום מוצר בלי רווח. איפה אתה חיי? אולי אם תקנה משהו יקר בטירוף ואתה לקוח שמבזבז שם המון כסף, אולי במקרה הזה זה מה שהיה קורה.
עכשיו יש עניין שאם דיאז תמכור במחיר ממש נמוך, למשל במחיר עלות, שאת זה חלילית לא יכולים להרשות לעצמם, סתם בשביל לשבור את השוק אז באמת היא כבר תדפוק את עצמה ולא תוכל לקנות את מוצר, זה נכון.
עכשיו, ההוצאות של חלילית הם יותר מפי שתיים מדיאז. - א. בדיאז בזמן נתון יש בממוצע 3 עובדים. (לא כולל הבעלים שהוא לא נחשב הוצאה), שמתוכם 2 אנשי מכירות.
ב. לדיאז אין מחסנים. (חוץ מהמחסנים בתוך החנות עצמה).
ג. דיאז ממוקמת בבניין בקומה 3, חלילית על רחוב מרכזי ביפו.
אפשר להמשיך ולהתווכח,
אבל אתה יכול לעשות נסיון בעצמך ולראות איפה תקבל את הכי נמוך.
דבר אחרון, מנסיון אישי, אם תקבל במחיר עלות מחלילית, ותבוא לדיאז, בדיאז את תקבל עדיין יותר נמוך.
זה מה שהם מתחייבים וזה מה שקורה. לקוח שישב עם הבעלים שמה עם פלאפון על ספיקר ובצד השני של הקו הייתה חילילית או חנות אחרת אני לא זוכר, קיבל מוצר במחיר עלות.
הבעלים שמה ירד מהחיר שלו.

sausageme

New member
אני לא חושב שקראת את ההודעה שלי עד הסוף.

בהנחה ש:
1. דיאז קונים מחלילית רולנד ומשווקים אותם
2. אף אחת מהחנויות לא מפסידה

אין מצב שדיאז מוכרים יותר זול

ofirharlev

New member
חבר'ה, אתם מפספסים נקודה עיקרית בוויכוח הזה

חלילית לא יכולה למכור לחנות מסויימת מוצר בשביל שהיא תמכור אותו, ואז, בתור היבואנית, למכור ביותר זול מהחנות הזאת. במקרה כזה אותה חנות פשוט תפסיק לקנות ממנה בטענה שהיא לא יכולה להתחרות בה.
על מקרים ספציפיים לא מדברים.

sausageme

New member
אתה טועה ידידי

זה כמו שמרום מוכרים סנרים של מיוזיק-סנטר
כמו שמיוזיק סנטר מוכרים פייסטי של חלילית

חנויות קטנות, שרוצות קטלוג מלא, משווקות מוצרים של מתחרים. זה דווקא נהוג.

itay zac

New member
אתה לא מרפה אה

גם אחרי ההנחות שלך דיאז יותר זולים. ועצם זה שאתה אומר "אין מצב" או "מה פתאום" בהודעה הראשונה, מרגיז אותי אתה אומר דברים לא נכונים בעליל.
או שתגיד נראה לי ש... או שתבדוק את העניין, תיקח הצעות מחיר משניהם ותחזור אליהם עם ההצעות של האחרים ותראה איפה תקבל את ההכי נמוך.
דיאז נמצאת במצב שהיא יכולה לרדת מחלילית תמיד.

ofirharlev

New member
סביר להניח שדיאז יהיו יותר זולים

ואני קניתי את רב הפדים החדשים שלי מהם, אבל אני לא בטוח לגבי השירות שלהם.
אין להם אנשים שמבינים בתופים. לא אקוסטיים ולא אלקטרוניים, ככה שיש מצב שאם תהיה בעיה אתה תקוע.
למזלי, מכר עבד שם באותה תקופה, אז כשהייתה לי בעיה באחת המצילות ידעתי שאני אקבל את העזרה שאני צריך. אבל אני דיי בטוח שאם לא הייתי מכיר שם מישהו, הייתי נתקע עם מצילה פגומה וסיפור לא נעים.

itay zac

New member
עכשיו אני שם אז יש מישהו שמבין. אבל רק פעמיים

בשבוע.

megahertz

New member
אז אתה עובד שם. לא היה צריך גילוי נאות בהודעה

הראשונה לדעתך?

ofirharlev

New member
צודק לחלוטין.

אם אתה בעל אינטרס, או לחליפין בעל ידע פנימי, אתה חייב מידע זה למשתמשים האחרים.

itay zac

New member
אין לי אינטרס חוץ מההנאה לעזור למתופפים

ו''הידע הפנימי'' שלי הוא בדיוק כמו הידע שיש לבחור שאיתו התווכחתי.

למעלה