קניית מסגרות לתמונות

עמית ד

New member
קניית מסגרות לתמונות

אני באופן עקרוני לא כזה בן-אדם יצירתי, אבל אתם כן נראים לי, אז אולי תדעו... :) קניתי פוסטר, והדבקתי אותו על משטח קשיח, אבל במקום למסגר אותו בחנות (עולה הרבה כסף...) אמרו לי שאפשר פשוט לקנות מסגרות בגדלים כלשהם. אמרו לי שבדיונון בת"א יש מסגרות, אבל מסתבר שיש להם רק בגדלים לא גדולים. הפוסטר שלי הוא בגודל 60X85; מישהו מכיר חנויות באזור המרכז, או ב"ש, שאפשר לקנות בהן מסגרות (די פשוטות) ולהכניס את הפוסטרים פנימה? תודה, עמית.

melodynoa

New member
באיקאה באמת יש המון גדלים

צורות, יש משטחים מפרספקס (טוב לילדים) וזכוכית (יותר יקר מן הסתם). רציתי בעצם לכתוב לך שאם את רוצה לצבוע, אני מציעה לקנות צבע צבעוני שקוף, כך שיהיה אפשר לראות את הטקסטורה של העץ (אני עשיתי את זה) ואת הצבע מורחים באמצעות סמרטוט דק (תחתונים ישנים), טובלים אותו בצבע (אחרי שמוסיפים מים לצבע על בסיס מים), ומורחים עם הבד, ולא עם מכחול או מברשת. אפשר לעשות את זה כם באמצעות חתיכת ספוג, אפילו ספוג של מייק-אפ. התוצאה הרבה יותר מוצלחת ועדינה. בהצלחה!

עמית ד

New member
שוב תודה

לי יש פוסטר רגיל מנייר שאותו רציתי למסגר, ופשוט לחסוך את העלויות של מסגור בחנות. הפוסטר שלי הוא בגודל 60X80, וחבר שלי היה באיקאה בסופ"ש, ואין להם משהו בגודל הזה, רק יותר קטן או יותר גדול, אז אני לא בטוח מה אני אעשה. הייתי גם בהום-סנטר והיה להם מבחר מאוד מצומם של מסגרות, שהן בעצם תמונות שהם מוכרים... ואגב, אני בן ולא בת... :) עמית.

למעלה