קניית מכשיר HTC Desire

ברצול

New member
קניית מכשיר HTC Desire

שלום, בכוונתי לקנות מכשיר HTC Desire - אין לי בעיה שמישהו יביא אותו מארה"ב, שאלתי היא האם יש אתר/חנות מומלצים שבהם כדאי לקנות את המכשיר? שאלה נוספת, לגבי עברית - הבנתי שאין בעיה להתקין עברית במכשיר אבל קראתי גם שלפעמים יש בעיות עם יישור לימין והודעות SMS בעברית - האם זה נכון? עד כמה הנושא הזה בעייתי? ועוד שאלה אחרונה - האם ניתן להשתמש בו בארץ עם שלושת המפעילות הסלולריות? תודה!

עברית

2 בעיות עם העברית - אין ישור לימין, ומספרים מוצגים הפוך כשהם בין אותיות עבריות. לא אמורה להיות בעיה עם השימוש בסלקום ואורנג'. לגבי פלאפון אני לא בטוח - יכול להיות שרק דגם A8183 יתאים (יש 2 דגמים - A8181 ו-A8183 כאשר האחרון תומך ביותר תדרים עד כמה שידוע לי). לגבי חנות - http://www.expansys-usa.com/ אמורים להיות גדולים ומוכרים אבל אני לא יודע לגבי טיב השירות שלהם.

YosMan1

New member
יש גם עברית מלאה

אבל צריך להתקין אותה דרך פריצה ROOT. העברית שמגיעה עם המכשיר יש לא את הבעיות שציינת, אפשר לחיות עם זה.

היום או מחר אני מקבל את ה- DESIRE

ואני מתכוון להשתמש בו בפלאפון (בחצי השניה האחרונה השתמשתי בנוקיה E52 שגם אינו תומך בתדר 850 של רשת פלאפון ולא היו לי בכלל בעיות איתו , נהפוך הוא..) . בכל מקרה אם יהיו בעיות , אז יש לי עוד מספר סלקום . שלח לי מסר פרטי מחר ותזכיר לי , אני אגיד לך בדיוק איך העברית והקליטה בפלאפון . אני קניתי אותו ב- ELINE .

ברצול

New member
מעולה, תודה!

יש עוד איזה שבועיים -שלוש עד שאני אקנה (אני רוצה לקנות בארה"ב, זול באיזה 150$ לפחות). אני אזכור להיות איתך בקשר. תודה על העזרה!

אני כרגע עם הדיזייר. עם סים של פלאפון

והמכשיר פשוט פיצוץ ! פשוט שווה כל שקל והכל פצצה , אין בכלל בעיות גלישה או קליטה . תר בגל

ברצול

New member
עוד שאלה

קראתי בכמה מקומות שיש שני דגמים אחד שמסתיים ב- 81 ואחד שמסתיימם ב- 83 ושעדיף לקנות את ה- 83 רק שהוא יותר יקר ויותר קשה למצוא אותו (בגלל התדרים ושתהיה קליטה יותר טובה עם קו של פלאפון) - זה נכון או שזה לא משנה?

ניסיתי למצוא את הדגם שתומך בתדר 850

של רשת פלאפון , אבל מצאתי רק אחד שמוכר אותו והוא מוכר רק במזומן ובאתר קומבינטור . אבל המכשיר שלי למשל אינו תומך בתדר הזה ויש לי קליטה מלאה בפלאפון (אני מעמק יזרעאל) י

ברצול

New member
החשש העיקרי שלי זה באמת עניין הקליטה,

אבל אם אתה אומר שיש לך קליטה מלאה זה מאד מעודד...בעיקרון שמעתי על הרבה אנשים שיש להם קו באורנג' שאין להם שום בעיה. אני צריכה להחליט דרך איזה מפעיל לעשות קו חדש כי אני עוזבת עבודה וצריכה להחזיר להם את הקו שהיה לי עד עכשיו. חשבתי דווקא על פלאפון כי מבירורים שעשיתי לפלאפון יש התעריפים הכי טובים לעובדי מדינה ואני עוברת לתפקיד בשירות המדינה - אחרת לא היה לי משנה. אז אפשר לסכם ולהגיד שבגדול אין בעיות קליטה בפלאפון, גם במקומות קצת נידחים, חדרי מדרגות, וכד'?

במעליות גם כן יש לי קליטה..

גם בחדרי מדרגות יש וגם בממ"ד שבבית . במקלט לא בדקתי . אבל באמת.. הקליטהוכל המשלמים מכךבאמת טונבה

אהה... וגם..

נסעתי במנהרה והיתה קליטה . בקשר לעברית , יש אפליקציה של GMAIL והאימיילים שמתקבלים מתפוז מגיעים עם עברית הפוכה - אבל רק נושא האימיילים , לא תוכן האימיילים . דבר פעוט אבל ראוי לציון .

למעלה