קניית מכשיר בחו"ל

cynter

New member
קניית מכשיר בחו"ל

שלום אנו משפחה קצת גדולה שחוזרת לארץ לאחר כמה שנים אני רוצה לקנות לכלם מכשירים שיתאימו לארץ והתקציב מוגבל 100-200$ אנו זקוקים ל WiFi , עברית אני מבין שיש בעיה בעברית עם מכשירי אנדרואיד גרסאות לפני 2.2 מה אפשר לעשות? תודה

sandbird4

New member
תקנה מכשירים עם 2.2.1

יש להם פונטים בעברית ומקלדת אפשר להתקין בחינם ע"י בחירה במרקט של האפליקציה MULTILING. או שתמתין כמה שבועות ואז תקנה את ה-2.3.8 החדשים שמגיעים גם עם מקלדת עברית (אגב אותה מקלדת כמו ה-MULTILING). ה-2.2.1 הנורמלי הכי זול שראיתי עולה 65$ ליחידה. למעשה הוא כמעט זהה לשלי שעלה כפול חוץ ממצלמה יותר דפוקה מהמצלמה הדפוקה שלי ומסך לא טוב כמו באנדרואיד שלי (אצלי קפסיטיב אמיתי 800 על 480). אני מניח שעוד חודש הם יעלו פחות בגלל הדגמים החדשים. אגב כמובן לא קונים שום דבר בארץ כי אז זה יעלה לך פי 4 לפחות.

אתה מתכוון לסיני עלום שם במחירים כאלו?

אגב המכשיר הגיע? איך הוא? נשמח לשמוע למען מתעניינים עתידיים, למרות שאני לא מצפה לגדולות ממכשירים אלו אבל זה עדיין חשוב לדעת, תזכיר לנו מחיר ודגם (אפ אפשר שוב את הקישור)

sandbird4

New member
ממש לא עלום שם

גם איפון זה "סיני". הכל מיוצר היום בסין. יש אומנם סינים בלי שם אבל אני משתדל לקנות מותגים סינים מקומיים כי הם הרבה יותר איכותיים אבל זולים למרות שגם בגזרת המכשירים בלי השם יש מציאות כמו ההוא ב-65 דולר שכתבתי עליו שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף בשביל רוב האנשים. אני העדפתי לשלם כפול בשביל מסך יותר טוב (ובמיקרה גם של מותג סיני מקומי). אפשר למצוא מציאות גם בסינים עלומי השם שלא רשום עליהם כלום אבל זה דורש ממך לסוע להסתובב בשווקים של סין ולמשש את הסחורה. אבל שוב, אני מעדיף את המותגים המקומיים כי אז אני גם קונה מוצר איכותי וגם משלם הרבה פחות ממותג מערבי ששם אתה משלם גם על הפירסומות ויחסי הציבור.

שכחת לציין מיהו המותג המקומי

אגב אין קשר לעובדה שאייפון מיוצר בסין, למעשה רוב המוצרים כיום יש סיכוי שמיוצרים בסין, למעשה הרבהפעמים יש מוצרים שבאותו מפעל ייצרו את המקורי, ולאחר מכן המפעל "יפיל מהמשאית" כמה עשרות/מאות אלפים ללא השם של המקורי וימכרו כמוצר אחר, כך למעשה אפשר לרכוש מוצר "מקורי" במחיר מופחת, מצד שני אפשר גם ליפול על מוצר סיני עלום שם וגם איכות עלומה...
ושוב אני מזכיר לך לספר לנו על המכשיר שקנית ומה שמו בישראל (או בסין
)

sandbird4

New member
בבקשה

HERO H2000 של Karasnn - המהדורה החדשה יותר של הדגם הזה הדגם המקורי בן יותר משנה. יש לזה חיקויים עם חומרה גרועה יותר אז צריך להזהר אם מזמינים. אם לא אומרים לכם את שם היצרן אז תקבל את החיקוי. שוב, הוא לא מגיע עם GPS!!! אם רוצים GPS אז יש את ה-H3000 אבל המסך שלו חרא. אתמול בערב יצא לי להשוות אותו עם גלקסי S מקורי והוא לא רע לטלפון שעולה רבע מהגלקסי S. הבטריה של הגלקסי S מתה הרבה יותר מהר מהבטריה שלי
אבל ההבדל לא גדול - בשניהם הבטריה מתה די מהר בשימוש מסיבי.

white star

New member
../images/Emo54.gif הקשר היחידי בין הקרסן לסמסונג גלקסי.

ששניהם מכשירים סלולאריים ופה נגמר הדמיון. מפרט המכשיר (כמה שאפשר למצוא באינטרנט) הוא נחות באופן משמעותי ביותר מהגלקסי עד שאין מה להשוות (מעבד 460 לעומת 1000? מצלמת 2 מגה לעומת 5? וכדומה). שלא לדבר על כמה דברים שאתה לא יודע לגבי חברה עלומה - איכות חומרים?בקרת איכות?קרינה אמיתית?בטיחות בשימוש במכשיר? שיכולים להיות סבבה ויכולים להיות נוראיים - זה ההבדל בין זה לחברה מוכרת שאכן עוברת מכוני בדיקה מערביים שיכולים לענות על השאלות שרשמתי ועוד אחרות שכרגע אני לא חושב עליהן. נכון שהרבה מיוצר היום בסין, אבל במפעלי חברות מותגים יש גם את המפקחים המאוד מערביים שדואגים לבקרת איכות. לטעמי, בשורה התחתונה עדיף להסתכל בEBAY יש שם לא מעט דגמים יותר חלשים של סמסונג, או של HTC שהם לא חוד החנית והם ישנים או מוחלשים על מנת לתת מענה לצרכים של מי שמחפש טלפון זול, זה נראה לי עדיף, אפילו אם צריך להוציא עוד כמה דולרים, על פני סיכון מאוד לא מחושב וגבוה שאתה מדבר עליו לטעמי.

sandbird4

New member
עדיף לקנות סיני מדגם ישן של מותג

אבא שלי למשל נדפק מהדגמים הישנים יותר הזכרת. הסלולרי שלי עלה הרבה יותר בגלל השם מותג והמסך שלו זבל של הזבל. 320 על 200. פחחח... רואים פיקסלים באותיות. גם המעבד שלו חלש ומוגבל. עכשיו הוא למד את הלקח והוא רוצה שאני אביא לו סיני. חוץ מהמצלמה וה-GPS הטלפון שלי עולה על איפון 3 בחומרה, באיכות הבניה ובמשקל הנמוך יותר. אגב המעבד שלי כפול ליבה: 416 + 280 מגה והוא עובד חלק חוץ משהוא קצת מקרטע בזום של תמונות בגלרי. ככה שלדעתי זה לא פיתרון חכם לקנות דגם ישן של מותג יקר. לגבי האם לקנות דגם חדש של מותג או סיני אז זה עניין של העדפה אישית ואופן השימוש ככה שאין פה צד שנכון לכל המיקרים. ביוני יהיו סינים עם מעבד כפול ליבה 1 גיגה ככה שהגלקסי יהיה נחות מהסינים. בהעדפה של דור אחד אחורה הסינים תמיד יהיו עדיפים על דגם דור אחד אחורה של מותג ידוע.

white star

New member
../images/Emo54.gif איזה מכשיר יש לך 200x320?

וכמו שאמרתי - אם אתה רוצה להסתכן ולסכן אותו ואותו כדי לחסוך כמה דולרים - בבקשה. כל אחד לוקח את הסיכונים שלו ואחרי זה אין לו למי לבוא בטענות לאף אחד על הבחירות שהוא עשה. אישית אני מעדיף להשתמש במוטורולה אולטה לייט מאשר במכשיר שאני לא אדע אם הוא לא יתפוצץ יום אחד כי בא לו

קודם כל היית מציין מה יש לאבא שלך

למשל גלקסי ספיקה היה ניסיון בוסר של סמסונג, אפילו דרים של HTC יותר טוב. וברגע שאתה כותב שהוא מגמגם בגלריות....

../images/Emo31.gif לשלם 550 בשביל גורטאה כזו

במקום ZTE Blade ב800 ש"ח? אין ספק שZTE Blade בשביל תוספת זניחה של 300 ש"ח נקבל הרבה רבה יותר, בקיצור
לזבל הסיני שקנית...

sandbird4

New member
ה-ZTE BLADE כמעט אותו דבר, טיפשי לשלם יותר

אה, שכחתי, צריך לשלם כי יש לו מדבקה של מותג. ברור, בגלל זה חייבים לשלם פי 4 אפילו שהחומרה זבל. 300 שקל זה מחיר של סמרטפון ככה שזה לא רק תוספת זניחה אלה לשלם כפול רק בשביל מדבקה. מצלמה 3M במקום 2M לא שווה תוספת של 300 שקל. חוץ מזה יש את ה-H7000 למשל שכולל מצלמה 3M ומסך 4.3 אינץ ו-GPS (בדגם היקר).

300 ש"ח זה מחיר של סמארטפון????

ונתייחס לנקודות שלך: 1. ההבדל במצלמות זה לא רק 2MP לעומת 3MP, אלא שה2MP הסיני אולי שווה ל0.3 איכותי, אז לא הייתי עושה השווה אחד לאחד... 2. לא הזכרת שלZTE יש GPS, משנה לגמריי את התמונה, כאשר לסיני שלך אין מקלט אני חושב שזה שולל אותו לרוב האנשים כיום. 3. הZTE הוא דור 3 בנוסף לדור 2, הסיני שלך רק דור 2, רוב האנשים קונים סמארטפון ורוצים גם להנות מהקישוריות שהוא נותן, לסמארטפון יש דגש רציני בעניין כך שזה כן משהו שצריך לקחת בחשבון... 4. לZTE יש זיכרון 150 MB storage, 512 MB RAM, 512 MB ROM כאשר לסיני יש רק RAM 256 MB ROM 256 MB כאשר אין בכלל storage לא יודע אם אתה יודע שזה מאוד חשבון הזיכרון בסמארטפון, התקנת תוכנות וביצוע פעולות זה בעצם תלות בזיכרון, מעט זיכרון ותקבל עגלה שלא זזה, ואין מקום לאפליקציות שחייבים בזיכרון של המכשיר. 5. אם אתה קונה ZTE עם מסך AMOLED אין ספק שתרגיש בהבדל, גם 480 * 800 pixels רזולוציה לZTE לעומת 320 * 480 תתחיל לשלול מספר רב של אפליציות שלא יעבדו על המכשיר שלך. 6. ואיזה רום אתה מתקין על המכשיר הזה? מי בכלל טורח לקסטם רומים איכותיים למכשיר הזה? בטח שבטח לא כאלו עם עברית מלאה... בקיצור מהומה רבה על לא כלום, אני ממשיך להמליץ לרכוש מכשיר איכותי כאשר ZTE הוא הדגם הכניסה ללא ספק...

ianiri

New member
כמה הערות

זה נכון שלבלייד יש מצלמת 3MP, אבל למרבה הצער, האיכות שלה די מחפירה. עוד מצער שהחדשים נמכרים עם מסכי TFT, יש לי אחד עם OLED ואחד עם TFT, ה - OLED טוב ממנו בהרבה (לדעתי). מסכים איתך לחלוטין לגבי הרומים, יש רומים בשפע והמון מידע ברשת למי שמתקשה. זה מכשיר ממש מצוין למי שמתחיל את צעדיו באנדרואיד. אגב רומים, יש לו את CM7, מה שפתר את בעיות העברית
את הראשון קניתי בארץ, במחיר קצת יקר יחסית לאנגליה, אבל היה שווה כל שקל. את השני (שקניתי במקור לצורך ניסויי רומים) כבר קניתי באנגליה והוא עלה 650 שקלים, בנוסף יש לי 20 פאונד בכרטיס ואם הייתי ממש מתעקש והיה לי זמן, גם את המע"מ הבריטי הייתי חוסך. לפי השמועות בקרוב יגיע המחליף שלו ומדי פעם רואים מבצעים עליו, לפני כמה ימים נמכר ב 69 פאונד באנגליה ועושה רושם שיש עכשיו מבצע עליו בספרד.

ianiri

New member
קח מספר ../images/Emo13.gif

חברה לעבודה נוסעת בקרוב ללונדון, אחרי שראתה את הבלייד שקניתי היא מתכננת להביא לעצמה ולכל המשפחה, וגם אחד לי. את זה שקניתי לצורך ניסויים נתתי כבר לאישה, אז צריך עוד אחד, לא ?

וואוו איזה מכשיר פופולרי ../images/Emo13.gif

נו טוב אני אחכה בסבלנות שמישהו יהיה נחמד אלי

למעלה