300 ש"ח זה מחיר של סמארטפון????
ונתייחס לנקודות שלך: 1. ההבדל במצלמות זה לא רק 2MP לעומת 3MP, אלא שה2MP הסיני אולי שווה ל0.3 איכותי, אז לא הייתי עושה השווה אחד לאחד... 2. לא הזכרת שלZTE יש GPS, משנה לגמריי את התמונה, כאשר לסיני שלך אין מקלט אני חושב שזה שולל אותו לרוב האנשים כיום. 3. הZTE הוא דור 3 בנוסף לדור 2, הסיני שלך רק דור 2, רוב האנשים קונים סמארטפון ורוצים גם להנות מהקישוריות שהוא נותן, לסמארטפון יש דגש רציני בעניין כך שזה כן משהו שצריך לקחת בחשבון... 4. לZTE יש זיכרון 150 MB storage, 512 MB RAM, 512 MB ROM כאשר לסיני יש רק RAM 256 MB ROM 256 MB כאשר אין בכלל storage לא יודע אם אתה יודע שזה מאוד חשבון הזיכרון בסמארטפון, התקנת תוכנות וביצוע פעולות זה בעצם תלות בזיכרון, מעט זיכרון ותקבל עגלה שלא זזה, ואין מקום לאפליקציות שחייבים בזיכרון של המכשיר. 5. אם אתה קונה ZTE עם מסך AMOLED אין ספק שתרגיש בהבדל, גם 480 * 800 pixels רזולוציה לZTE לעומת 320 * 480 תתחיל לשלול מספר רב של אפליציות שלא יעבדו על המכשיר שלך. 6. ואיזה רום אתה מתקין על המכשיר הזה? מי בכלל טורח לקסטם רומים איכותיים למכשיר הזה? בטח שבטח לא כאלו עם עברית מלאה... בקיצור מהומה רבה על לא כלום, אני ממשיך להמליץ לרכוש מכשיר איכותי כאשר ZTE הוא הדגם הכניסה ללא ספק...