לקישקשתא
אני ממש לא מתווכח, מוזר שבחרת לפרש את זה ככה. הכל נעשה כאן ברוח טובה, ואני בסך הכל הוספתי כאן דעה נגדית ששמעתי מספר פעמים. כתבת ש"לכולם מותר להוסיף את דעתם", כך שמוזר לי שאחרי שהבעתי את דעתי בחרת להחליט ש"הדיון לא הועשר עכשו במאום" , אבל זו כמובן זכותך. כתבתי את הדברים על סמך המון בדיקות שעשינו בנושא כולל הרצאה של אורטופד ומאמר שקראתי בירחון "מנטה" שאנסה בהזדמנות להעלות לכאן, זה דווקא חשוב (לדעתי) בדיונים כאלה לשמוע עוד דעות, במיוחד מקצועיות. מכל מקום נראה לי שמה שגרם לך לבחור להתערב פתאום בדיון הזה הוא ההערה שכתבתי לגולש האחר, ושכנראה נשמעה מעליבה- כך שאני ממש מתנצל ואני שולח מכאן סליחה ל Ultra Spidey . כנראה התנסחתי לא טוב, לרגע לא התכוונתי שדעתו לא מעניינת או שאסור לו להביע אותה, רק ניסיתי להגיד שדעה אישית של אחד או אחר היא לדעתי לא הענין כאן, וזה כנראה השתמע מאד בוטה- ועל כך התנצלותי הכנה. אני רוצה להזכיר לך שגם את בעצמך בחרת לפני מספר שבועות להעיר לי כאן (ובצדק) לגבי שאלה ששאלתי, שהפורום לא עוסק בסקרים ובדעות אלא באינפורמציה. אני להבא אעשה כל מאמץ להתנסח יותר בעדינות ולא לכתוב הערות שעלולות להתפרש כאילו לאחרים אסור להביע את דעתם. אני קורא גם לך להרים את הכפפה כמוני, ולא להתנסח בדרכים מעליבות (ואני בטוח שבדיוק כמו במקרה שלי- לא היתה לך מראש אף כוונה כזו). בדיוק כמוך- לפעמים אני רוצה להעיר משהו ענייני ובטעות יוצא משהו מאד מעליב או שאיננו משתמע נכון. יש לי רק מטרות טובות להעשיר את הגולשים ולתרום לאווירה נעימה בפורום...