קניית מחשב ....

katkash

New member
קניית מחשב ....

אני יודע שאנשים רבים פונים לגבי עזרה בקניית מחשב , אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד אני כרגע נמצא בארה"ב בניו יורק ומאוד מתעניין בקניית מחשב ... המחירים כאן זולים מאוד וזאתי הזדמנות לקנות את המחשב ללימודים ! הדרישות : ( אני לא מבין גדול בכלל אז אנא עזרו ) מחשב חזק יחסית שיוכל לאפשר לי אפילו לימודי אדריכלות ! התקציב הוא עד ה 1300 $ שמה שיוצא שכאן אתה יכול להשיג פצצה רצינית שירות לקוחות שיתפוס בארץ .... ולא שאני הביא מחשב ואני לא אוכל לתקן אותו קטן לא גדול .... תודה על כל תגובה נ.ב - מה אתם אומרים על מחשב יד שנייה ? עופר

יאיר B

New member
יד שנייה מארה"ב?!

לא רעיון טוב בכלללל אין לי מושג מה המחירים בארה"ב, אבל אם אתה רוצה אחריות בארץ, יש לך לנובו (לא בבנייה אישית באתר שלהם) או דל עם אחריות בשם NBD (לא יודע אם אפשר להשיג בחנויות, אני יודע שדרך האתר של דל לעסקים קטנים אפשר), תתרחק מ-HP מסדרת פאווליון, סוני אני גם לא מאמין שיש אחריות בארץ, טושיבה אני לא יודע. מציע להתקשר לחברות בארץ ולשאול מה המדיניות שלהם לגבי אחריות של מוצרים מחו"ל (לכל חברה יש את השטויות שלה). אדריכלות זה כולל תלת-ממד? אם כן - אתה צריך כרטיס מסך רציני (כדאי משהו של ATI ולא nVidia לאור הבעיות האחרונות איתם). זיכרון - כמה שיותר (עדיף 3GB), מעבד - הייתי מציע משהו סביר כמו T8 ומעלה. כל השאר לשיקולך (אבל לא הייתי משקיע בצורב בלו-ריי או HD או איך שזה נקרא היום - יקר ולא שימושי בישראל, צורב DVD רגיל יספיק). סדרות מומלצות (בלי קשר לאחריות שאני לא יודע מה קורה איתה ולמחירים): לנובו טינקפאד סידרה T61, דל סדרת לטיטיוד. סדרות עסקיות תמיד עדיפות על ביתיות.

יאיר B

New member
כתוב. למשל בחתימה של המשתמש LtYeruham:

Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz/800Mhz FSB/3MB cache T8100 הוא מעבד מסדרת T8 (הספרה הראשונה אחרי ה-T היא הסדרה של המעבד).

LtYeruham

New member
אתה בארה"ב? אל תחזור לארץ בלי לפטופ!

תציץ במפרט המחשב שלי בתחתית ההודעה, נרכש בארה"ב, 1100$ דרך האתר של דל. אני לא יודע כמה זמן אתה מתכוון להישאר שם אבל קח בחשבון שעכשיו זו בדיוק תקופת השיא בכל מה שקשור להזמנת מחשבים בארה"ב. מועד המשלוח שלי התעכב ב-3 שבועות ואני מכיר אנשים שאצלם זה כבר הגיע ליותר מחודש. כדי להזמין מהאתר אתה תצטרך גם כתובת בארה"ב (פחות בעייתי) וכרטיס אשראי מקומי (יותר בעייתי). אופציה נוספת היא פשוט להיכנס לחנות אמינה ולקנות את אחד מהדגמים המוכרים (עד כמה שידוע לי הסטודיו לא נמכר עדיין בחנויות). לגבי אחריות שתתפוס גם בארץ שים לב למה שנכתב בהודעה הקודמת. בכל מקרה אני ממליץ לך לקנות בארה"ב כי אם תחזור לארץ בלי מחשב אתה סתם תתבאס...

katkash

New member
היי חברה המשך......

חבר'ה דבר ראשון תוד על העזרה ... דבר שני ! אני חושב שאני אלך כאן על הלנובו http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=2432D88590C944B79D33FDA517A5C756 המפרט די מובן לי אבל יש דברים שמהבנתי הנמוכה חסרים ... אני יודע שישנה אפשרות לרכוש שדרוגים .. אבל תאמת אני לא יודע מה באמת חסר כאן ! המחיר די זול ... אבל כנראה חסרים דברים שיעלו יותר כסף ממה שאני חושב .... בנוסף .. אם מישהו מכיר אתרים או חנויות זולות בארה"ב (ניו יורק ) אני אשמח לקבל המלצה תודה רבה עופר !

katkash

New member
סליחה זה המפרט

Choose a ThinkPad 15.4" T Series notebook to customize & buy ThinkPad T61 15.4" widescreen with discrete graphics From: $1,234.00* Sale price: $832.93* Read all 6 reviews Availability Ships within 1-2 weeks** Processor1 Intel Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2) Operating System12 Genuine Windows Vista Home Premium Display Panel 15.4 WXGA TFT System graphics NVIDIA Quadro NVS 140M (128MB) Total memory8 1 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Pointing Device UltraNav (TrackPoint and TouchPad) Hard Drive4 80GB Hard Disk Drive, 5400rpm Optical device5 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim Wireless cards10 ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ Bluetooth No Bluetooth Battery60 6 cell Li-Ion Battery Warranty7 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty

LtYeruham

New member
שמע...

אתה חייב זיכרון גדול יותר כי 1 ג'יגה עם ויסטה זה כמו רכב שטח עם מנוע של חיפושית, ההארד דיסק די קטן בהשוואה לסטנדרט היום (80 ג'יגה יתמלאו לך מאוד מהר), לגבי כרטיס המסך זה כמובן תלוי בשימושים שלך אבל יש יותר טובים ממנו. לא מצויינים אביזרים נוספים כגון מצלמה מובנית, מיקרופון, בלותות' וכד' אז אני מניח שאין. קצת חבל, בכל זאת אם כבר קונים... 830 דולר זה אמנם מחיר מפתה מאוד אבל לדעתי עדיף להשקיע עוד קצת ולקבל כבר מחשב יותר מצויד ומאובזר. לא יודע אם יש לך אפשרות לשדרג רכיבים ספציפיים, אולי פשוט עדיף ללכת על דגם אחר. לתשומת לבך: זמן המשלוח הוא בין שבוע לשבועיים (וזה גם יכול להתארך) אז קח את זה בחשבון כשאתה מזמין. נ.ב לא ציינתי את סוגיית האחריות אבל פשוט תחפור פה בפורום ותמצא מספיק אינפורמציה, שוב לשיקולך...

RoyBO

New member
אם אתה קונה דרך האתר של לנובו

לא תהיה לך אחריות ככל הנראה

tuviaa

New member
לך על דל M4400 פגז

של מחשב שנה מפרט ותקבל סופר מחשב כולל אחריות NBD

katkash

New member
ביטוח ומכס @#$???

חבר'ה תודה על העזרה ... קודם כ ל ! ישנן עוד כמה שאלות שאני רומה לשאול ! אחרי חיפוש מעמיק בפורום, הבנתי שאני לא צריך לשלם על המחשב מכס אלא מע"מ .... אבל החלק שנרא לי במשוואה פתוח , הוא אם אני מצהיר בכניסה על משהו או שרק נוחת בארצנו הקטנה והחמה ..... ושם את מחשבי היקר בתיק הגב , ועובר את המכס בבטחה ??? ב . הבנתי לפי הפורום שבנית ש לנובו אכן מבטחת את מכשירייה שנקנו בחו"ל אך רק , חלק מהמכשירים .. נכנסתי לקישור של האתר שכתבתכם בפורום ... הכנסתי את מספר המחשב שקניתי והפלא ופלא ... המחשב ..... אינו נמצא מתאים . יתרה מזאת , בעת הקנייה של המחשב ישנה קטגורייה של ביטוחים .. ישנם סוגי ביטוחים רבים , ישנו את ביטוח של תיקון שהשליח מגיע הבייתה , וישנו ביטוח שאתה שולח את המחשב אליהם ... כמובן הכל תלוי בכמה אתה רוצה לשלם !!! ולכן מכאן אני מעלה שאלה : המחשב באמת לא יכול להיות מבוטח דרך חברת ד.ב.ט? ואיזה ביטוח עליי לקנות עם המחשב ? כאן בארה"ב ? תודה רבה פלאהססס !

למעלה