קניית מחשב נייד

Galran71

New member
קניית מחשב נייד

שלום, עברתי על ההודעות בפורום ואני ממש מבולבלת,אשמח אם תעזרו לי ! מעוניינת לקנות מחשב נייד בארץ אבל בעוד כמה חודשים אגור בארהב ולכן האחריות צריכה להיות שם. (מסיבות מסויימות מעדיפה לקנות בארץ) מעוניינת במחשב נייד אמין חזק (אני לא ממש שומרת על הציוד שלי) ושישמש לאינטרנט,סרטים,מוזיקה,אופיס,visual studio,בניית אתרים. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי לאפליקציות כבדות,אבל כשאין לי חשק לשבת ליד שולחן ולתכנת אני מעוניינת שתיהיה לי אפשרות לעבור לנייד או כאשר אני יוצאת מהבית אני אוכל לעבוד איתו בלי הרבה מגבלות. אני מעוניינת להשקיע בסביבות 1300 דולר (פחות מזה יתקבל בברכה). אני מתעניינת בחברות כמו dell ולנובו. המחשב צריך לשקול כמה שפחות (1.5~קילו מקסימום 2 קילו) ושיהיה לו מסך בגודל 13- 14 ,מסך שאינו מבריק,זיכרון פנימי 4G,זמן סוללה ארוך (6-8 cell) ,ומעבד טוב שמתאים לשימושים שלי (חשבתי על i5),כרטיס מסך טוב (לא לגרפיקה רק למשחקים). קראתי על הרבה דגמים של דל ולנובו ואני ממש מבולבלת,אשמח אם תעזרו לי להחליט באיזה מחשב לבחור ואם קיימת חברה טובה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה אני אשמח לשמוע. יום טוב,

RoyBO

New member
ממש עדיף לך לקנות בארה"ב הן מבחינת מחיר

והן מבחינת מפרט שיתאים למשחקים ובתקציב שלך. בארץ מחשב רציני למשחקים מינימום 5000 ש"ח. מחשב עם מסך 13-14 אינצ' לא מתאים למשחקים. תחליטי מה יותר חשוב לך, משחקים או משקל קל ומסך קטן.

Galran71

New member
קניית נייד

היי, אני כרגע מעדיפה לקנות בארץ ...אבל צריכה אחריות גלובלית. משחקים זה דבר משני עבורי . אני מעדיפה משקל קל ומסך קטן . מהם האפשרויות עבורי ? תודה ויום טוב.

RoyBO

New member
דל, לנובו (סדרת טינקפאד) ואסוס מאפשרות אחריות

בינלאומית. לכן אני מציע לחפש דגמים שלהם.

Galran71

New member
אני הולכת על החברות הללו אבל...

לא כל כך יודעת אילו דגמים עדיפים (למשל הבנתי שדל ווסטרו מאוד מתחמם אז הוא ירד...) מישהו יכול להמליץ על דגם מסויים שהוא עובד איתו והמחשב אמין ומכיל את התכולה המבוקשת...? תודה על העזרה.

RoyBO

New member
נראה לי הראשון עם מסך מבריק

יש אופציה שאת יכול לשים עליו מדבקת אנטי-גלייר (קונים באיביי).

me12321

New member
יש אחד שיכול להתאים

יש לסוני דגם עם מסך full hd 1920x1080 אנטי גלייר (לא מבריק) בגודל 13.1 אינץ, הוא שוקל 1.5 קילו ויש לו כרטיס מסך סביר זה לא למשחקים כבדים בטח שלא על 1920x1080, אם את רוצה מחשב חזק בשביל משחקים כבדים זה אז המשקל צריך להיות לפחות 3 קילו אני לא זוכר את הדגם אולי מישהו מכיר ואני לא יודע אם נכנס לדגם הזה כבר המעבד החדש... מקווה שמישהו יודע ואל תיתעקשי לקנות בארץ, גם ככה התקציב שלך לא גדול יחסית לדרישות משקל נמוך מאוד וגם ביצעים גבוהים

me12321

New member
אם בכל זאת את רוצה לקנות בארץ

אז זה לא יהיה לפי הדרישות שלך זה מחשב חזק מאוד אני מאמין שיותר חזק מהמחשב הנייח שלך כך שתוכלי לוותר על הנייח ולהשתמש רק בנייד עם חיבור המסך הגדול לנייד כשאת בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790484 ותוכלי להזמין מebay מבדקה שתעשה את המסך לא מבריק

me12321

New member
אהה נכון... טעות שלי

אתה יודע על איזה סוני אני מדבר? וכמה הוא עולה בחו"ל?

me12321

New member
כן אבל דווקא ראיתי מה שהמלצת להמוזה ניראה

מתאים למשחקים לא על הגדרות גבוהות או משחקים כבדים תגיד יש מדבקת אנטי גלייר של חברה מסויימת? כי אני שמתי מדבקה כזאת בלי חברה וזה הוריד מהאיכות אפילו ניראה כמו עם נצנצים קצת ממה שאני זוכר והורדתי

RoyBO

New member
לא, התחום הוא די פרוץ. יש יצרנים סיניים או

חברות אמריקאיות שהמוצרים שלהם יותר יקרים.

Galran71

New member
נחדד את הדרישות

היי, קודם כל תודה רבה לכל מי שעונה לי אני ממש מעריכה את המאמץ ! להלן המפרט שאני מעוניינת : 1) אני מוותרת על משחקים 2) משקל חשוב לי אבל גם 2 קילו זה זה בסדר 3) מסך אנטי גלאר חשוב לי (אבל אם המחשב מעולה אני אשים מדבקה מ- eBay ) 4) זיכרון פנימי 4g 5) מעבד i5 נראה לי שמספיק לי אבל לא מבינה שום דבר בתדר או בשאר הפרמטרים שמוצגים במפרטים בהקשר למעבד...אשמח להבהרות 6) לא צריכה DVD או CD 7) לא מבינה בכרטיסי מסך לא יודעת מה לבחור...ברור לי שצריך זיכרון בכרטיס... 8) שלא יתחמם - שאוכל לעבוד איתו על הבירכיים 9) שאוכל לפתוח הרבה חלונות במקביל כמו אופיס + visual + אינטרנט 10) סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (הבנתי שכדאי לפחות 6 cell ) 11) מחשב של חברה אמינה כמו דל או לנובו סדרת טינקפאד 12) אחריות עולמית לא בארץ - לא אהיה בישראל עוד כמה חודשים 13) תקציב של 1300 דולר או קצת יותר 14) יציאות שונות כמו USB,rj45,hdmi 15) דיסק של 500giga 16) מסך 13-14 אינטצ סיכום : אני מבינה שהגזמנתי בדרישות שלי,אבל אם יש דרך לחרוג רק במעט מהדרישות שלי אני אשמח לדעת באיזה מחשב מדובר . מעדיפה לא להחזיק מחשב עם מסך 15 אינטש אבל אם לא קיים מחשב עם המפרט שרציתי אתפשר... דבר נוסף - אם אני אקנה בארהב איך האפשרויות שלי ישתנו ? תודה רבה שוב.

למעלה