קניית מחשב נייד

guy1000

New member
קניית מחשב נייד

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק, עם הרבה זכרון פנימי, וכרטיס מסך חזק, שיוכל להריץ משחקים בקלות. מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3853 תודה על העזרה

RoyBO

New member
לא לקנות באייבורי. תעשה חיפוש בגוגל ותבין למה

ולא MSI

guy1000

New member
חיפשתי והבנתי שאייבורי

לא נותנים שירות טוב תמיד, וגם לא תמיד מה שאמור להיות במפרט זהה למה שיש בפועל, אבל מה לגבי msi?

RoyBO

New member
לגבי MSI שאייבורי הם היבואנים ולכן תקבל

שירות מהם.

guy1000

New member
אבל אם אני קונה את המחשב מהם

זאת יכולה להיות בעיה? לא כולל השירות, יכול להיות שהמחשב יהיה פגום או משהו כזה?

RoyBO

New member
כל תקלה במחשב תצטרך לפנות אליהם

וכן קרו דברים מעולם.

guy1000

New member
אז למישהו יש רעיון

למחשב נייד שאפשר לקנות שהוא טוב למשחקים?

hppavilion

New member
רעיון

חבר שלי קונה את המחשב הזה והוא מתאים בדיוק לדרישות שלך (כי הם גם הדרישות שלו..) HP Pavilion dv6-1299 Artist Edition המחשב הזה עולה 4,900 ש"ח באופיס דיפו. מפרט: מעבד: AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2Ghz זיכרון: 4GB DDR2 דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB תקשורת: Bluetooth, WiFi 802.11 b/g מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64bit המחשב מגיע עם עכבר, תיק מעטפה שמעוצב בדיוק כמו המחשב והמערכת הפעלה מעוצבת גם כמו המחשב. מחשב חזק (הכי חזק שהיה בחנות) כרטיס מסך שכמו שהמוחר אמר לי מריץ את call of duty החדש ברזולוציה הכי גבוהה חלק, ככה ש.. אחלה מחשב, מהדורה מיוחדת, ממליץ בחום. נ.ב. אין כרגע קישור להראות את המפרט באתר כי חיפשתי והוא לא שם אבל אתמול הייתי וראיתי אותו בעיניים שלי, וגם יש לי את הקטלוג הכי חדש שלהם שבו הוא מופיע (משם גם כתבתי את המפרט) אז מקווה שעזרתי. איתי

hppavilion

New member
עוד כמה פרטים ששחכתי

מסך: 15.6 אינץ' + מקלדת מלאה + מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים. כמובן שיש כונן לדיסקים של HP lightscribe מקווה שעזרתי.. איתי

למעלה