קניית מחשב נייד

Sholomo

New member
קניית מחשב נייד

שלום, אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים, אינטרנט אופיס (לא למשחקים גרפיקה וכו) תקציב סביב ה- 3500 ש"ח חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך גדול חשבתי על 15.4 יש רעיונות???? תודה מראש

מטאור2001

New member
ככה:

כל מחשב עם DUAL CORE ומעלה - עם 2G זיכרון יענה על הצרכים שלך. ממליץ אישית על DELL - הם גם יתנו לך אחריות ל-3 שנים, אבל גם לנובו ו-HP טובים. זמן סוללה - מחשב סטנדרטי מגיע עם 6 תאים (כשעתיים וחצי עבודה) - אפשר לשדרג תמורת כמה מאות שקלים את הסוללה ל-9 תאים - ולקבל עוד שעתיים עבודה בערך. בתור סטודנט עם נייד - אני ממליץ להגיע עם כבל מאריך - זה יפתור לך בעיות לגבי זה. תחפש ב notebookclub.co.il INSPIRION 1525 - זה אמור לענות על הדרישות שלך. או באייבורי - כל מחשב חוץ מMSI

יאיר B

New member
אני אוסיף עוד המלצה מסטודנט: תקנה גם מפצל.

אם יהיו עוד משתמשים בנידיים בכיתה איתך ולא יהיו די שקעים - זה מתכון בדוק למכות!

ה ת פ ס ן

New member
לסטודנטים אני ממליץ בחום פחות מ15

לי יש 15.4 וזה סיוט התיק כבד לי מדי בצעידותיי בקמפוס המחשב תופס מקום גדול מדי על השולחן, ובנוסף א"א לעבוד איתו באוטובוס. 15 ומעלה זה למשחקים וסרטים. לא מה שאתה צריך. ובקשר לסוללה- ככל שהמסך קטן צריכת הסוללה קטנה גם. אני באמת מליץ בחום, אחרי שנכוותי, לקחת 14

ואם המחשב הוא גם לשימושים סטודנטילאים

אבל גם לראות סרטים? אני צריכה לקנות מחשב, אבל הוא ישמש בתור המחשב היחיד שלי ז"א גם לראות בו סרטים... מה לעשות?

bar666xp

New member
המלצה...

תרכוש 14.1" ומקסימום תרכוש מסך 20" או 22" כמה שבא לך... הרי את הסרטים כניראה שתראה בבית/במעונות וביכלל לראות סרט ב14.1" זה לא נוראי... זה לא כמו לראות ת'סרט בTV פלזמה 42" צפונה אבל בכל זאת זה מחשב וכמו שלא תתנייד עם פלזמה 42" ואילו לא עם מסך 20" ללימודים כדאי לך מעוד לשקול מחשב 14.1" שהמשקל יהיה 2.4ק"ג~ ולא 15.4" שישקול כ3ק"ג צפונה... וזה בלי להכניס בחשבון את המטען/שנאי, עכבר ושות... וכל שאר חומרי הלימוד ושות שתמיד יהיו בתיק.

14ץ1 זה רחב?

לאיזה מהדגמים של דל יש מסך בגודל הזה? על איזה מחשבים אחרים היית ממליץ עם מסך בגודל הזה? לשימושים סטנדררטיים של סטודנטית (אופיס, אינטרנט,תמונות,סרטים)? עד עכשיו חשבתי לקנות 15.4' אבל אולי זה באמת יהיה מסורבל מידי(?) כשחשבתי על ה15.4' חשבתי על האינספיריון....

bar666xp

New member
נה להכיר אתר זאפ ../images/Emo8.gif

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-PCLaptop&DB147729=148745&orderby=price הכי חדשים אני חושב עוד לא הגיעו לשם {אם הגיעו לחנויות ביכלל}. אני האמת הייתי חושב על משהו מסידרת הLatitude E5400 או Latitude E6400 לדוגמה, בעיקר ביגלל שבדור הקודם תמיכה בסרטי HD.... אבל גם הD לא רעים... דגמים כמו D630 וD531 {עם מעבד AMD}. המחירים לא הכי זול שבעולם אבל לדעתי התוספת עמידות שווה את המחיר... אאל"ט הD531 מחירו באיזור ה5Kש"ח~ והD630 יקר יותר בכ200-300ש"ח אאל"ט... אגב מחשבי ""הדור הקודם"" כיום עולותם באיזור ה3.5Kש"ח בסדרות הבייתיות... אפשר אפילו למצוא T60 {מפרט לא משהו} באיזור ה4Kש"ח. יש כל כך הרבה אפשרויות לבחירה.

גם 12.1 אינץ זה די נחמד

נייד אמיתי ואפשר לעבוד על הברכים בזמן האוטבוס או רכבת וגם לא תופס הרבה מקום על השולחן בלימודים,ועם רזולוציה גבוה,זה לא יפגע בעיינים. ממליץ לך לבדוק גם את זה.

אבי 670

New member
אכן נח אבל לא מומלץ להניח נייד על הברכיים../images/Emo41.gif

לגברים ולנשים ממש לא מומלץ מטעמי פוריות, קרינה לא בריאה באיזורים רגישים

Y. Welis

New member
תלוי איזה. יש כאלה עם רזולוציה גבוהה מדי

וככל שהיא גבוהה, כך האותיות זעירות יותר. אגב סרטים נראים שם טוב - עדיין. מפתיע.

RoyBO

New member
אכן, ראיתי אתמול עונה 7 של סמולוויל

20 פרקים רצוף במסך 12.1" ברזולוציה 1400 על 1050 היה בסדר גמור

למעלה