קניית מגרש - עלויות

קניית מגרש - עלויות

שלום לכולם , אנחנו מחפשים לקנות מגרש באזור הצפון , ראינו מספר מגרשים ברמות של 400K האם יש מישהו שיודע להגיד לנו מה עלויות שיש כאשר קונים מגרש ? אנחנו מבינים מקריאה בפורום שיש עלות פיתוח וכנראה עוד דברים האם יש מישהו שיודע לתת בצורה מדויקת את העלויות לפני הבנייה MISTER 500 אני אשמח לשוחח איתך בטלפון אתה נראה לי מבין גדול בעניין תודה

mister500

New member
לדעתי ..

מאחר וכל איזור בארץ הוא שונה בדרישות הוועדה והמועצה , ומאחר ורכישת מגרש הוא צעד עם עלויות גבוהות הצעתי לך ..תקבע פגישה עם מהנדס המועצה , תוודא בעלות של המוכר , תוודא את הפיתוח הסביבתי ( שלא יבנו לך בית ספר מול המגרש) תבקש את פירוט המיסים שאתה אמור לשלם למועצה המקומית ,מעבר למס רכישה ( למשל..לנכה צ.ה.ל יש הנחה רצינית במס רכישה ) אם אתה קונה מגרש מחקלאי שהושבח לבנייה , תוודא ששולם בעבורו מס השבחה אין לי מספיק נתונים בכדי למנות את העלויות , אשמח לקבל נתונים נוספים ..המוכר הוא אדם פרטי ? ( בטאבו ) חברת נדל"ן ? חקלאי שהשביח לבנייה ? מנהל ? ........ זהירות , כובד ראש ..ושיקול דעת...ימנעו ממך עוגמת נפש בהמשך. בהצלחה.

mister500

New member
בכל מקרה

הנה רשימת היטלים של המועצה המקומית , שים לב יש היטלים על המגרש..ובנוסף על הבית

מיסים

קודם כל תודה רבה על תשובתך בהמשך לתשובתך להלן מספר נתונים המגרש בגודל 250 מטר עלות המגרש 400,000 אלף ש"ח תב"ע מאושרת כולל פיתוח והיטל השבחה האם יש עלויות נוספות על המגרש עצמו או שמכאן אני יכול להמשיך הלאה תודה ניר

MISTER 500

אלי היי סליחה שלא חזרתי אלייך היום היה לי יום מטורף ומרוב שיחות שנכנסו לי המספר נעלם לי אם תוכל לשלוח לי שוב את המספר שלך יש לי כמה שאלות בנוגע לקניית מגרש תודה

למעלה