קניית טנדר חדש!?!

BEN86

New member
קניית טנדר חדש!?!

אז ככה אנחנו בשלב החלטה איזה טנדר לקנות. עכשיו יש כמה תנאים:1.שיהיה אוטומט 2. 4X4 עכשיו אנחנו לא מוכנים להשקיע הון תועפות על הדי מאקס הכי משופרת שעולה קרוב ל200 אלף שקל השאלה היא אם האוטו שווה את זה והדי מאקס עד כדי כך טוב ובגלל זה הוא יקר. עכשיו השאלה היא אם ללכת על די מאקס מהדגמים היותר פשוטים למרות שחסרים שם דברים די חשובים כמו ABS ונעילה מרכזית וכדומה.. או ללכת על אוטו שעולה די הרבה פחות והוא מאובזר כמו הדי מאקס היקרה ביותר פחות או יותר אני מדבר על הטנדר של סאניונג. אוקי אז רציתי לשמוע דעות!? ואם למישהו יש אותו או נהג בו פעם אז שיגיד איך הוא!?

אור36

New member
טרם נסעתי

אבל..........אני באופן אישי לא היתי משקיע כל כך הרבה כסף על רכב שמיוצר בתיילנד.או לחילופין היתי שוקל בכובד ראש לקנות את הסיינינג. או משקיע עוד וקונה מגנום.

במבי15

New member
בשתי מילים... ניראה לי...../images/Emo140.gif

טויוטה היילקס אבל צריך ליבדות את עיניין האוטומט... עופר

ofeklior

New member
אוטומט?

תגיד במבי? מאז שעשית סנפלינג מהחלון משתבשה עלייך ? רק הצבא מחזיק טויוטה אוטומט! כל השאר גיר רגיל ! ליאור

YNV

New member
היילאקס אוטומטית היא רק 2X4

4X4 מיוצרת רק בגרסא ידנית. הערה: אור36, אמרת שלא היית משקיע כל כך הרבה כסף ברכב שמיוצר בתאילנד... במקום זאת היית מוסיף עוד קצת וקונה מגנום. הציטוט מדוייק? מעולה, רק שהמגנום מיוצר גם בתאילנד.... לדעתי המגנום הוא בחירה טובה. הוא מאובזר, אוטומטי ומציע יכולות שטח טובות + נעילת דיפרנציאל אחורי. כדאי רק לבדוק את מחיר הביטוח שלו. בפעם האחרונה שבדקתי, ביטוח מקיף למגנום היה גבוה ב-5000 ש"ח מהביטוח של ההיילקס. יניב

procomp

New member
ביטוח מקיף למאגנום

עולה בסביביות ה 12,000 ש"ח בשנה

YNV

New member
הביטוח של ההיילקס

לשם השוואה עולה לי רק 7100 ש"ח. הדגם שלי הוא 4X4 (ידני), יתכן ולדגם 2X4 אוטומטי המחיר אחר. יניב

תלוי במודל אבל אין ספק בהשוואה לאח

לאחרים ביטוח למגנום יקר מאוד מאחר והוא נחשב ע"י חברות הביטוח לרכב גניב במיוחד. (הערבים מהשטחים והבדואים הוהבים אותו).

BEN86

New member
די נסגרנו על הדי מאקס השאלה היא!?

איזה דגם ls או s ההבדל ביניהם הוא 9 אלף שקל השאלה אם ההבדלים שווים את הכסף!?!?.. אם למישהו יש פה די מאקס אז שיגיב אם הוא מרוצה או לא מהרכב?!

kdwolf

New member
חבילה ל- D_MAX

אומנם לי יש TROOPER, אך בסוכנות הציעו לי טרייד אין ל- D_MAX. נכון לקיץ 2003 תמורת 3000 ש"ח יכולת לקבל מהם חבילת מיגון מלאה של גאטוס, אם אני לא טועה... בלי שום קשר - כנס ל-www.umi4u.co.il ושם תמצא את הפירוט המלא של כל גרסאות ה-D_MAX ותוכל להשוות

למעלה