קניית חציר

happy end

New member
קניית חציר

שלום, אשמח לשמוע את עצתכם ועזרתכם.
עד עכשיו קנינו את החציר עבור השרקנים שלנו במושב גנות או מושב חמד בשקים גדולים. כל פעם מחדש יש לי בעיה של חרקים שמגיעים עם החציר הביתה. פעם אחת זה היה מעין עש מעופף שגרם לי לאלרגיה נוראית ועכשיו משהו שדומה לחדקונית האורז. מאחר ואני אדם מאד אלרגי ובדירה מסתובבים גם ילדים וחיות נוספות נשבר לי מכל נושא החציר המזוהם.
האם אתם יודעים איפה אפשר לקנות חבילות חציר קטנות בדומה לאספספת שנמכרת בחניות לחיות מחמד? או לחילופין מקום שמוכר חציר איכותי ונקי מאורחים קטנים?
תודה רבה

SolarFlares

New member
אוי, על זה לא חשבתי :/

קנינו בדיוק היום קוביית חציר ממושב חמד... מעניין מה יקרה איתה.
אגב, אתה בטוח שהחרקים הגיעו עם החציר, ולא בעקבותיו? תמיד כשאני קונה אוכל לבעלי חיים והוא עומד פתוח הרבה זמן, יגיעו אליו חרקים.

happy end

New member
די בטוחה

אנחנו שומרים את החציר בשקים ומקפידים לסגור אותם היטב. כמובן שהיה עדיף במיכל גדול אבל קשה למצוא כלי קיבול מתאים. במקרה של העש חטפתי התקף אלרגיה ראשון בדיוק ביום בו השק נכנס הביתה (מצאנו קבלה עם תאריך) כך שזה בפירוש הגיע מבחוץ :( כמו כן יתר המוצרים בבית אינם סובלים מהבעיה.
ואני
:)

trilliane

Well-known member
מנהל
האם השמירה במכל לא עוזרת נגד המעופפים?

גם אצלנו היו בעיות חרקים ומאז שהתחלנו לשמור את החציר עטוף (במקרה שלנו בסדינים, אין לנו מכל גדול דיו) הבעיה נפתרה כמעט לחלוטין (יש פה ושם חרקים, אבל כבר לא מעל החציר, אז זה כנראה לא קשור). אפשרות אחרת היא פשוט לשמור במקום יבש ומוצל מחוץ לבית (מחסן או מרפסת, אם יש) ואז להעביר פנימה כל פעם קצת (ואפשר לבדוק שלא מעבירים חרקים).
&nbsp
לגבי חציר בשקיות אחרות, לפני כשבוע קנינו חציר מתוצרת ספרדית ברשת "אניפט", תוכלי לקרוא דיווח שלי בנושא ממש כאן מתחת.

happy end

New member
תודה

וסליחה על האיחור בתגובה, לא קפצה לי התראה. אין לי מיכל לחציר כי קנינו חבילות חציר גדולות וגם אין מרפסת בבית. סדין זה רעיון מצוין! אנסה גם להזמין מאניפט חבילת חציר קטנה יותר אולי זה יפתור את הבעיה.
תודה רבה על העזרה.

למעלה