קניית חד אופן

קניית חד אופן

שלום, אני בא מתחום האופניים שננטש בחורף הזה, בעיקר בגלל שצריך לקנות אופניים בקיץ, אבל עזבו את זה. אני רוצה לנסות קצת על חד אופן, זה נראה לי מאוד כיפי, אבל המחירים מאוד גבוהים- האם יש חד אופן יד שניה או חד אופן למתחילים מבוגרים במחיר נמוך (כמה שיותר נמוך), אני לא מחפש חד אופן שיחזיק אותי לכל החיים או כזה שיתמוך בעשרה אימונים בשבוע, אני מחפש אחד פשוט להתחיל איתו (בלי להכנס למונחים טכניים, מספיק אני מסתבך עם זה בקטע של האופניים), הייתי מאוד רוצה לעסוק בספורט הזה בחורף. תודה רבה על התשובות

שכחתי לציין

אני יודע על לוחות הפורום, התכוונתי אם יש עוד מקומות לשאול על יד שניה, או חד אופן בסיסי במחיר יותר זול מ499... וכרגע אני לא מחפש חוג לרכיבה על חדופן, אני רוצה ליפול את הנפילות שלי לבד, אני בטוח שבסוף אצליח לעשות איתו מסעות
תודה

natyh

New member
אהלן וויזלי

כיף לראות אותך כאן. אנחנו מכירים היטיב מפורומים אחרים : עצתי לך : לפני שאתה קונה : תגיע למפגש בהרצליה ותראה אתה לדעתי רוכב עוד באותו יום . על החד אופן של רמי ינאי המדריך : את הנפילות שלך תוכל לעשות כמה שתירצה אח"כ . אבל המסה של הרוכבים זה מה שיריץ אותך הלאה . אחר כך תחליט מה לקנות וזה בדיוק כמו אופניים . השאלה היא פשוטה מה אתה רוצה לעשות מה המטרה מה הצרכים . מה הייעוד . תבוא תראה ונסביר לך . האפשרויות הכי זול יהיה לקנות מרמי : אתה צריך להחליט האם מתאים לך. נתי

שלום ../images/Emo13.gif

נעים לפגוש
במקום שאני אשאל אותך שאלות מיותרות- מתי יש מפגשים בהרצליה, איפה, איך ובקיצור- עוד פרטים תודה רבה

natyh

New member
מפגש בהרצליה

כל יום ד שעה 1800 בספורטק : צמוד לקניון שבעת הכוכבים . הטלפון שלי להסבר מפורט 04-8386977 נתי

eiraz

New member
אני יודע על חנות אופניים בדרום

אופניי החלוץ בבאר שבע והיא מוכרת חדי אופן במחירים ממש נוחים אני קניתי שניים (אחד לי ואחד לאחי) שניהם ביחד עלו 700 שקלים ואלו חדי אופן מאוד בסיסיים ועמידים ומתאימים לגובה הממוצע (אני 1.82 אבל חברים שלי שנמוכים ממני גם נהנים ממנו) קיצר להתחלה החד אופן שלי נוח מאוד ואני לא מבין גדול במונחים של גודל אבל זה בין החדי אופן היחידים בארץ שנמכרים לצערי אני מקווה שהארץ שלנו תיפתח יותר לתחום ותתחיל ליבא גם סוגים יותר מקצועיים של חדי אופן אני מקווה שעזרתי ותהנה מהרכיבה נ.ב גם אני בא מכיוון האופניים אז אני ממליץ לך לקרוא במאמרים את המדריך למתחיל כי הטכניקת התחלה קצת מסובכת אחרי שמתרגלים לאופניים, אבל ברגע שמפנימים את העיקרונות זו הופכת לחווית רכיבה שקשה להיגמל ממנה

ועד שאגייס זמן וכסף לנסוע לבאר שבע

נגזר עלי לחיות בלי חד אופן? זה מאוד מסקרן אותי ונראה לי יפה (החד אופן...), אני לא רוצה להראות מזלזל או לא מבין (כמו ששואלים אותי מה כל כך יקר באופניים, שני גלגלים מושב וכידון ואני מתעצבן שזה יותר מזה
)- אבל באמת חד אופן זה מושב, גלגל ופדלים, ועוד כשאני לא מחפש משהו בשמים. קראתי את המדריך, לרכוב תוך שבועיים? אני שם!
אגב, אילו שרירים זה מחזק שלא מחוזקים באופניים, או- איפה כואב כשעולים על חדופן? (כי גם לי שמות השרירים לא אומרים הרבה
) תודה

macman

New member
עם מורה טוב ועזרה של שני חברים...

אתה רוכב תוך שעה... כמו שתוכל לראות בתמונות שברגעים אלו מועברות לפורום...

eiraz

New member
לדעתי

כשנוסעים על החד אופן ברוב המקרים מקווצים את הבטן כדי לקבל יותר שליטה בגוף כך שהשריר הזה מתפתח יותר מבאופניים בקשר לאילו מקומות יותר מרגישים - זה בעיקר את אזור המפשעה בהתחלה עד שתלמד לשבת טוב ובמקרים של קפיצות וסיבובים ברוב המקרים את תרגיש מאוד טוב את הירכיים ועד שלומדים לעשות את כל הדברים טוב טוב אתה תחזור הביתה לא פעם אחת עם שפשפת אבל זה שווה את זה:) ואני בטוח שיש גם במרכז מקומות שמוכרים חד אופן במחירים מעולים צריך רק לחפש אז תעשה חיים ותידע אותנו איך אתה מתקדם

למעלה