קניית וויברטור

מירי1985

New member
קניית וויברטור

שלום לכם, אז החלטתי לעשות את זה, ולקנות! נכנסתי למספר אתרים.. לראות איך המחירים.. ומה כדאי. גיליתי מבחר עצום. אבקש את עזרתכם (לדעתי אקנה בחנות ולא ברשת..)- איזה כדאי לקנות? לאטקס? פשוט? ג'ל? תודה!!!!!

מירי1985

New member
חבריייייייייייייייייייייים

העניין דחוף לי!! בטוח מישהו ער בשעה הזו!!

דיקאפ

New member
מה הלחץ, את הולכת לקנות עכשיו?

ועד שתטעני אותו ותקראי את ההוראות. לא עדיף לעבוד עם היד ולחכות למחר? בכל מקרה לי יש רוקט פוקט והוא מקסים וחברותי להפליא

ער, בטח ער, אבל השאלה שלך מקיפה

מאד, וגם נתונה להעדפה אישית למדי. את רוצה דילדו (להכנסה) או ויברטור (סתם רוטט) או משולב? באיזה עוצמה ? ואגינלית / קליטורלית / נקודת G-ית ? באיזה גודל (שאפשר להחביר בארנק כמו ליפסטיק או משהו אימתני) להחזקה ביד או לקשירה מסביב למותניים (נניח.. האם את יכולה להגיע לאורגזמה רק אם את לא מחזיקה שום דבר) לשימוש עצמי או בן/בת זוג? טווח מחירים (אולי לקנות שני מכשירים שונים?), כמה רעש? האם אפשר לנקות אותו במיים (חשוב במיוחד לזמן מחזור) מרקם (תנסי אולי כל מני חומרים על עצמך לפני שאת לוקחת משהו - סיליקון, פלסטיק, גומי). מנסיון שלי, כדאי גם לשים לה האם הוא מתפרק בקלות - שזה חסרון, כי רוב הנשים לא קופאות במקום לפני האורגזמה, וזה ממש לא כיף לחפש את הבטריות או להתחיל לחבר מכשיר טכני מפורק בדקות האלה.. (למען ה"גילוי הנאות" אני בן

וואלה אין לי מושג

אני מאוד התאכזבתי מהרעיון של ויברטור. די דוחה. התאים לי יותר הרוקט פוקט, כי בואי נודה - רובנו גומרות מגירוי של הדגדגן ולא מחדירה. ובכלל, כשאת זו שמבצעת לעצמך את החדירה זה מרגיש ממש "לא זה". אם כבר את רוצה דווקא ויברטו - הייתי מחפשת את אלו שיש להם גם גירוי ישיר לדגדן (ראיתי שיש כאלה עם מין תוספת קטנה בדיוק לזה). תקני, תהני, וספרי לחברותיך...

מירי1985

New member
ואולי..

עדיף בכלל רוקט פוקט.. כדי לא לשבור את הראש יותר מדי וגם לא את קופות החיסכון :) ??????

למעלה