קניית גלגלים

Smsha

New member
קניית גלגלים

שלום לכולם אני רוצה לקנות סט גלגלים 26", מחפש המלצה לחנות מתמחה בבניית גלגלים לשטח. אשמח גם להמלצה על חישוק, לא אגרסיבי מדי, סינגלים וקפיצות עד מטר. משקל רוכב - 80 קילו. תודה מראש

Yarnin

New member
לגבי הקפיצות עד מטר...

מניסיון שלי הבעיה היא לא גובה המדרגה אלא האופן והטכניקה של הנחיתה. לגבי חנות... אני השאיר את זה לאחרים. (אין הנחתום...) לגבי חישוק - למאביק יש כמה חישוקים נהדרים. 819 אפילו מגיע טיובלס, ללא חורים בדופן הפנימי ובהחלט יכול לענות על הדרישה שלך - אני אישית מאוד אוהב אותו לאפליקציה זו. ירנין

gily2k

New member
גלגלי שימאנו mh776

אם אתה מעוניין, אני מוכר גלגלים כאלו 0546668908 גיל

Smsha

New member
תודה, אבל אני מעדיף גלגלים חדשים

אשמח לעוד המלצות

shangu23

New member
כדאי שתציין תקציב

בלי תקציב אי אפשר להמליץ... ציין בנוסף גם איזור מועדף עליך בארץ לביצוע הבניה/רכישה, כדי שתוכל לחזור לבונה לאיזון במקרה הצורך (+אחריות וכו').

Smsha

New member
אתה צודק, אבל

המחיר פחות מעניין אותי, אני לא מחפש גלגל סופר קל ולא גלגל דאונהיל, אז המחיר צפוי להיות סביר. אזור - ממרכז עד צפון. תודה

Yarnin

New member
מה זה סביר?

לדעתו של אחד שדיבר איתי 800 ש"ח זה סביר ולדעתו של אחר 2500 ש"ח זה סביר. כמובן שבתקציב מסויים לא תוכל להשיג את שתבקש. הדגרת תקציב חשובה כי בחירת החלקים חשובה ומושפעת ישירות מהתקציב. למשל - נאבות... חישוקים... למשל: חישוק מאביק 819 עולה 549 ש"ח (מחיר מומלץ לצרכן) חישוק מאביק 321 עולה 249 ש"ח (מחיר מומלץ לצרכן) הבדל של 600 ש"ח על החישוקים בלבד. נאבות: 639 ש"ח + 1219 ש"ח לזוג נאבות XTR 139 ש"ח + 209 ש"ח לנאבות SLX. הבדל של 1510 ש"ח אתה מתחיל לקבל את התמונה. כמובן שיש הבדל באיכות הגלגל. מצד שני יכול להיות שהגלגל הזול יותר יכול, עם תחזוקה נכונה, לשרת אותך נאמנה גם כמה שנים טובות. ירנין

למעלה