קניית בית

מלי.

New member
קניית בית

שלום לכם, אני ובן זוגי מתעניינים בקנית בית שראינו. כשראינו אותו,(המבנה עצמו ישן , עם חצר ) הבנו שנינו שיש לעשות בו חלוקה שונה של החדרים, ולמעשה באופן אינטואיטיבי הגענו למבנה מסוים הנראה לשנינו. חשוב לי לשלב בתכנון היבטים הקשורים לפאנג שוואי, כי להערכתי קיימת חשיבות למיקום של החפצים ומבנה החדרים עצמם (מנסיון העבר). ממה שהבניתי ישנה משמעות לכיוון שבו הבית ממוקם ביחס לתאריכי הלידה של בני המשפחה. הבית הזה הולך מצפון לדרום כשהכניסה אליו היא ממערב. ומצידו המזרחי הוא מחובר לבית שכן(כך שכיווני האויר הם: דרום צפון ומערב) תאריכי הלידה שלנו הם 4.4.75 ו 13.2.72 שאלתי - האם הכיוונים מתאימים שאלה נוספת- הבית גובל עם כביש יחסית ראשי(צפון) , האם יש לכך משמעות מבחינת הפאנג שוואי לבסוף, אשמח לקבל הכוונה לכיוונים נוספים שכדי לי לקחת בחשבון כמו ספר מומלץ , או הדגשים שונים. תודה , מלי

yaeliru

New member
קצת חסרים פרטים

שלום מלי, אני מניחה שאת ילידת 1975 (קואה 8) ובעלך יליד 1972 (קואה 1). כיון שאתם נכנסים לבית, אני הייתי משתמשת בשיטת "הכוכבים המעופפים" על מנת לאתר היכן נמצאים איזורי אנרגיה טובים והיכן לא. ישנם מספר פרטים שיש לברר: * מתי הוקם הבית ומתי אוכלס * מתי בוצע בו שיפוץ משמעותי (שבירת קירות, החלפת גג וכו´) * מי הנפשות שגרו בבית ומה עבר עליהם (מחלות קשות, גירושין, בעיות משפטיות וכו´) * וחשוב ביותר - היכן נמצאת חזית הבית בלי נתונים אלו, קצת קשה לתת ייעוץ. תביני, שבבתים מסויימים - כביש ראשי בכיון צפון הוא מבורך ובתנאים אחרים הוא בעייתי. יום שמש נהדר, יעל

מלי.

New member
תודה

היי יעל קודם כל תודה על תגובתך... לחלק מהשאלות שהצגת אין ממש תשובה. כמו לגבי מי הנפשות שגרו בבית ומה אפיין את חייהם.הבית עצמו ישן, לפחות 40 שנה, כך שאני מניחה שהיתה בו היסטורית חיים. אני יכולה להוסיף ולומר שלפני כמה חודשים ראינו אותו אך אז ההתרשמות היתה אחרת, יצאנו בתחשה שזה לא מה שאנו מחפשים.( אולי בגלל המחיר שהיה גבוה יותר אולי בגלל העובדה שכעת לא גרים בו , אך כשגרה בו משפחה בשכירות הרגשתי "בלגן" כשנכנסתי לבית.) הפעם שנכנסו אליו התחושה היתה אחרת,לא ברורה, אני הרגשתי שהאנרגיה שונה אבל אני יודעת שנערכו בו שיפוצים, וכנראה שלא גרו בו בחודש-חודשים האחרונים וכנראה שגם לכך יש משמעות לגבי החזית, היא מצפון מכיוון הכביש, אך דלת הכניסה היא מצד מערב. התחושות שלי מעורבות, אולי כי אני מחפשת אישוש פנימי להחלטה חשובה כזו. ואני לא מגיעה להחלטה חד משמעית. שוב תודה, מלי

yaeliru

New member
אין בעד מה

מלי, אני שמחה לשמוע שאת כל כך מחוברת לתחושות שלך. זה ממש נכס ומה שאני תמיד אומרת: לכי עם התחושות האלו. כל בית שגרים בו מושפע מהאנרגיה של תושביו, לכן, בפעם הראשונה שהגעת לשם חשת באנרגיה של המשפחה שהתגוררה בבית. אם לא גרו בבית כמה חודשים זה יכול להיות מספיק כדי לרענן את האנרגיה בו (את בעצמך חשה בהבדל). אבל צריך לבדוק. כיון שמדובר בנושא כ"כ עקרוני, קשה לייעץ מבלי לראות את הבית, ולמדוד את כיון החזית בצורה מדוייקת. אם את רוצה להיות בטוחה, אני ממליצה לך שתקחי מישהו שיבוא לבית ויראה את השטח בעצמו. חשוב עוד לציין, שלא רק מיקום הכביש משמעותי, אלא גם תנאי השטח הנוספים: בתי השכני, עצים, גדרות ועוד. מצטערת שלא עזרתי... שיהיה בהצלחה, יעל

למעלה