קניית בדים בקטן

קניית בדים בקטן

שלום , אשמח לדעת איפה אוכל לקנות בדים (זקוקה למבחר גדול) בגודל של פחות מחצי מטר בשביל עבודת קולאז מתמונה בגודל 3A (ולכן אני לא זקוקה להמון בד אך זקוקה למבחר גדול- זקוקה לתחרות) תודה מראש

חרוזית1

New member
שולחת לך את האתר של פיסות

יש להם מבחר בדים וגם משלוחים עד אליך לפי בחירה

וואוווו אתר מושלם

רק לא קיבלתי מענה אם הם מוכרים בדים בפחות ממטר.. ומה המחירים של גדלים כאלה פלוס מינוס... אבל רק להסתכל באתר ולראות לקנות הכל

חרוזית1

New member
נולילולו באתר של פיסות על כל ריבוע

דוגמה יש את המחיר או כאשר את נכנסת לעגלת הקניות מצוין המחיר למטר או יארד כמובן שחותכים גם רבע יארד ויש גם מבצעים תעייני באתר ביסודיות הם גם חוזרים למייל ולדעתי הם מאד ידידותיים

חרוזית1

New member
אוצרות בזבל היו פעם . עכשיו גם אלה

שמיצרים מוכרים את השאריות למוסכים בכל אופן יש ברחוב לילינבלום פינת אלנבי חנות מצעים בשם לאו סטורי בעל החנות מאד סמפטי ואם נכנסים ומבקשים הוא עולה לברר אם נשאר משהו (מקבלים ריבועים של 25X25 ס"מ) אלה הפינות של הסדינים אבל לדעתי צריך לבדוק טוב את סוג הבד לא תמיד זה 100% כותנה הנה שמיכה שעשיתי משק שאריות שמצאתי ברחובות תל אביב פעם מזמן אולי 25 שנים זו השמיכה הראשונה שעשיתי

חרוזית1

New member
ואם כבר מדברים על אוצרות בזבל רציתי להראות לכ

במה העסקתי את נכדתי בחופש הגדול. אלה שרפרפים שמקורם הוא במיטות נוער ומיטות תינוק שאנשים משליכים לרחוב בעלי חותך ומכין המון דברים יפיפיים

מקסים!

כמו כל העבודות שזכיתי לראות בביתכם. ידי זהב במקרה שלכם זו לא קלישאה, זו האמת! בלה בד ועוד...יוצרים בטלאים

נ אוה

New member
השרפרף חמוד מאד! איך אומרים.. זבל של אחד הוא

אוצר של השני

chayahd99

New member
תודה על הטיפ

מדהים איזה יצירות יפיפיות אפשר לעשות מ-"זבל"
אני אנסה לעבור פעם בחנות הזו. ואגב, דרך נפלאה מצאת להעסיק את נכדתך, התוצאות גם הן נהדרות.

רוצה בחינם?

לכי לדרום ת"א (בגבול יפו) או לאזור התעשייה הקרוב לביתך, תבררי איפה יש גזרנים של בדים, שזורקים בסוף כל יום ערימות של פיסות בדים שונים ומשונים. ותבקשי שישמרו לך דוגמאות מיוחדות.

chayahd99

New member
זה באמת קורה../images/Emo35.gif

כתום, את הצלחת פעם לאסוף כך
לפני כמה שנים סיפרו לי שאם מסתובבים בדרום תל-אביב, באיזור המתפרות, בסוף יום עבודה, אפשר למצוא אוצרות והרוב 100% כותנה. עוד לא יצא לי לעשות סיבוב כזה אבל אשמח לדעת על רחובות מדויקים ואעבור שם מתישהו. האמת כרגע אין לי מקום למצבורים של בדים, אבל בדי כותנה תמיד משמחים אותי אז בטוח אוכל למצוא בבית מקומות אכסון נוספים
כמובן, אם מישהי יודעת על מקומות כאלו באיזור ירושלים, עוד יותר אשמח לשמוע.

פעם לפני שנים רבות

כשהייתי צעירה מאד היו המון מתפרות בדרום תל אביב ואפשר היה למצא שאריות בדים מכל הסוגים והצבעים אבל היום זה נדיר מאד שהרי את רוב הבגדים לא תופרים בארץ אפילו מצעים כבר לא תופרים בארץ ככה שקשה לי להאמין אבל לנסות תמיד רצוי

כן ../images/Emo13.gif

סיפרו לי על מקום כזה, התקשרתי והם שמרו לי 2 שקיות. אפשר גם בלי לשמור, פשוט שיגידו לכן מתי הם גוזרים כותנה.

למעלה