קניית אייפון 4

מיכלקיי

New member
קניית אייפון 4

אני מנסה לרכוש אייפון 4 16 גי'גה חדש ומסתבר שאין.
באתר bay2 פרסמו את המכשיר ב1700 ש"ח ב12 תשלומים אבל כתוב שהוא מחודש!!!
גם ברמי לוי אין 16 ג'יגה
איפה בכל זאת ניתן לרכוש אייפון 4 16 ג'יגה?
ומה הכוונה במחודש?
המכשיר משומש? כלומר יד 2?

gadi7

New member
אייפון 4 או 4S

כבר אינם מיוצרים עוד. עוד מעט צפוי לצאת גם 5S שיחליף את ה 5. האייפ 4 הוא מכשיר ישן יחסית שיצא לשוק לפני כמעט שלוש שנים, ביוני 2010. כל טלפון כזה שיוצע למכירה, הוא בעצם טלפון יד 2. טלפון מחודש (או כל מוצר מחודש אחר) הוא בעצם מוצר שהוחזר לחנות ע"י קונה שהתחרט. החנות לקחה את המוצר (במקרה שלך אייפון 4), ניקתה אותו, ארזה מחדש וכעת מנסה למכור אותו במחיר מופחת. בדקת שהטלפון שמוצע לך הוא סים-פרי, כלומר פתוח לכך הרשתות ? אני לא חושב שכדאי לך היום (למרות הפיתוי הכספי), לרכוש מכשיר כל כך ישן. נסי למצוא אייפון 4S . הוא גם יהיה יד 2, אבל חדש יותר (פחות משנתיים בשוק).

Lepton

New member
לא מדוייק

אייפון 4 עדיין נמכר כחדש אבל עם 8GB בלבד, הן ע"י אפל בארה"ב והן בישראל. גם אייפון 4S עדיין נמכר כחדש, עם 16GB בלבד, אבל רק באפל ארה"ב - משום מה הוא לא מופיע באתר של iDigital (אבל עדיין אפשר להשיג אותו כחדש אצל יבואנים מקבילים).

לפי החוק, מכשיר מוחדש הוא לא מכשיר שהחנות ניקתה וארזה מחדש אלא מכשיר שהוחזר לחברה, נבדק, תוקן במקרה הצורך על מנת להביא אותו למצב זהה למוצר חדש, ואז הוא נארז ע"י החברה ונמכר במחיר מוזל. יש חנויות המציינות שמכשיר הוא מוחדש כאשר הן עצמן "חידשו" אותו, אבל זו הטעייה.

מיכלקיי

New member
אייפון 4 או 4s

2 חנויות ברחוב אבן גבירול בתל אביב מוכרים אייפון 4 ואייפון 4s , שניהם 16 ג'יגה
בשתי החנויות ( NET Mobile ואת שם החנות השנייה אני לא זוכרת) מציינים שהמכשיר חדש!!
מדבריכם אני מבינה שזה לא נכון??!!

Lepton

New member
לא בהכרח

אייפון 4S נמכר גם היום באופן רשמי עם 16GB.

אייפון 4 נמכר בחודשים האחרונים ע"י אפל רק עם 8GB, אבל בהחלט ייתכן שהמדובר במלאי ישן אבל בסחורה לא משומשת.

למעלה