קניית אייפוד

קניית אייפוד

אני מעוניין לקנות אייפוד קלאסיק 120 ג'יגה, מעולם לא היה לי אייפוד, ואני לא ממש מתמצא. מישהו יכול לתת לי בבקשה כמה טיפים ראשוניים, כמו איפה כדאי לקנות? כמה צריך לעלות? למה כדאי לשים לב בחיפוש? כמה זמן אחריות? ממה צריך להיזהר? וכו' תודה רבה...!

CPUBOOM2

New member
תשובות

קודם כל תמיד כדאי לחפש בגוגל. תמצא שם תשובות לרוב השאלות . שנית הנה קישור לביקורת על הקלאסיק,אומנם לא 120 (הדגם של ה-120 כולל מספר חידושים שלא כלולים בביקורת הזו לכן יש לקחת בחשבון ) http://www.hebrew-ipod.com/2007/10/blog-post_26.html לגבי איפה כדאי לקנות-בארץ הכי מומלץ ממשווק מורשה של אפל-אידיגיטל או משווק מורשה של אידיגיטל בארץ . אידיגיטל או משווק מורשה שלה נותנים אחריות בינלאומית של שנה . המכשיר עולה 1300 ש"ח בערך. אין יותר מידי ממה להזהר במכשיר הזה . זהו מכשיר אמין ואיכותי . שים לב שאין עברית למכשיר הנ"ל. אם יש לך מוסיקה בעברית כך זאת בחשבון . קרא את הביקורת ,היא תתן לך יותר מושג.

CPUBOOM2

New member
כמעט בטוח שאין שום הבדל מלבד הפיצ'ר הזה.

את ה-80 גם לא מוכרים וכך גם את ה-160 כך שניתן להשיג רק 120

LinkTree

New member
זה השינוי העיקרי

ולטעמי זה שינוי שווה ביותר - לא שווה לקנות את ה 80 - אלה אם אין לך ברירה ואתה צריך 160 גיגה אז אין ברירה

?

לפי הבנתי, הפסיקו לייצר את ה-80, ולכן מה שניתן למצוא זה את העודפים של ה-80. כמו כן, מה זה ה- Genius? תודה.

למעלה