קניית אופניים

אבני 11

New member
קניית אופניים

אני מעוניין בחוות דעת של החברים לגבי קניית אופניים,אני מעוניין להשקיע כ 1500 ש''ח אני מיתנשא לגובה של 1.90 ומישקל של 102 ק''ג ,על איזה אופניים אתם ממליצים מודה לכולם.
 

oferbic

New member
יותר מתאים לשאול בפורום אופניים

ולא בטכני. אבל אם כבר שאלת, תעשה סיבוב במתחם החשמונאים בת"א, ואחרי שתמדוד כמה זוגות שיהיו נוחים לך תחזור להתייעץ. כעיקרון אין הבדלים תהומיים בין האופניים השונים במחיר הזה, וגם אם יש מתחיל לא אמור לשים לב אליהם. עליך לשים דגש על מידה שתתאים לך, ועל גלגלים מספיק חזקים למשקלך. בפורום הראשי תוכל לראות בצד שמאל למעלה באדום קישור למדריך לרוכש המתחיל.
 

andnem

New member
תחשוב על DIAMONDBACK RESPONSE

אופניים חזקים, דומים מאוד ל-SPECIALIZED HARDROCK המפורסמים, אבל בד"כ DIAMONDBACK עולים פחות. היבואן - מצמן-מרוץ, אבל בד"כ DIAMONDBACK נמכרות גם בחנויות שלא שייכות לרשת. צריך לחפש.
 

dyego

New member
מסכים, אופניים חזקים....

נק' התורפה שלך היא הגלגלים. גלגל חזק יחזיק מעמד, גלגל חלש, תאלץ בסופו של דבר להחליף.....כל השאר רגיל......
 
למעלה