קניית אופנוע

איתמר50

New member
קניית אופנוע

חברים, אני מתכנן לקנות אופנוע, יש לי רישיון A1 אני רוצה אופנוע חזק.התקציב 15K אני גר בצפון ותווי הדרך באזורים אלו לא מישורי (הג'וימקס שלי נשחק מהמאמץ). אני רוצה אופנוע חזק שמאיץ טוב. ובעיקר אמין. חשבתי על הgs500 מה דעתכם ומה עוד יש בסגנון הזה?
דבר נוסף, האם לאופנוע בסדר גודל כמו הGS500 נסיעה יומיומית של טיפוס 600 מטר (נסיעה של רבע שעה), תשחוק אותו? הקטנוע שלי נגמר מהעליות האלו בתוך חיפה (לאונ') ?

Yemeth

New member
הוא יהיה בסדר גמור.

אחלה כלי ליום יום, בדוק שמן, דאג לטפל בו טוב והוא לא יעשה יותר מידי בעיות.

fanano3

New member
עם Yemeth

מתאים בול לתקציב, לדרגת הרישיון, לכוח ולאמינות

אם פי 3

New member
מוזר

ג׳וימקס 250 (i או xi, פחות מכירה את הישנים יותר) מסתדר עם נסיעות כאלו בקלות.
&nbsp
מנסיון. נכון שהרבה יותר כיף בעליות של רמות יצחק עם אופנוע חזק יותר (היום אני עם 600 סמ"ק), אבל מבחינת יכולת הג׳וימקס עשה את העבודה מצוין, גם כמה פעמים בשבוע.
&nbsp
אופציה נוספת היא אחד מאופנועי הכניסה - cbr250 או בייבי נינג׳ה 250 (או 300 אבל בטח לא בתקציב). למרות הנפח הזהה, הם חזקים ומהירים יותר. או אם מעדיף להשאר בתחום האוטומטי - מקסים 400 או סילברווינג, או אחד מקטנועי ה-300 (למרות שלא בטוח שמשתלם בגלל הקפיצה בביטוח בתוספת כוח קטנה יחסית).
&nbsp
תיאורטית,אחד מאופמועי ה-cb500 נשמע תפור עליך, אבל הם חדשים מדי ולא בתקציב.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

vstrom1000

New member
תיזהר...

יכול להיות שזה ניסוח מתפתל לאופנוע עם בעייה בראש מנוע, ככה של9000 שח תאלץ להוסיף עלות גבוהה של שיפוץ מנוע ומוסכי ארצנו ירחיבו השיפוץ על חשבון כיסך, סכ"ה לא בכל יום נופל לפניהם אופנוע ראשון רעוע של רוכש חדש מתלהב שאיננו מבין מספיק במכונאות של האופנועים.
על פי חוק הטבע לא יהיה מנוס ואתה תאלץ להוסיף כ10 למחיר הקניה 9 תגלה סדרי גודל שונים לחלוטין ממה שהערכת
לזה נועד המשפט הידוע "אינני עשיר מספיק כדי לקנות בזול"
&nbsp
בעליות שלך, תברח מאופנוע עם בעיות של התחממות. אצלך הוא יתדרדר מהר אל נזקים קשים שנגזרים מהנזק הראשוני [במידה ובכל זאת במקרה של 1% שהוא עדיין לא התדרדר לנזקים היקרים ביותר]

למעלה