קניית אופנוע ראשון

augustus10

New member
קניית אופנוע ראשון

אהלן חברים!
אני מעוניין לקנות קרוב את האופנוע הראשון שלי (בחודש ינואר, אחרי שאוציא רישיון).
כמה דברים לפני:
1. איפה אני יכול לבדוק את המחירי ביטוח? אני מתלבט בין 300 ל250 והבנתי שיש הבדל די גדול במחירים.

2. כרגע האופנוע שאני הולך לכיוונו הוא הסוזוקי ג'יקסר 250 החדש, המלצות על האופנוע, המלצות על אופנוע אחר (בתקציב של עד 30K)?

3. האם יש חברות שעושות הדרכות לרכיבה מקצועית על אופנוע?
אני יודע שהרוב זה ניסיון, אבל עשיתי פעם בחברת מסלולים הדרכה על הרכב הפרטי והיא הצילה אותי אינספור פעמים.. יש משהו כזה גם לאופנועים?

rusti james

New member
ברוך הבא

כמה תשובות:
&nbsp
1. יש מחירון ביטוח חובה של משרד האוצר - שים לב שהקטגוריה היא אופנוע ולא רכב..., הכנס את נתוניך (גיל, וותק, שלילות ותאונות קודמות, מגדר ואת מע' הבטיחות של הרכב - ABS, CBS וכו') וחשב במדוייק.
הנה לינק:
http://car.cma.gov.il/?has_insuranc...ections.Generic.List`1[Car.DataEntities.Code]
&nbsp
2. הג'יקסר 250 החדש של סוזוקי נראה להיט!
ממליץ לעשות רכיבת מבחן (על כל אופנוע/קטנוע שרוצים לקנות) - בכדי להתרשם אם הוא נוח או רק יפה/חזק/...
&nbsp
3. יש שני בתי ספר מעולים בארץ - 'פרוריידינג' ו'אופנוען מאומן' - שניהם מומלצים מאוד וגוגל ימצא לך פרטים בלי בעיה :)
יש גם כמה מדריכים פרטיים לשיעורי אחד-על-אחד אם זה מתאים יותר.
&nbsp
שאפו על הגישה הלימודית והרצינית. ככה משתפרים (ועל הדרך, הקורסים האלה גם מהנים בצורה בלתי רגילה
)
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp

Hercu

New member
תתחדש!

מלא מזל טוב ותבדוק טוב איפה יהיה הכי משתלם לך לקנות, עם תנאים טובים אתה יכול להביא אחלה אופנוע. תמיד שים לב לאותיות הקטנות. ותעדכן אותנו מה בחרת :)

למעלה