קניינות ורכש

irit029

New member
קניינות ורכש

היכן ניתן ללמוד קניינות ורכש? (באזור גוש דן וגם השרון..לא ככ משנה לי, העיקר מוסד טוב) ומה משך הלימודים? והיכן ניתן להשתלב עם תעודה זו? ודירוג השכר מהו? סליחה מראש על השאלות הרבות ותודה גם על התשובה, כל תשובה שהיא

irit029

New member
המקצוע גם נקרא לוגיסטיקה

ואולי עוד כמה שמות שאני לא ממש מכירה.. לוגיסטיקה, רכש, קניינות ושכחתי כמו כן לציין, שהעדיפות היא לאוניברסיטאות ומכללות מוכרות. לא לתואר, אלא לימודי השתלמות/תעודה.

קניינות

קורס לאנשי רכש וקניינים. גם קורס קצר קניינות וריכוז קניות בארגונים תעודת גמר 1 - 2 חודש מסלול יום דרישות השכלה לא מוגדרות+ ניסיון בתחום 03/7519699 ת.ד. 3671 אבא הלל 7 52136 קדם הדרכות, מרכז להדרכה, רמת גן מידע נוסף במוסד 9/2004 רכש וקניינות. פעמיים בשבוע. תעודת גמר 3 - 4 חודש מסלול ערב ו/או יום ו 12 שנ"ל ונסיון בתחום 03/9626683 סחרוב 19 הקניון 75707 מכללה למינהל ראשון לציון, לימודים שונים הקנין מועסק בחנויות גדולות וברשתות המסחר והשיווק השונות. במרבית רשתות השיווק קיימת מערכת קניינות הכפופה לאגף השיווק. מערכת זו מורכבת ממספר קניינים שכל אחד מהם אחראי על תחום מוצרים ספציפי. יש רשתות מסחר בהן פועל כל קניין באופן עצמאי, ברשתות אחרות נופלות ההחלטות בפורום של קניינים. הקניין נמצא בקשר מתמיד עם יצרנים ויבואנים ולא אחת יש להחלטותיו השפעה רבה על החלטותיהם באשר לייצור או יבוא מוצר מסוים. עבודתו של קניין כרוכה בניידות ובשעות עבודה גמישות וארוכות. נהוג להבחין בין קניין מסחרי לבין קניין במפעל. קניין במפעל הינו אחד מצוות מחלקת הרכש של מפעל יצרני והוא אחראי על רכישת מוצרים המשמשים את מחלקות הייצור השונות במפעל.

irit029

New member
שאלה נוספת - יעוץ ארגוני

מה עדיף ללמוד מבחינת ביקוש והיצע במקומות עבודה? ייעוץ ארגוני או ניהול לוגיסטיקה/רכש/קניינות? יש לציין כי יש לי תואר ראשון ואני רוצה לעבוד בסביבת בנקים , בחברות ממשלתיות וכו'

יעוץ ארגוני

ניהול לוגיסטי עדיף למי שמעונין לעבוד כשכיר בארגונים. יועצים ארגונים- בחלקם הגדול עובדים כעצמאיים. לבנק עדיף רקע בכלכלה-חשבונאות, מינהל עסקים. במה התואר הראשון שלך?

למעלה