קנייה באיביי

• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

czo

New member
קנייה באיביי

אני רוצה לקנות אייפוד, וחשבתי לבדוק את האופציות שלי באיביי. אבל כשאני מסתכלת שם אני רואה הצעות בכל המחירים ויש מכירות שמוכרים אייפוד בדולר אחד. זה ממש לא נשמע לי הגיוני, ורציתי לדעת איך אני מוצאת מכירות אמיתיות? אני אף פעם לא קניתי שם, אז גם אם יש לכם טיפים על כל מני דברים אני אשמח. תודה.

אילנדיל

New member
שלום

קניתי כבר כמה פעמים דרך איביי, אולם אף פעם לא בסכום רציני כמו שסביר להניח שיעלה לך אייפוד. כמה דברים: 1. הרבה פעמים מכירות פומביות מתחילות במחיר נמוך, מתוך ידיעה שהמחיר יעלה במהרה. סביר להניח שאם תראה מכירות אייפוד שנגמרות בשעות ואפילו דקות הקרובות, המחיר יהיה גבוה בהרבה וכבר יותר סביר. 2. באופן עקרוני, איביי מאוד בטוח, אבל יש כמה דברים שכדאי לשים לב אליהם על מנת למנוע בעיות ואכזבות: א. תמיד כדאי לבדוק את הפידבק של המוכר. פידבק שלילי? כדאי לחשוב פעמיים לפני שקונים. ב. תמיד לשלוח מייל למוכר, ולוודא איתו דברים חשובים כמו עלות משלוח, ושאלות נוספות על המוצר שהוא מוכר (כמו האם הוא חדש לגמרי לדוגמא, או נפתח ונסגר בשנית). חבל לשים הצעה, לחשוב שזכית בגדול, ואז לגלות שדמי המשלוח יקרים יותר מהמכשיר עצמו. אגב, לא להרתע ממוכרים שכתוב לדוגמא ששולחים רק לארה"ב או אירופה- שלח מייל והסבר את עצמך. תמיד יש סיכוי שהם יסכימו לשלוח לך. 3. בקיצור - באופן עקרוני איביי מספק מכירות פומביות בטוחות למדיי לדעתי. ממליץ לך לקנות דרך פייפאל. חפש באתר חומר על העניין.

למעלה