קניות לשבת

טל205

New member
קניות לשבת

לא יודע למה הגדרתי את זה ככה אך כך נהוג להגדיר בפי כל. מדי פעם עושים קניה מרוכזת של מוצרי מזון לבית. באיזה רשת אתם עושים זאת? יש לכם חנות קבועה? תצאו מחוץ לעיר כדי להגיע למקום זול יותר? אתם מאלה שעושים משלוחים עד הבית?

שופרסל ביג או דיל, לא זוכר

האמת שזה סופר יחסית גדול לכך שהוא נמצא בתוך הקריה. חוץ מבשרים הוא זול בסה"כ, בשרים קונים בסופר ליד הבית. אם משמעותית המחיר יהיה זול יותר אז שווה לצאת מחוץ לעיר, אף פעם לא עושים משלוחה.

שופרסל דיל כרמיאל, פעם בחודש............

וכן אסע רחוק יותר בשביל לעשות קניות לא רק בגלל המחיר אלא בגלל ההיצע ובכרמיאל יש לי היצע רב יותר שבוע הבא אני יוצא לסבב החודשי שלי. וכן יש לי חנות קבועה לירקות בכרמיאל כי אין על האיכות שלו שלא לדבר על המחיר

דסדס

New member
פעם בשבועיים בערך

יש את יוחננוף שממש זול וקרוב יחסית. ולפעמים נוסעת לסניף יותר רחוק שלו כי יותר גדול. לאחרונה התחלתי לקנות יותר בטיב טעם כי כיף לקנות שם ומבחר מטורף.

נרקי

New member
אין מקום קבוע../images/Emo67.gif

פעם לשופרסל ביג/דיל/שלי
<למה צריך את כל השמות האלה אינעל העולם
לפעמים ליוחננוף
<שם המקום נשמע כאילו איזה חננה מנהל אותו
מגה גם לפעמים..

הרגע חזרתי מקניות לשבת ברשת ``מגה``

אני נהנית יותר לקנות בשופרסל ביג כי פתחו שם מתחם שלם של תבלינים!ממש איזה 50 סוגים!! אני מסוגלת לגור שם... אני הולכת לאפות עוגה ולהכין עוגת גלידה..זו גלידה שמורכבת מ4 צבעים ! יאללה ביי!

יש סופר ליד הדירה

אבל מידי פעם עושה קניות אצל אמא
אני מכירה את "אלף" מקום זול-רק תשתדלו שאתם מגיעים לשם להגיע בלבוש צנוע כי זה סופר שמיועד לציבור הדתי

למעלה