לא יודע למה הגדרתי את זה ככה אך כך נהוג להגדיר בפי כל. מדי פעם עושים קניה מרוכזת של מוצרי מזון לבית. באיזה רשת אתם עושים זאת? יש לכם חנות קבועה? תצאו מחוץ לעיר כדי להגיע למקום זול יותר? אתם מאלה שעושים משלוחים עד הבית?
האמת שזה סופר יחסית גדול לכך שהוא נמצא בתוך הקריה. חוץ מבשרים הוא זול בסה"כ, בשרים קונים בסופר ליד הבית. אם משמעותית המחיר יהיה זול יותר אז שווה לצאת מחוץ לעיר, אף פעם לא עושים משלוחה.
וכן אסע רחוק יותר בשביל לעשות קניות לא רק בגלל המחיר אלא בגלל ההיצע ובכרמיאל יש לי היצע רב יותר שבוע הבא אני יוצא לסבב החודשי שלי. וכן יש לי חנות קבועה לירקות בכרמיאל כי אין על האיכות שלו שלא לדבר על המחיר
אני נהנית יותר לקנות בשופרסל ביג כי פתחו שם מתחם שלם של תבלינים!ממש איזה 50 סוגים!! אני מסוגלת לגור שם... אני הולכת לאפות עוגה ולהכין עוגת גלידה..זו גלידה שמורכבת מ4 צבעים ! יאללה ביי!