קניות ומכירות בFM 2007

sok777

New member
קניות ומכירות בFM 2007

מעניין אותי לדעת קצת על קניות ומכירות. תרגישו חופשיים לענות :) -
מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם?
מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם?
מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם? - הכוונה היא אם מכרתם מישהו מסכן ב20 מיליון דולר :)
מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם?

sok777

New member
ואני אהיה ראשון.. ../images/Emo6.gif

מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם? 50 מיליון פאונד[!] על אארון לנון בעונת 2013-2014 נדמה לי. הוא היה בארסנל (ואני הגעתי לאמן אותם) ומכרתי אותו לצ'לסי נדמה לי. מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם? אני חושב ש30 מיליון פאונד. צ'ך ודייגו. צ'ך לבארסה, דייגו לליברפול. אבל לרוב אני לא קונה בסכומים כאלו. בבארסה היה לי פשוט 120 מיליון פאונד להעברות
מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם? - הכוונה היא אם מכרתם מישהו מסכן ב20 מיליון דולר :) לא רציתי למכור אותו, אבל ג'ובאני דוס-סנטוס בבארסה התעקש לעזוב וממש עשה את המוות אז אמרתי - מי שלא רוצה להיות פה שיילך. זה היה בעונת 2008-2009 אני חושב. כשהוא כבר די השתלב בהרכב/רוטציה. הValue שלו היה 4.5 או 5 מיליון פאונד. מכרתי ב10 מיליון פאונד לאסטון וילה. גם את חורחה הרננדז מבארסה מכרתי באיזה 4.4 מיליון פאונד :) מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם? אולי דייגו לליברפול. הוא היה תותח. חוץ ממנו... ריאן באבל לבארסה! הוא היה תותח!

DrBall20

New member
אין FM, יש CM .. אבל תדמיינו שזה אותו דבר../images/Emo13.gif

רק לציין שאני משחק ביורו ולא פאונדים או דולרים או שקלים או רובלים או מה שבא לכם חח המכירה הכי גדולה- את סביולה לטוטנהאם ב23 מיליון. הקנייה הכי גדולה- אחרי שהיה לי תקציב העברות של 56 מיליון יורו, ושיעמם לי טילים חח החלטתי שאני הולך להפציץ על איזה רכש טוב. אז בעונת 2010/11 הבאתי ב38 מיליון יורו את תיאו וולקט מארסנל שקנו אותו מצ'לסי, שהספיקו לקנות אותו מסאות'האמפטון
המכירה הכי טובה איכותית וזה- לצערי הרב מכרתי את דקו
למנצ'סטר אחרי שהנתונים שלו ירדו משמעותית, והFORM שלו נהיה על הפנים.. הוא היה שווה 6.. מכרתי אותו ב12וחצי נדמה לי.. כנ''ל רנאטו שהבאתי מסביליה.. אותו שווי, אותו מחיר
הקנייה הכי טובה- מבחינת כמה הקנייה משתלמת.. אנדריי לונסקו, קשר תוקף רומני בן 21 מקראיובה אי שם בדרום אמריקה. הבאתי אותו ב2.5 מיליון, ביום שחלון ההעברות נפתח והוא הגיע השווי שלו קפץ ל13.5 מיליון!!! ועל זה אומר איזה מישהו...DAMN!!! הוא לא פותח, אבל עדיין
מבחינת כמה השחקן מועיל.. אחח חיכיתי לזה.. דניאל אגר
נראה פשוט שאין לו תקופות רעות...
הציון הממוצע שלו עומד על 8.5 !!! ויאללה שיצא כבר FM08!

DrBall20

New member
אממ..

אני חולה על אטו! וחולה עוד יותר על רונלדיניו.. אבל דקו......... מסי... אטו.. ושני הילדים.. זה שחקנים שאני מתחבר אליהם הרבה יותר
במיוחד דקו! דקו! דקו כבר אמרתי?!

ניר4819

New member
יופי של שאלות... עונה...

סכום המכירה הגבוה ביותר? 20 מיליון על לואיס סהה ביונייטד. סכום הקניה הגדול ביותר? 50 מיליון (באמת...) על פרנק ריברי, בעונה האחרונה. קיבלתי ממנצ'סטר תקציב מטורף במיוחד, והוצאתי כמעט את כולו על ריברי. וינסנט קומפאני עם 30 מיליון הוא הבא בתור... המכירה הטובה ביותר? לואיס סהה. השווי שלו כשמכרתי אותו היה 10 מיליון. כלומר, הכפלתי עליו את הרווח - והוא באמת לא חלוץ שאהבתי... ברגע שהבאתי את קלוזה פשוט חיפשתי כל דרך להעיף את סהה. הקניה הטובה ביותר? שוער פולני, ששכתי את שמו אבל אבדוק עוד מעט... עלה 5 מיליון. שווה היום בערך 10. חוץ מזה, היו כמה שחקנים שהשגתי בהעברה חופשית והם שווים המון. קלוזה הוא הדוגמא הכי טובה - שווה היום בערך 50 מיליון... ואוסטארי מחכה על הספסל. זו דוגמא לקנייה לא מוצלחת. קניתי אותו ב-15 מיליון, עוד בעונה הראשונה כמנצ'סטר, והוא לא הצליח בקבוצה. החוזה שלו מסתיים בשנה הבאה, 2010/2011, ואני מקווה שעד אז הוא יתחיל להראות שיפור. בינתיים, העברתי אותו לקבוצת המילואים, שישמור על כושר משחק.

spinebuster

New member
נושא נחמד

מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם? המכירה נראה 21 מיליון על ארון לנון אף פעם לא מזדמן לי למכור שחקנים בהרבה כסף מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם? ליאו מסי ב99 מיליון, השתלט לי מישהו חדש על הקבוצה והכפיל לי את התקציב והרגשתי שאני חייב לנצל את זה וכך זה קרה מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם?שוב פעם לא קונים ממני שחקנים ביוקר אבל מכקתי ממילאן את קוארסמה ב15 מיליון דולר מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם? קרוב לוודאי ואן דן בורא ב 3מיליון או באזור

DrBall20

New member
../images/Emo2.gif99 מיליון?!?! לאיפה הבאת אותו, למ.ס אשדוד?

pasglila

New member
אצלי:

סכום מכירה גבוה: 60 מיליון אירו על גאגו מויריאל לצ'לסי. סכום קנייה גבוה: 108 מיליון אירו על אגוארו!! כל הקבוצות הגדולות רצו אותו, והייתי עם בארסה עם תקציב של 250 מיליון אירו. לא מתחרט על הקנייה הזאת הכניס משהו כמו 40 שערי ליגה ו60 שערים!@$#%@#% מכירה טובה: לא ממש זוכר =\ קניה טובה: 2 מיליון אירו על ואגנר לאב, סכום נמוך כל כך, ולפני שנכנס למשבר בחצי עונה הכניס בערך 15 שערי ליגה ועוד איזה 7-8 באירופה... והכפיל את השווי שלו פי 6.

Bad N Stuff

New member
אגוארו

לא משתלב מספיק טוב אצלי בריאל מדריד 2012 ... אני חושב שעמדתי למכור אותו באיזה 20 מיליון...

Cade Foster

New member
../images/Emo26.gif

מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם? - 115 מיליון דולר שצ'לסי שילמה לי על קאקה (כששיחקתי עם מילאן) מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם? - 62 מיליון דולר לסביליה על דני אלבס מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם? - קאקה לצ'לסי. לא הצלחתי להוציא ממנו מה שרציתי על המגרש, וצ'לסי היו הפראיירים ששילמו עליו את הסכום הכי גבוה בהיסטוריה של הכדורגל... המחליף שלו (רפאל ואן דר וארט) היה מעולה. מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם? - הבאתי את סלבאדור קבאנאס לקופנהאגן תמורת 3.3 מיליון דולר. הבן אדם הביא ממוצע רייטינג מטורף ובעונה אחת כבש 35 שערים בכל המסגרות.

Bad N Stuff

New member
יאללה

(הכול ביורו) מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם? בסביבות 30 מיליון על אארון ניגז לליברפול (נראה לי ריג'ן חלוץ בריאל מדריד) מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם?60 מיליון על אארון לנון לריאל (כמה פעמים כבר יחזור השם שלו פה...) מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם? - הכוונה היא אם מכרתם מישהו מסכן ב20 מיליון דולר :) גיא דמל מגן מהולנד שקניתי לבית"ר ..נקנה בערך ב-3 מיליון ובידיוק שהוא התחיל לשחק גרוע נמכר ב-6 מיליון לבלקבורן.. מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם?פרדי גוארין מביתר לריאל (סביבות 7 מיליון), ג'ורגיניו ויינדג'בום (כישרון צעיר בן 16 מאייקס) קניתי אותו עם ריאל ובאותה שנה מכרתי אותו ברווח של בערך 5 מיליון לצ'לסי...)

Cube Ice

New member
100 מ' דולר..

המכירה הכי גדולה:איגור אקינפייב ליונייטד ב100 מ' דולר. קניה: פדרו ואן דאר איינט ב-70 מ' דולר מצ'לסי למילאן שחקן שהמחשב המציא.. היה לי 490 מ' דולר לקניות... מכירה טובה: גרמי מנז הצרפתי ב30 מ' דולר לונסיה ממילאן הקניה הטובה ביותר: פליפה אלטמיראנו בלם שהומצא כנראה... ב15 מ' דולר עם מילאן.אבל שחקן אמיתי זה כריסטיאן בנוונטה מריאל קניתי אותו כשהייתי עם ארסנל ב150 אלף דולר ואחרי זה כשעברתי למילאן קניתי אותו ב12 מ' דולר.

DrBall20

New member
שמעתי על בנוונטה הזה

יש מצב שאתה מעלה את הפרופיל שלו? אהה ואיזה עונה אתה?

Cube Ice

New member
עונה 2015

התחלתי בפאלרמו עברתי לארסנל ואחרי זה למילאן בעיקרון אני כבר לא משחק בשמירה הזאת..

king9990

New member
אז אלו שלי :)

מה היה סכום המכירה הגדול ביותר שלכם? מכרתי את אסיין לריאל מדריד ב88 מיליון דולר. מה היה סכום הקניה הגדול ביותר שלכם? אממ.. קניתי את קווארסמה ב95 מיליון דולר, שלבסוף הסתבר שהייתה הקנייה הכי גרועה שלי, פשוט היה צריך מישהו בעמדה שלו דחוף דחוף ולא ראיתי בעיניים. מה הייתה המכירה טובה (איכותית, חכמה) ביותר שלכם? - הכוונה היא אם מכרתם מישהו מסכן ב20 מיליון דולר :)- אממ אין לי ממש משהו כזה, אבל הצלחתי למכור את רובן ב50 מיליון ואת אסיין ב88. מה הייתה הקניה הטובה ביותר שלכם? קניתי מישהו שכנראה אף אחד לא הכיר, כמעט בכלום כסף-150 אלף דולר והיום שהוא בערך בן 22 הוא שווה כמעט 10 מיליון.

למעלה