קניות ברשת

קניות ברשת ../images/Emo130.gif

אני כמעט נכלמת להודות שמעולם לא רכשתי משהו דרך אתר אינטרנט. הקפדתי לבסס את היכולת התיאורטית לפני שנים, כשהוצאתי כרטיס אשראי בינלאומי (עידן הטרום paypal) - אבל לא עשיתי עם זה שום דבר. חלק מזה נובע מהעובדה שאף פעם לא הייתי באמת פריקית של משהו מסויים - ואז אם נניח לא היה לי ספר X, תמיד היה ספר Y אחר, שהיה מעניין בעיני לא פחות וכן הייתי משיגה אותו בחנות רגילה. אותו דבר לגבי מוצרים אחרים. עד שנהייתי אובססיבית לסדרת "הבית הלבן". היה נחמד לראות אותה בערוץ 3 כששודרה, אבל מרגע פלישת הדי.וי.דיים שלה לחיי, זהו אין לי יום ואין לי לילה. טוב, אולי קצת הגזמה, אבל ללא ספק הדיסקים הללו נטחנים שוב ושוב. וכך מצאתי סדרה אחרת, עם יוצרים זהים - ועתה נראה שאין מנוס מלהשתעבד גם לה או משהו. בקיצור, זו תהיה הפעם הראשונה שאזמין משהו, וככה חשבתי להתעניין האם קניתם בעבר דרך הרשת
מה רכשתם - ולמה דווקא דרך אתרים
ואיך כובשים את היצר והרצון לקבל משהו עכשיו! מיד! תיכף! ולגייס את השלווה הסטואית שבהמתנה לדוור

kkarinn

New member
קניתי דווקא כמה דברים...

קניתי מחשב, מצלמות, בלנדר... הסיבה שקניתי דרך האינטרנט הייתה שהמחירים (כולל דמי משלוח) היו ממש זולים). אם את מתכוונת לרכוש, תוודאי שמדובר באתר ידוע, שלא יהיו לך בעיות לאתר אותם במקרה של איחור במשלוח, תקלות וכו'...

לי לא יצא לקנות...

הדבר היחידי שקניתי היה מנוי פרו לאתר כלשהו, וגם את זה לא עשיתי באמצעות כרטיס אשראי, כי חששתי, אלא שלחתי צ'ק בדואר. היו כמה דברים שרציתי לקנות באינטרנט, כי הם היו יותר זולים מכל מקום אחר, אבל תמיד התחרטתי בסוף. לפני כמה ימים לדוגמא, קניתי מכשיר חשמלי כלשהו. באינטרנט מצאתי אותו ב 370 שקל, והכי זול שמצאתי בחנויות היה בשקם אלקטריק, ב 430 שקל. בסופו של דבר החלטתי לטובת השקם אלקטריק, כי הגעתי למסקנה שהאמינות שלהם (בעיקר של הסניף הזה, שאני מכירה אותם טוב והם ממש ממש בסדר) שווה את ה 60 שקל האלה. אני עדיין לא פוסלת את הקנייה באינטרנט לגמרי. אם יהיה מוצר כלשהו שאני אצטרך ויהיה זול משמעותית באינטרנט, וזה יהיה מספק שאני יודעת שאפשר לסמוך עליו, אני אלך על זה. בכל מקרה אחר - לא נראה לי.

Itai G

New member
קניות ברשת זה אני

היי, אני קניתי המון דברים דרך הרשת. זה נוח כי המחירים יותר זולים, מביאים עד הבית, קונים מתי שנוח... מה קניתי? מיקסר (מתנה לאחותי), פאלם, מחשב, מסך, מדפסת, ספרים, כסא ועוד המון דברים
. אני מאוד אוהב לקנות ככה (רואים, לא?). את היצר קל לכבוש - הנוחות והזמן שלך שווים - הכי קשה זה בספרים... אבל מתגברים.

NightElf

New member
בשבילי ../images/Emo45.gif אבל תלוי מה...

בעיקרון המון מוצרים ברשת הם ממש זולים וכדאיים, רק צריך לדעת מה לקנות, ולהתחשב בזמני הגעה. עיקר הרכישות שלי היו לחלקי מחשב מהסיבה שהפרשי המחירים היו עשרות ואפילו מאות שקלים. קניתי גם מצלמה דרך האינטרנט. בקשר לרצון לקבל את זה מיידית, גם לי קשה להתאפק, אבל ברוב האתרים החדשים יש אפשרות להזין קוד הזמנה של המוצר באתר ולדעת מה הסטטוס שלו (נשלח, במיון, חלוקה וכו'...). מה שכן, לפני הזמנה, מומלץ להתקשר לאתר שממנו רוצים להזמין ולשאול אם המוצר קיים במלאי, שלא תגלו שהמוצר אזל וינסו לדחוף לכם מוצר אחר אחרי שבועיים של המתנה או שתיאלצו להמתין סתם חודש.

newKiticat

New member
דיסקים.

אני קונה דיסקים וספרים דרך הנט. כי יש בדיוק מה שאני רוצה והמחירים טובים. אז למה לא? למרות שאני עדיין רוכשת בחנויות עצמן- כי אין כמו ההרגשה של לכתת רגלים ולהסתכל בעיניים...

למעלה