קניות באינטרנט

שחר38

New member
קניות באינטרנט

אני קונה בד"כ בנט סל אבל לאחרונה פחות מרוצה. שמעתי המחירים בבלו סנטר יותר נמוכים והשירות טוב, מישהי שמעה? או אולי יש עוד מקום בו מומלץ להזמין ?

טליW

New member
בלו-סנטר

לא ניסיתי את נט-סל. בבלו-סנטר הזמנתי כמה פעמים והייתי מאד מרוצה. היתרון הגדול הוא שקונים בצורה מסודרת רק את מה שצריכים (אין הליכה במעברים ואיסוף פריטים שלא תוכננו
). החסרון - לא כל הפריטים שיש להם בחנויות נמצאים באתר, אבל סה"כ היצע יפה. מבחינת מחירים - לפעמים יותר יקר מבחנויות, אבל אין שום בעיה להשוות מחירים, מאחר והם מופיעים באתר. בנוסף, המשלוח יקר (19 ש"ח). כאפשרות לקניות כשאי אפשר להגיע לסופרמרקט - זו בהחלט אפשרות טובה, לדעתי.

נכון שהמחירים קצת יותר גבוהים

כשקונים באינטרנט, אבל לעומת זאת לא קונים דברים כי 'מתפתים' מה שקורה לי כשאני סתם הולכת לסופר. אז לפעמים, בעיקר כשאין לי הרבה זמן, או כשיש לי הזמנה גדולה וכבדה, אני מזמינה דרך האינטרנט. בעיני שני האתרים טובים, אני קצת נוטה יותר לכיוון הנט סל.

דגנית11

New member
אנחנו לפעמים מזמינים בנט סל.

למרות שהמחירים גבוהים היותר ועולה משלוח, יוצא לי אפילו יותר זול מאשר קניה בעצמי. מביאים רק לפי רשימה מוזמנת ולא קונים לפי פיתוים. כמובן שדברים כמו סימילק וחיתולים אני לא קונה שם כי יותר יקר. בסה"כ אנחנו מרוצים מנט-סל.

בלו סנטר

פעם הייתי עושה קניות רק באינטרנט וכל הפעמים שניסיתי דרך נט סל יצאתי ממש מאוכזבת בעוד שהבלו סנטר מעולם לא איכזב. השירות מעולה. מוצרים שלא מוצאים בקטלוג הממוחשב ניתן להתקשר ולהוסיף בטלפון. עד שלא תנסי לא תדעי

למעלה