קניון במרינה

omer4u

New member
קניון במרינה

אתם בטח לא שמעתם עליו, אולי כן, אניווי, בונים קניון במרינה בהרצליה. זה הולך להיות קניון מיוחד מאוד, המפואר בישראל עם פארק מים ומשחקים וחנויות מותגים כמו בקניון רמת אביב. שמח

Brurya

New member
הלוואי ולא!

מי צריך את השטויות האלה?? אוהבת, ברוריה (מדריכת ספורט וקהילה - גם זה משהו..)

liat Gi

New member
מה שטויות??

גם ככה אין ממש בהרצליה לאן לצאת אז מה רע בעוד קניון לפרוק מתחים?? מוזר, קניון הזכיר לי קנדה, קלייר את פה?

Brurya

New member
אמממ..

אומנם הרצליה היא לא מקום מעניין במיוחד.. אבל איזה מקום הוא כן? במילא זה יימאס אחרי פעם פעמיים.. אני נגד טכנולוגיה! רוצים לצאת? לכו לטייל ביער! למה שיהרסו לנו את החופים ואת אני לא יודעת מה? אוהבת ורק מביעה את דעתה האישית, ברוריה (מדריכת ספורט וקהילה - גם זה משהו)

liat Gi

New member
לא להבין אותי לא נכון..

אני גם אוהבת טבע אבל אני עדיין בעד קדמה.. וחבל באמת שאין פה יער קרוב שאפשר לטייל בו, למנגל בו, לעשות פיקניקים ועוד..

Brurya

New member
אממממ.... ../images/Emo142.gif

הקדמה רק תהרוס אותנו... :)) אני בטוחה שאם נתאמץ נוכל לצאת למקומות רחוקים (לא מאוד מאוד) ולטייל בהם בשמחה.. אפילו מחר אני יוצאת! :) ברוריה

liat Gi

New member
לאן את יוצאת מחר?

איפשהו שווה לחיק הטבע בטח הא? ומכירה מקומות סבירים בהרצליה שמתאימים להגדרה זו של חיק הטבע?

Brurya

New member
בלו בלו בלו ../images/Emo19.gif

בעקרון מחר אני נוסעת למקום יחסית רחוק.. שוויצריה הקטנה.. מוכר לך? אבל אפשר להיות בפארק הירקון.. מקום חביב פחות או יותר, לא? ברוריה!

liat Gi

New member
כןכן מכירה את שוויצריה הקטנה..

וגם פארק הירקון מקום חביב..

*neta*

New member
שמענו ואפילו דיברנו עליו מעט..

תכנס לסקר הוא עוסק בו.

liat Gi

New member
כןכן שמענו

יש לך אולי עוד פרטים?? ואיפה יכניסו שם פארק מים?

למעלה