קניה יד שניה

ycyclop

New member
קניה יד שניה

אני הולך לעשות הזמנה של משחקים יד שניה ממשהו מאנגליה ורציתי לשמוע מה אתם חושבים. האם אתם מוכנים לקבל מוצר פתוח קצת משומש אבל בזול יותר או דורשים את הכיף בקריעת האריזה? האם יש משחקים שכן הייתם מוכנים ליד שניה וכאלה שלא?

האטי

New member
הניסיון שלי

משחק "שר הטבעות" שלי הוזמן כיד שנייה מאנגליה, ועלה כמו יד ראשונה מאר"הב (רק בלי המשלוח...). אחת מפינות הקופסה הייתה קרועה קלות, ומעבר לכך המשחק הגיע במצב כמעט מושלם (אם כי הרכיבים השונים כבר היו מפורקים). באופן עקרוני אין לי בעיה עם יד שנייה, רק התרשמתי שהמחירים באנגליה לא באמת מוזילים עלויות. אם מצאת חנות עם מחירים טובים באנגליה, אשמח לשמוע, מכיוון שאבא שלי גר שם ומגיע לארץ לעיתים קרובות, כך שזה חוסך לי עלויות משלוח.

ycyclop

New member
לא חנות

המחירים באנגליה הם המחיר בארה"ב + ~30% שזה בערך העלות להביא לארץ במשלוח איטי. יש אדם שפרסם משחקים ואני רוצה לקנות ממנו. הבעיה שלי כרגע זה איך להעביר לו את הכסף.

ycyclop

New member
הנה אבל יש בעיה

הנה הלינק לרשימת הדברים שלו אבל יש לי בעיה להעביר לו כסף. הוא לא יכול לקבל paypal עם ויזה. והעמלה על western union גבוהה מידי אז לא בטוח שזה יצא לפועל :(

האטי

New member
חבל

האמת שאף משחק לא ממש תפס לי את העין. אם אני אזמין דרך מוכר אנגלי בעתיד, אולי אפשר יהיה לארגן תשלום דרך אבא שלי.

backdoorslam

New member
אין עם זה שום בעיה

כקונה נאמן וחוזר בebay אני מוצא שקניית מוצרים מיד שניה חוסכת הרבה מאוד כסף. נכון - יש משהו חסר בכך שאינך זוכה להפשט את קופסת המשחק מהעטיפה המתוחה, אבל ברגע שהחישוב מראה כי עבור משחק חדש אחד אתה יכול להרשות לעצמך שלושה - זה פשוט שווה. יש לי נסיון בהעברת כסף לחו"ל (אפילו כתבתי על זה סיכום די ממצה פעם). אמח לעזור לך.

backdoorslam

New member
western union

זהו שמו של השירות בדואר ישראל המאפשר העברת כספים באופן הבטוח ביותר, והרבה פעמים גם הזול ביותר. נראה שעבורך זוהי האופציה האידיאלית. אתר השירות

ycyclop

New member
מה אם העמלה?

ראיתי את העמלות של העברות קטנות (עד 100$) וזה ממש הרבה, יש דרך אחרת?

למעלה