קניה ב-camera eilat ?

• פותח הנושא nivr
  • פורסם בתאריך

nivr

New member
קניה ב-camera eilat ?

שלום לאחרונה החלטתי לרכוש מצלמת SLR מדגם Canon EOS 350D. אחר בדיקת מחירים בשוק נוכחתי לדעת כי Camera Eilat מציעים את המחיר המשתלם ביותר עבור קיט עדשה בסיסית + מצלמה (לטענתם המצלמה היא מוצר חדש, כאשר דואגים לציין הם אודות מוצרים מחודשים באתרם). אשמח לדעתכם בנושא. האם ניתן לסמוך על החנות ? האם למישהו יש ניסיון איתם ? תודה! ניב.

באזיל25

New member
אחריות אחריות

הנה אני יגיד את זה שוב, אחריות. איפה אתה קונה כמעט לא משנה. השאלה החשובה היא מי של מי האחריות. במקרה של קנון, היבאון הרישמי בארץ הוא קרט. הם נותנים שלוש שנים אחריות. החשיבות נובעת מכך שיבואנים אפורים לא תמיד עומדים מאחורי האחריות. מסיבה מאוד פשוטה אין להם מעבדה. אמנם יש כאלה גדולים שהם באמת אמינים (עובדים עם מעבדות חוץ גדולות). אבל בשורה התחתונה רובם פשוט מתחמקים. ולא יהיה לך הרבה מה לעשות בנידון. אז תעזוב אותך "מהחנות" תבדוק של מי האחריות.

nivr

New member
האחריות של קרט

אחר בדיקה שעשיתי בחברת קרט נמסר לי שאוכל לרכוש את המצלמה בהנחה של 1000 ש"ח מהמחיר לצרכן. בנוסף בצעתי ברור בנוגע לשירות שלהם מפי עובד לשעבר בחברה, אשר היתה לו נגיעה ישירה לתחום האחריות, והוא מסר לי כי הם משתמשים במעבדת שירות חיצונית, על-כן האינטרס של המעבדה היא להוציא כמה שיותר כסף מהלקוח- דבר אשר אכן קורה כאשר ללקוח נמסר כי על רכיב כזה או אחר לא חלה האחריות ויש לשלם לשם תיקונו. ל-Camera eilat יש מעבדות בת"א וירושלים. האם למישהו יש הכרות איתם ?

באזיל25

New member
עד כמה שידוע לי

אין חלקים בתוך המצלמה שאינם באחריות. מה שכן האחריות בשנה השניה והשלישית היא על ניזקי מזג אוויר או משהוא כזה. מה זה אומר זה באמת תעלומה.

nivr

New member
אין לקרט יתרון

אם משווים את שתי החברות- לאחת מחיר זול יותר והאחריות של שתיהן היא לשנה- היות והשנתיים הנוספות בקרט כפי שאמרת היא על נזקי מזג אויר. השאלה היא אם יש סיבה לא לסמוך על Camera Eilat- לכן שאלתי אם מישהו קנה מהם ויכול לומר דבר מה על השירות. תודה על התגובות אגב :)

באזיל25

New member
4H

אם אתה לא רואה יתרון באחריות של קרט אז תקנה שם. אתה מבין שהסיכוי שתמצא משהוא שקנה מצלמה של 4H וקרה לה משהוא הוא אפסי. החנות מרגע מחירית המצלמה מתנערת מאחריות בכל דבר כמעט הם יפנו אותך ל4H אז מה איכפת לך לקנות מהם??

באזיל25

New member
בדקתי בזאפ

תראה עד כמה אני משקיע
את המצלמה יבא 4H ולכן הם נותני האחריות. העניין רשום שם צריך לחפש. החנות רק מתווחת בינכם זה כל תפקידה כאן...

למעלה