קנטטה לשווארמה

D o r o t h y

New member
קנטטה לשווארמה

להלן דיווח משידור הלילה - לטובת תומר וכל מי שלא האזין: יפות יפות קנטטה לשווארמה (המערכון עם המזרחה המסעדית) ובריה תחתית *קריזה (שיר) אל תגודו בגת שיר לא מז\הה .. סורי סי פאפא - ממה יוקרו בננה פכז קומפוט פגז קומוא (שיר) חלפון שיר לא מוכה - משהו עם סוניה זו היתה כיתה (אני לא מכירה הרבה שירים, הא?) חכם מיימון שיר - למה גברת את צומחתף את עושה לנו דפרסיה /כל היום משתזפת (מכירים?) מצעד הפזמונים היומיומי זהו.. לילה טוב .. וסליחה על חוסר הדיוק, אין לי כוח לבדוק שמות בספר.

Yuvalenko

New member
ידעתי שאני אחזור כשזה מסתיים. :\

אממ.. דורותי.. אני מבין שהיית ממש ממש עייפה כשכתבת את ההודעה ה"ברורה" הזו...

Tomer 123

New member
תודה דורותי../images/Emo70.gif

אבל הנה כמה תיקונים וניסיונות להבין....
אל תגידו בגת נקרא "בלדה בשחור לשמשון הגיבור" ממה יוקרו בננה - "אל תלחץ על הבננה" המשהו עם סוניה זה "סוניה הספורטאית" זו היתה כיתה - "זה היה גדול" למה גברת את צומחת את עושה לנו דפרסיה זה נראה לי "הנה שוב היא מתקרבת" לגבי השיר הלא מזוהה יכול להיות שזה "אני רוצה להיות לבד"?

Tomer 123

New member
אה ועוד משהו....

השיר של פגז קומפוט נקרא "מה שמים פה בקומפוט"

Tomer 123

New member
ועוד משהו קטנטן פיצפון....

אפשרות נוספת לשיר הלא מזוהה הוא "שיפוצים" ("קפל, קפל את החלון ושלח אותו לחו"ל/תוציא, תוציא את הסלון שישתולל בעיר......אזרח שפץ את מגוריך/ואלוהים הטוב ודאי יסלח לך על מעשיך") או "שיר המפלגות" (שיר משולב עם מערכון סאטירי ועם פזמון חוזר: "בוא והצטרף למפלגה גה/גה גה גה גה....") אני אבקש תשובה בהקדם האפשרי

D o r o t h y

New member
כדי לענות לך תומר

אני אצטרך להציץ בספר זהב, שכרגע נמצא אצל חבר שלי, אבדוק בהקדם ואענה. תודה על כל התיקונים.

emh

Member
ואם כבר רושמים מה היה ברדיו...

אז הנה המערכונים ששידרו בתוכנית הבוקר של גל"ץ ביום שבת האחרון. נושא התוכנית היה מיטב המערכונים שהעלה האמרגן פשנל. הגשש החיוור - קולאז' משפטים ידועים הגשש החיוור - הקרב בסופרמרקט הגשש החיוור - פריסות שלום אמור שלום - שוקולד מנטה מסטיק (שיר) אורי זוהר - אמא ודני (מהתוכנית המשותפת עם שייקה אופיר שהועלתה בחמאם) גדי יגיל - איש מחלקת הניקיון (מהתוכנית חיי כלב) כוורת - מערכון הוותיק + השיר "פה קבור הכלב" אורי זוהר ושייקה אופיר - התעשר יוסי בנאי ורבקה מיכאלי - הפורץ (מהתוכנית נישואין נוסח גירושין)

למעלה