קנו את ה-DVD של ג´קסון

gilsh3

New member
קנו את ה-DVD של ג´קסון

אני ממליץ לכל המעריצים כאן עם מכשיר DVD, שבמקום לחפש באינטרנט קבצים באיכות ירודה שלו, שיקנו את סרטי ה-DVD שלו. הם אדירים. יש את: History on Film I History on Film II Dangerous: The Short films The Wiz Elizabeth Taylor: A Musical Celebration The Jacksons: An american dream בתקווה, בקרוב ייצא גם Moonwalker ו-Ghosts, ואולי כמה הופעות. אפשר לקנות ב: www.amazon.com www.ezydvd.com עודד ש.

~orit~

New member
עודד!! כנס!!!

עודד - אני חייבת להבין מה הלך אתמול איתך באייסי.... הייתי מתקשרת אליך אבל אני יודעת שאתה גם לומד וגם עובד ואני לא יודעת מתי זה זמן נח... אז דחוף הסברים על מה שהלך אתמול!!!! כנס לאייסי!!!

KING OF POP

New member
אולי עודד יפרסם קליפים באתר שלו

כך כולנו נוריד ויהיה לכולם

gilsh3

New member
ובכן

אני לא מעלה לאינטרנט קליפים שקיימים במוצרים רשמיים של מייקל ג´קסון, כמו הדברים שרשומים למעלה. אם אתם רוצים אותם, קנו אותם. זה לא קשה ותאמינו לי שתהנו יותר. אורית - לא יודע, פשוט לא דיברת יותר אז כבר הלכתי :) עודד ש.

~orit~

New member
סליחה? לא דיברתי איתך יותר??

עודד אתה מסטול? חחח מה נסגר איתך? שאני אכתוב פה את השיחה שהיתה לנו? הדבר האחרון ששאלתי אותך היה אם סיימת להקליט לעצמך את 6 הקלטות שהבאתי לך כשהייתי אצלך ואמרת איזה קלטות? ושאתה לא יודע על מה אני מדברת ופשוט ברחת!!!! לטובתך כדאי שזה לא היית אתה אלא מישהו שפרץ לך לאייסי או משהו כזה....

~orit~

New member
רגע אחד. אני עכשיו קולטת!!!

מה הולך כאן? הסתכלתי בפרטים ו... גיל? בן 13? מאיזור תל אביב??? למה חשבתי שזה עודד שופן??

~orit~

New member
אוקיי אני יודעת למה חשבתי שאתה

עודד שופן - כי ככה חתמת... למה האינפורמציה עליך שגוייה?

Marty McFly

New member
נ"צ (ניצול שירשור) ../images/Emo13.gif

מי שראה עכשיו הנסיך המדליק מבל אייר היה יכול לראות את קרלטון מחכה את המופע של בילי ג´ין של מייקל. זה פרק שני שכבר הוא עושה את זה. הוא עשה הכל, כולל הליכת ירח, כשברקע יש את המנגינה של בילי ג´ין. סידרה גדולהההההההההההההההה!

מי שלא ראה נחמיץ המון(קשור ל MJ(

בפרק זה וויל צחק על קרלטון שהוא לא יודע לרקוד וויל סמית אמר שהוא יהיה עוזר מנחה של תוכנית טלוויזיה אז בסוף הפרק וויל מנסה לרקוד והמנחה לא מורשם ואז קרלטון עולה לבמה ומהתחיל בהתחלה לרקוד עם הידיים (כמו שוויל תמיד צוחק עליו) ואז קרלטון עובר לרקוד סטפס ואחרי זה הוא עושה סלטה אחורית וקופץ מהבמה ואז מתחליה להתנגן המנגינה של Billie Jean וקרלטון מתחיל לרקוד כמו מייקל ג´קסון והוא כמובן עושה Moonwalk כבר היה איזה פרק שקרלטון עשה מופע חשפנות ורקד כמו מייקל ג´קסון וגם אז ברקע ניגנו את Billie Jean ודרך אגב את התוכנית "הנסיך המדליק מבל אייר" מפיק קווינסי ג´ונס

למעלה