קנוניה בפורום!

BabyJoe

New member
קנוניה בפורום! ../images/Emo150.gif

זהו החלטתי, יש פה איזו קנוניה! ממתי איילת שמוציאה מילה מהפה שלה כל חמישה ימים בערך הפכה לכוכבת של העסק? אני לא נכנס כמה ימים וכל העולם התהפך? ומה לעזאזל עובר על רועי שמדבר איתי על "סליטים" כל היום (המבין יבין) ומי זה התל"םREAL הזה שעושה את כל הכרזות המוזרות האלו? רועי זה אתה? וזרע של כלבים? מה? שמישהו יסביר לי מה הולך פה! נ.ב עמית-מה אני צריך לעשות(חוץ מלשלם) כדי לצאת לכנס פסח? חנן. יהיה טוב. אם לא, נעשה שיהיה(גלעד)

גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה

האיש בעל הכי הרבה שמות פקטיבים ושהוכיח יכולת מדהימה להציק לאנשים בפורום הוא יונתן. יונתן כבר הכריז שהוא רשם הודעה בשם איילת בפורום של נוע"ם, אך מה ליונתן ולצואת כלבים? חוץ מזה מה עושה פה איילת האמיתית ואם היא אכן איילת האמיתית אז מי זאת איילת הופמן? האם יש עוד איילת בתנועה שאנחנו לא יודעים עליה? חשוד מאוד!

איילת האמיתית היא אכן

איילת הופמן האמיתית... היי.. איילת הופמן לעומת זאת (זו שמופיעה בפורום ) היא בכלל יונתן... אני לא מתגאה להיות אף אחת מהן כרגע...

royelmo

New member
חנן../images/Emo105.gif

חנן, בזמן שלא היית פה, התחללו דברים מאוד מעניינים. מזה אתה רק יכול ללמוד, שכדאי שתבקר פה לעיתים קרובות יותר. ולא, בפעם ה-10036650 אני לא תלמאיreal. מה זה סליט? על מה אתה מדבר? רועי. נ.ב - אתה תופח היום.

G יוני

New member
לא צריך להגזים...

אין לי כל כך ברבה שמות...אפשר לחשוב 5 שמות שונים...וואי זה כל כך הרבה...

חנן יקר...

חשבתי שכבר הבנת שאיילת שלא מדברת זו לא איילת האמיתית.. אז- נעים להכיר- איילת שכן מדברת.. בקשר לזרע של כלבים... משהו בעל מוח פורה וחשיבה יצירתית החליט ליצור סיפור תעלומה פה בפורום ואני ניסיתי (מסתבר שלא בהצלחה....) לשתף פעולה עם הוגה הרעיון... בכל מקרה- העולם לא התהפך, אתה יכול לישון בשקט..

למעלה