קנון 10D או ניקון D100

felixL

New member
קנון 10D או ניקון D100

נשלחתי לכאן מפורום צילום!!!!!!! ערב טוב בעקבות אסון שפקד את מצלמתי (אולימפוס 5050 אשר טבעה למוות במימי שארם משייח) החלטתי לחזור קצת לצילום מעל המים. מרב געגוגי ל F -90 שנמכרה על מנת לממן את ההרפתקאה הת מימית החלטתי ללקנות DSLR. תקציבי לא עצום אך העלויות פחות או יותר ברורת. אני מתלבט בין הניקון לקנון. כל דעה המלצה או הפנייה יתקבלו בשמחה. בעיקר בתחום של ביצועים, מחיר אביזרים, אמינות (קארתי שיש אולי לקנון בעיה בפוקס?? וכו' תודה פליקס

© DrorZi

New member
אם אתה ממש לחוץ בתקציב לך על

D300 של קנון 10D או D100 זה את מי אתה יותר אוהב, אבא או אמא
דרור זי.

komandatore

New member
ההשוואה שלך לא נכונה

אולי אתה לא קנוניסט אמיתי???
זה עניין מורכב אבל שונה, לך הייתי אומר-מה אתה אוהב יותר פורש או פרארי? מאזרטי קוורטופורטה או במוו?...

© DrorZi

New member
לא מובן לי לאן אתה חותר

א. אני לא קנוניסט אמיתי, לפני ה 10D היתה לי ניקון F80. ב. השאלה איזה דגם של פרארי מול איזה דגם של פורש. ג. מזארטי לא, BMW M3 כ-ן
דרור זי

© DrorZi

New member
ואתה כן ../images/Emo35.gif

אתה חושב ש BMW / מרצדס היו מגיעות לאן שהן היום אם לא היתה להן אחת את השניה להתחרות בה
אז נכון שיש לי 10D ואני יכול להפליג בשבחה מהיום עד מחר, אבל אני לא יכול להגיד שה D100 לא טובה אני יכול להגיד שאני מאוהב ב BMW 328CI שאני נוהג עליה לפעמים (לא להתלהב, לי יש חיפושית 73
) אבל חייב להודות שמרצדס עושים עבודה לא פחות טובה.
דרור זי.

komandatore

New member
אז זה העניין-

גם אני מכיר ביכולות של ניקון ובדחיפה שהיא נותנת לקנון בתחרות בינהן-כמו שאתה מאוהב ב BMW CI 328 ומודה שמרצדס עושים עבודה טובה זה בכל זאת איזשהו הבדל...

למעלה