קנדידת המעיים???

מרין

New member
קנדידת המעיים???

קודם כל שלום.אני חדשה בפורום ועושה רושם שמאוד מעניין כאן... השאלה שלי היא לגבי קנדידת המעיים:לפני מס´ שנים אבחן אצלי אירידיולוג(לפי קשתית העין) קנדידת המעיים. לא יחסתי לזה חשיבות עד שלפני כמה חודשים נתקלתי במאמר(באינטרנט) על הנושא ועד כמה שזכור לי עפ"י הסימפטומים הרשומים הגעתי למסקנה שאני סובלת מהבעיה... שאלתי היא כיצד מטפלים בזה? ומהן דרכי האבחון המקצועיות לכך ואיך יודעים כשזה עובר?? ובכלל כל אינפורמציה בנושא תתקבל בברכה. תודה מראש,מרין

הקנדידה משתתפת קבועה בפורום ../images/Emo8.gif

אם תעשי חיפוש מתקדם כשבתוכן קנדידה תקבלי מגוון של תשובות, ריכזתי למענך כמה מהמובחרות ( לדעתי). שאלות נוספות יתקבלו בברכה,

מרין

New member
אוי!!../images/Emo4.gif

אכן ככל שאני קוראת יותר-התמונה מתבהרת...אין לי שום צל של ספק שהקנדידה מטפחת את יחסיה איתי כבר לאורך זמן רב....
(ואני מתעלמת בנחישות) ומחפשת פיתרונות רק לסימפטומים (אלרגיות,פטריות, עייפות וכ´ו)ולא לבעיה האמיתית.. בקשר לחיפוש חומר פה בפורום דוקא ניסיתי אבל משום מה אני רק מקבלת הודעת error... על כל פנים,אני כרגע חיה ביפן(
) ואני תוהה לאיזה סוג של טיפול עלי לגשת ומה עלי לעשות כדי להתחיל להפרד מקנדידתי.... תודה על התשובות ועל תשומת הלב!!

יפן ../images/Emo12.gif

איזה כיף לך.. תראי קודם כל כדאי לאבחן את הקנדידה בודאות הן אצל מטפל מומחה או כמו שנאוה ממליצה שמעבדות התמחות בכך. לאחר מכן , הטיפול בקנדידה הינו ארוך ומשולב בתוספי מזון ותזונה ( חובה) וטיפול משלים כמו דיקור בהחלט יכול לזרז את תהליך ההחלמה. הינה כמה המלצות כלליות מאוד , עד לתחילת טיפול יסודי: לגבי תזונה- לגבי תזונה ,ראשית חשוב להמנע ככל האפשר ממוצרים המכילים שמרים או שעברו תהליך התססה ( לחם שמרים, רוטב סויה, מוצרי לתת, חומץ , ומוצרים המכילים מונוסודיום גלוטומט.) להמנע לגמרי מכל סוגי הסוכר (כולל דבש , פירות , ריבות וכד´) ,אלכהל, קמח לבן כולל פסטה (רצוי בתקופה זו לאכל בעיקר לחם שיפון או מקסימום חיטה מלאה או פריכיות אורז), חומרים משמרים ואוכל משומר ומעובד, קופאין.- אם תצליחי לעמוד בתזונה נוקשה זו תראי הטבה משמעותית ואז בהדרגה ניתן להוסיף לתזונה מעט פרות וקמח מחיטה מלאה ומעט לבנה (למרות שהמלצתי היא להוריד את המינון למינימום). בתקופה זו הרבי בשתית מים פושרים עם לימון הרבי באכיל ירקות טריים ומבושלים ואורז , בשר וביצים ניתן לאכול במידה ( ורצוי אורגני..) וכן ממולץ להעשיר את התזונה בשום . לגבי תוספי המזון -באופן כללי מומלץ לקחת אסידופוליס וחומצה קפרילית . זה על רגל אחת , אבל אני ממליצה לך בחום לגשת למטפל שינחה אותך באופן מעמיק ויסודי ( בהנחה שיש לך קנדידה..) הרבה בריאות יעל

מרין

New member
יעל-המון תודה../images/Emo140.gif

אני מניחה שיהיה לי קצת קשה לאבחן את הקנדידה באופן מקצועי(מגבלות השפה..) אבל אני אתחיל לנסות ליישם את המלצותייך,זה דוקא לא נראה לי קשה) מה לגבי מוצרי חלב? בעקרון אינני חסידה כלל של היוגורטים למינהם אבל מאחר שB12 אינו מצוי בשפע בגופי ,השביעה אותי אמי לאכול מדי יום יוגורט ביו ולקחת כדורי בי-12..מה דעתך?? האם חוסר הספיגה של הבי הזה זה גם חלק מהסימפטומים ? והאם במסגרת המלחמה בקנדידה מותר לאכול את היוגורטים האלה(שבשבילי הם כמו תרופה...)

ביו פעם ביום זה אפילו טוב,

אבל בכדורי B12 שימי לב שאינו מכיל שמרים - אם כן חפסי פורמולה ללא ( היא מן הסתם תהיה יותר יקרה ...) וד"א לא ברור לי מה הקשר בין ספיגת הB12 ליוגורט , אבל כיוון שביו מכיל חיידקים טובים למעיים את יכולה לאכול אחד ביום. בריאות יעל

למעלה