קנדידה.....

מילקי26

New member
קנדידה.....

אני כחודש לאחר דלקת ריאות ובהריון היום שבוע 15 לקחתי לפני כחודש אולי קצת יותר 15 יום רוקסו ובמהלכם בשילוב 10 ימים זינט ו-3 בקבוקים של פילקה(לשיעול) יש לציין שאני לא לקחתי הרבה שנים לפני אנטיביוטיקה!! עד היום אני משתעלת(יבש) ויש לי "ליחה" (שקופה) כל היום אתמול הייתי אצל מומחה לריאות שהבהיר לי שה"ליחה" היא רוק ולא ליחה מכיוון שהיא שקופה ונתן לי משאף למשך 3 וחצי שבועות (בודיקורט) לטענתו אין להתייחס לקנדידה ויש לחזור לתזונה הרגילה שלי כי "הקנדידה תעבור זה בגלל האנטיביוטיקה" לפי מה שקראתי במאמרים זה לא פשוט עובר כמו מחלה רגילה..... הוא צודק???? אחת מהבדיקות הנוספות שעשו לי זה לירוק את ה"ליחה" לכוס ושלחו למעבדה , התוצאה היתה קנדידה שיניתי את התפריט שלי עפ"י קריאה ממאמרים ל- גבינות עיזים, לחם ללא שמרים / לחם מקמח מלא, קרקרים מקמח מלא, תירס, חומוס, אבוקדו, אורז מלא, יוגורט ביו, ביצים ומים בלבד ללא מתוקים ופירות האם אני יכולה להוסיף שניצל ללא מעטפת, קטשופ, האם תירס מקופסא לאחר ששטפתי אותו בסדר? או רק קלח תירס? מה בכלל אפשר להוסיף? ואיזה רפואה מטפלת טוב יותר הומאופתיה או נטורופתיה בבעיה? אני דיי בדיכאון מכל המצב הזה שממש נפל עליי.... אני לא רגילה להיות חולה או מצוננת בד"כ.......... המון תודה

moran f

New member
קנדידה היא פטריה

כשלוקחים אנטיביוטיקה, גם חיידקים "טובים" שנמצאים בגוף ומונעים התיישבות של גורמים זרים, נפגעים. כשאוכלוסיית החיידקים הרגילה של הגוף נפגעת, פטריות (למשל) מנצלות את המצב ומשגשגות. שינויים קיצוניים בתזונה שלך בזמן ההריון, בעיקר כאלו שמבוססים על מאמרים שאני לא יודעת איפה קראת ומי כתב אותם, זה רעיון רע מאוד. בהריון הרבה יותר קל להגיע למצב של פגיעה בעצמך כי התזונה שלך כבר לא רק שלך אלא גם של התינוק. אני מציעה להתייעץ כמה שיותר מהר עם מישהו מוסמך (תזונאית וכדאי גם לערב את הרופא שמטפל בך).

למעלה