קנדידה...

adiduek

New member
קנדידה...

אני מטופלת אצל נטרופתית בכדי לפתור את הבעיה המטרידה הזו ששמה קנדידה. הטיפול שבו המליצה לי הנטרופתית לעשות היה שלושה שבועות דיאטה (אני מניחה שרובכם מכירים את מרכיביה) ולקחת מוצרים של טבעוני כהשלמה לדיאטה (ביוקל, תא חמצני, פרופגיל) כמו כן לקחתי קאלורקס. סיימתי את הדיאטה - כמובן שלא חזרתי להרגליי הרעים ,אני עדיין שומרת אך נראה לי כאילו אין בזה די מאחר ששמעתי ממקורות אחרים שהדיאטה המומלצת היא שלושה חודשים עד שנה. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות או המלצות. בתודה , עדי (אגב אני בת 19).

tanka

New member
קנדידה

משךואינטנסיביות הדיאטה תלויים בחומרת הקנדידה שיש לך. נכון שרצוי לאמץ תזונה מופחתת סוכרים, שמרים, ופחמימות לאורך זמן כדי לשמור על רמה נמוכה של הפיטריה. לטווח ארוך הטיפול מערב גם שינויים באורח חיים. ממליצה לך לסייר קצת בפורום כי זה נושא שדנו בו רבות. רק טוב!

לא ציינת דבר חשוב..

מה מצב הקנדידה? בעיקרון תזונה הינה ארוכת טווח , אבל יכול להיות שלמטפלת שלך יש הצלחות עם 3 שבועות ותוספי המזון.. עיקר הבחינה צריכה להיות מבחן התוצאה..

עדי, את לא אמורה לחזור אליה ../images/Emo12.gif

אחרי 3 שבועות? - לא נשמע לי הגיוני! לטיפול יש שני שלבים: 1. בלימה, ודיכוי 2. תחזוקה ושימור. החלק השני, הוא זה שנועד לוודא שהקנדידה לא תחזור, והוא זה שמחייב את אורך השמירה על התזונה. אני ממליצה טלפון לנטורופתית.

אסתי123

New member
טיפול בקנדידה

בטיפול בקנדידיה חשובה מאוד גם עבודה ריגשית. ממליצה על עבודה כזאת. בהצלחה

adiduek

New member
תודה רבה לכולם על התשובות.

באמת קבעתי עוד תור אצל הנטרופתית גם לי משהו לא מסתדר בזה שלא נפגשנו שוב... ובקשר לעבודה ריגשית מה זה אומר? - סליחה על הבורות.

SideKick

New member
גוף ורגש...

אין תופעה בגוף שלנו שלא קשורה למערכת הרגשית בחיינו, ולהיפך. דוגמה פשוטה: הרי כולנו יודעים שכשיש לנו מצב רוח טוב, וזו תופעה רגשית, השיער שלנו נראה טוב יותר, והעור גם ויש לנו יותר כוח. הכל קשור. כשמופיעים סימפטומים אלה ואחרים הם מצביעים על נקודות אי איזון במערך חיינו. טיפול מקומי בקנדידה (או בכל דבר) יפתור את הבעיה באופן נקודתי, אבל לא יטפל במערכת כולה. אין ספק שצריך לטפל בסימפטום, אבל לזכור שהגוף מאותת שמשהו נוסף צריך התייחסות. רק טיפול משולב גופני-רגשי יכול לעזור בריפוי מלא. בהצלחה!

אסתי123

New member
../images/Emo42.gifאמת ויציב

עבודה ריגשית מגיעה , מאבחנת ומטפלת בגורם לקנדידה. קנדידה מעידה על חוסר איזון גוף-נפש. עבודה ריגשית מאבחנת את הגורם לחוסר האיזון ומטפלת בגורם. בהצלחה

למעלה