קנדידה

sail away

New member
קנדידה

מאז ומעולם סבלתי מקנדידה, בעיקר בגלל שנטלתי הרבה אנטיביוטיקה בילדות.
לפני עשור רפלקסולוגית שהייתי מטופלת אצלה אבחנה את זה. היא טיפלה בי הן מבחינה רפלקסולוגית והן מבחינה תזונתית. נמנעתי אז במשך חצי שנה מסוכר ושמרים.
מאז הבעיה לא חזרה, ועם הזמן חזרתי בהדרגתיות לאכול מזונות שמורכבים מסוכרים ושמרים.
לאחרונה תקפה אותי דלקת ריאות, ונאלצתי לנטול כמות גדולה של אנטיביוטיקה למשך שבועיים. הדלקת נעלמה. יש להדגיש שלמשך כל התקופה של נטילת האנטיביוטיקה, לקחתי פרוביוטיקה לצד זה, ונמנעתי מכל המוצרים שנמנעתי אז שמכילים סוכר ושמרים... אך הקנדידה חזרה ובגדול!
לצערי המטפלת שלי לא מקבלת לקוחות עוד (אישה מבוגרת מאוד), ואין לי עם מי להתייעץ.
אני כבר שבוע לאחר תום הטיפול, עדיין מקפידה על תזונת קנדידה נכונה...

השאלה שלי היא מה מעבר לזה אני יכולה לעשות? כמה זמן אני צריכה להקפיד על הדיאטה הזאת? (יש לציין שזו דיאטה מאוד לא בריאה, במיוחד עבורי. אני מאוד מותשת ותשושה ללא סוכר - פיזית ומנטלית. אני לא נוגעת אפילו בפירות או בדבש, אני ישר מתחילה להרגיש את הגירוי מתגבר).
אשמח להמלצות.

0 אור 0

New member
הדיאטה של הקנדידה מאד קשה

ומה שיכול לחזק אותך זה הטיפול הרפלקסולוגי וגם אולי שילוב צמחי מרפא מחזקים או הקלות בדיאטה בתיאום עם מטפל,
אני די משוכנעת שיש מטפלים טובים באיזור מגוריך, אם רק תרימי את הראש ותבונני,
ואולי אפילו לשאול את המטפלת שלך אם היא מכירה ממשיכי דרכה שהיא ממליצה עליהם
רק בריאות

shira1la

New member
פרוביוטיקה ושאלה קטנה

אני לוקחת גם כן פרוביוטיקה (ביו LR 12 ) גם למניעה של קנדידה וגם בכלל לחיזוק של הגוף כי זה תמיד טוב.. אצלנו כל המשפחה לוקחת את זה וזה נהדר.
אבל לידע כללי, לא ידעתי שיש דיאטות מיוחדות לטיפול בקנדידה... אפשר על זה קצת פרטים?

sail away

New member
באופן כללי

לא לאכול שום דבר שמכיל שמרים (כולל לחם, כולל בירה) או סוכר (כולל פירות, כולל ירקות שמזריקים להם סוכר כמו תירס, כולל רטבים למיניהם)
באופן כללי - זה דיאטה שמורכבת רק מקטניות, ירקות, ביצים ובשר. דיאטה שניראית בריאה לכאורה, אבל הגוף שלנו צריך גם סוכרים

טיפול בקנדידה

טיפול בקנדידה אכן מורכב, אך פתיר.

מנסיון , קיניסיולוגיה (IPEC, ABRT)מתאימה לטיפול בקנדידה, מומלץ כמובן יחד עם שמנים אתריים ותזונה, אך אפשר גם בלי.
הרעיון מבוסס על נטרול אלרגנים בחיטה,מזונות אחרים, רגישות לאנטיביוטיקה ועוד.
איזון פלורת המעיים, וטיפול באמצעות שמנים בשמר הקנדידה.

בהצלחה

סביון סגל 0523436395

יעל ND

New member
לתד התזונה חייב להיות גם טיפול

אם אין לך למי לפנות - תפני לאיחוד לנטואופתיה, שם בטח ידעו לעזור לך למצוא את המטפל.

למעלה